jag ska inte ha nån mobil..

asså det är inte meningen att jag ska ha nån mobil. har haft hur många som helst och ALLA har gått sönder eller slutat funka på nåt vis. nu har min oxå damp och har skickat in den. måste ha min gamla. det suger !!
det kan hända att det går på garanti annars måste jagköpa ny igen !!

En bra nyhet är att min One tree hill box har kommit :D suttit hela gårkvällen och nött och ska fortsätta när jag kommer hem idag .


Lovley <3

skolan..

nu sitter jag i skolan och försöker hitta lite musik. kan inte sitta på datan hemma så bloggen får tyvärr lite paus :( det suger men jag ska försöke sitta lite i helg kanske.. har vart på bio i morse. Patrik 1,5 = bra film (Y) har bara haft 20 min eng idag och nu har vi musik men slutar typ. ikväll ska jag ut med ida isabelle och lina. hoppas vi kommer in på malmia annars får vi väl gå nån annan stans. säg till om ni ska göra nå kuligt så kanske vi hänger på ;)

Ses för håppningsvis i helg. ska försöka sitta vid datan ett tag iaf. har ändå¨inte hänt så mkt sp. föruton att lompisskolan har brunnit ner, en kille blivit kvivhuggen till döds och en bilkrock. och hur jävlig få man vara om man huggen ner en till döds!? ja och typ 4 våldtekter på bara några mån. det är fan hemskt men nu finns ju iaf. T.R.I.K. det tror jag kommer bli succe.

tjejkväll ? yes !

igår vid halv sju kom sara ida och lina hit. vi kollade "sandor /slash/ ida" och hade kul . sara var tyvärr tvungen att sticka hem men vid 11 gick vi till lina och chillade med musik. gick sedan ut och vid fem slaggade dom över här. kollade även en film vid namn "gracy" *stavning* hehe ja det var en kort sammanfattning av gårdagskvällen ;)


Ida och Lina är mkt inne i filmen xb

myspys <3

så ser det ut ja, haha ;)

Lina är då kvick i bena ;)

tjejdag .. ;)

Idag åkte jag och lina till backen vid halv 12. där träffade vi ida ida emma josse nina anna sara och lisa. jävligt kul men lite isigt. det var jättefint väder men när vi kom ut igen efter vart inne och fikat så var de typ snöstorm, men de la sig efter ett tag ;) sitter nu här och har duschat och ska äta. sen kommer lina sara och ida så blire filmkväll med tjejorna. kul !! :D

Skriver och lägger in bilder, om inte idag så i mon.

Kram // Julia Sj


natt med msnchatt ..

ja jag sa ju att jag skulle skriva i kväll och nu är det ju kväll, eller natt... skit samma ;) stack till skolan när lina kom och hade so språk eng och musik. började på en ny låt som inte är så ny för mig och julia eftersom vi spelade den med vårt fd. band. nämligen "visit to vienna" med sahara hotnights. på lunchen hade jag världanas skrattanfall över tant rut från indien som ger bullar på konsum, hahaha íngen fattar nog vad jag menar utom julia och lina XD iaf gick hem med dom 2 stollarna eftersom julia skulle to mickis. käkade och kollade tv tills jag sedan stack till linno med henne och lina. vi kommade "let's dance" och "samantha" bra serie. sen gick jag och lina till mig och snackade lite om i mon. det blir nog backen och sen movienight. jävligt mysigt. ja, nu sitter jag typ och snackar på msn med lina och hennes två udda kompisar. ska väl fortsätta med de ett tag ;)

Kram // Julia Sj

torsdag .. idag ..

 tyvärr så var jag tvungen att byta tillbax till den gamla headern för den nya syntes inte.. det var bara helt grått.. ska försöka fixa det men tills vidare får jag ha denna .

 Idag hade vi matte första lektionen men tappade min nyckel på vägen till skolan så var tvungen att gå och leta den. hade över två timmars hål pga. no no ;) på gympan höll nå gubbar på att sätta upp nya handbollsmål så hade redskap, kuligt . på eftermiddan blev det att gå hem och slappa framför tvn. skulle va med julia men de blev ej och skulle med lina på fotboll men de blev ej heller av . får damp på min mobil som det inte går att ringa till . det konstiga är att vissa kan ringa och komma fram och andra kommer bara till röstbrevlådan direkt ! fan va jobbit. måste hitta felet . i helg blire nog backen om jag inte tar en sväng till gränsen <3

just ja, jävla mojje gick ju och fick hjärtinfarkt så niklas whalgren hoppar in ist för han i let's dance, det suger verkligen !

Kram // Julia Sj ♥

kortis ..

Idag blir det ett kort inlägg för jag har haft fullt upp med att göra en ny header hela kvällen. hur tyckte ni den blev ? vet inte om jag ska ha den eller den gamla så jag behöver verkligen er hjälp !

Idag var en chill dag.. hade endast svenska och matte. på bilden gick vi på stan och käkade. har kollat "sandor /SLASH/ ida/" bra film fast boken var nästan bättre på vissa sätt , och käkade en halv semla *blä*. sitter nu här och kollar "busted" och ska väl snart gå och lägga mig och kolla tv .



Kram // Julia Sj

sista inlägget för denna vecka ..

skulle lägga in det nya headern idag men denna data är så seg så det går ej att ladda upp just nu. blir att sätta in den när de funkar igen. längtar tills vi instalerar om Photo Draw så att jag kan göra en ny header med hög kvalite. hoppas bara att datan slutat dampa då. vi får väl se ;) ska lägga mig och kolla film eller nåt nu. föresten, kollade "a lot like love" nyss, värdig film att se !

Kram // Julia Sj


Now is your chance to get to know me a little better ;)

Här är ett test som kan få er att lära känna mig lite bättre ;)

Utseende:

Hårfärg: naturligt blond
Ögonfärg: Blå
Längd: 1.64 ca..
Skostorlek: 37-38
Ålder: 13 (14 i april)

Kärlek:
Har du en kille just nu?
nej
Gillar du någon? säkert
Vem? jadu, fråga mig ??
Tillåter du din kille röra vid dig? klart om jag hade haft nån..
Överallt? beror på .
Har du haft sex? Nej
Hur många har du haft sex med?-
Har du haft många förhållande?
nopp

Smak & Stil:
Vad har du på dig?
mysipys ;)
Hur ser dina trosor ut? ..svarta xb
Har du någon Bh? vill du verkligen veta det? nej inte nu
Hur ser den ut? -
Hur beskriver du en ''fjortis"? det beror på..
Hur beskriver du en ''plugghäst''? -''-
Har du bytt stil någon gång? ja
Vem är din förebild? hmm.. jag är nog min egen förebild ;)

Bad Days:
Har du varit full? -

har du däckat? -
Har du haft sex på fyllan? -
Har du rökt? -
Har du snusat? -
Har du gjort något olagligt? -
Har du slagit någon ner till marken? -

Ja/Nej:
Är du allergisk mot något?
nej
Tror du på Gud? nej
Har du nån bästis? ja .
Är du vegitarian? nej .
Är du olydig? beror på .
har du vart med om ett stort gräl? ja .

Antingen eller:
[ ]mjölk/saft[x]
[ ]ibumetin/ alvedon[x]
[ ]katt/hund[x]
[ ]Cykla/gå[x]
[x]öl/vin [ ]
[x]kanin/hare[ ]


Kram // Julia Sj


jag vet..

..att jag inte skrivit på jättelänge och kommer inte skriva så mkt nu den kommande tiden heller pga att jag har nå jävla skit i nacken / armen som inte vill gå över.. :(  jag kommer börja skriva dagligen igen när det är ver men inte nu *snyft* ska då även byta header som jag skulle göra för längesen men som sagt har jag inte alls vart inne på datan så.. Iaf skolan har börjat och det är väl som vanligt.. jobbigt...annars har inte mkt hänt.. har fotat som jag sa men får sätta in bilder senare när vi ses.

Kram // Julia Sj


trettondagsafton..

Igår hann jag tyvärr inte skriva eftersom jag först var med Linnea och kollade film. sen blev det att gå på nyårsrevyn, grym ! har aldrig sett Niklas i nå snyggare klädsel måste jag säga ;D haha. När jag kom hem kollade jag "rock'n roll high school" bra film faktist och sen blev det att sova. försöker vända om dygnet igen nu när skoloan börjar och det går väl sådär. ikväll blire att äta middag hos mommo och moffa (där jag oxå faktist är nu) laxsoppa, mums ! har vart ute och fotat lite men det var så jävla kallt och sa blåste det snö som störde framför kameran men lägger iaf in lite bilder senare ikväll typ. tack till er som har gett tips om vikken header jag ska ha ! ska ändra snart men vi får se vikken det blir. Jag kan säga att jag har fått några som tycker att jag ska ha den mittersta och några den högra (har tyvärr inte gått att godkänna alla kommentarer pga nåt fel på datan men jag gör det så fort de går). så ni får se sen vad de blir ;)


(inlaggd senare, denna bild ist för bilder jag tog ute för dom blev inge bra när dom kom in på datan ;))

Kram // Julia Sj ♥

Vilken tycker ni ?

Tycker ni jag ska byta header eller ha kvar den gamla ?? Skriv en kommentar. Gamla, mellersta eller högra ?



Kram // Julia Sj

städardag..

Idag har jag städat, städat och ätit. vaknade som förutspått vid två och gick då upp och började städa garderoben. haha. tog sen och fixade i min toalett som blev jättegöllig men det finns fortfarande liite för mkt saker där. iaf.nu sitter jag här. har trixat lite med designen dock utan framgång så den får vara som den är. ikväll blir det att kolla "fullt hus 2" och "körslaget" ska försöka lägga mig lite tidigare idag än igår. skolan börjar ju snart , tyvärr, så måste vända tillbax dygnet lite. ja, jag vet inte hur det är med er andra men jag längtar då iaf till sportlovet, sen påsklovet och så såklart sommarlovet ! men nu börjar skolan snart och det suger men men.. grundskolan är ju bara 2 och ½ år till sen bär det ju iaf av till gymnasiet !


Min vackra toalett xb

// Kram Julia Sj

kl. 3.26 ..

ja, jag sa ju att jag skriver senare och nu är senare. haha. gick ut och hade en "mini nyårsafton" med linnea eftersom vi inte kunde träffas på nyar så. har inte så mkt att säga så lägger in lite bilder ist. tagna den 25/12-08.





Kram // Julia Sj

första fredagen i år ...

Sitter nu här och efter några timmars trixning har jag fått ihop en okej blogg. vaknade vid två av att marcus steg upp. duschade och fotade lite. innomhus dock eftersom det är så mörkt ute. har sen suttit här och degat hela dan. finns inte så mkt annat att göra men det är chill. mm luktar gott, det menas att middagen är på G.
skriver mer ikväll och lägger nog in lite bilder.

// Kram Julia Sj

This is me Take it or leave it (y)



Kommer senare ...

Välkommen till min nya blogg!

Nu när det är ett nytt år tänkte jag börja om på nytt med en ny blogg ;-) Min gamla blogg, yripyret.blogg.se, har jag haft ett tag med nu börjar jag med en blogg med mer inriktning på foto. Hoppas ni gillar de. Ska fixa en förhoppningsvis snygg design här ;-)
När jag ändå sitter här kan jag fortsätta vars jag avslutade i min förra blogg, asså nyårsafton. Fixade mig typ hela dan men blev ändå bara en typisk julialook ;-) Men snygg . Vid halvsju gick vi och åt middag hos momo och moffa.
Förrätt = lax och räk macka.
Varmrätt = kött och bakad potatis.
Efterrätt = Fruktsallad.
vid 23.00 drog jag mig till Julia och Linnea och vi gick ut på stan och lyssnade på band som spelade. Vid tolvslaget blev det Pommacregn ;-) Ngra turíster fotade oss och jag fotade raketer sådet var en lyckad kväll. Vid 3 gick vi och kollade film hos julia och linnea. Somnade där vid 6. Det menas att kvällen inte var allt för trist ;-) tvärt om .







Ses inom kort // Juliasj ♥


RSS 2.0