Kate vs. Elin


Är det bara jag som tycker att Elin Kero och Kate Voegele som spelar Mia Catalano i One tree hill är skrämmande lika? Kanske inte just på de här bilderna men i verkligheten.

update

just nu: äter apelsin, kollar one tree hill och skriver musik. Inte störa ;) hehe

så sagolikt det är att se morgondimman lätta


haha mina fingrar ser lite cp ut men det är bara för att jag höll på att svamla lite xb

Det är så här hela min dag har sett ut. Vaknade vid två då jag och marcus satt och spelade lite synth och gitarr. hehe musikverkstad. Sen har jag hela dagen suttit i mina ank-pjamasbyxor (som sedan byttes till mina nalle-pjamasbyxor) och spelat. mitt liv är bra intressant.
I morgon blir det att åka till fammo. Kommer nog kanske inte blogga så jätte mkt där men jag ska försöka lära mig knepet att få bra bildet med de nya objektivet :)
Nu ska jag gå och titta på HSM 3. Hoppas ni får en bra.. natt? Sov gott alla söta ♥

ps. Kamilla, nu är de lite sent för mig att testa ditt objektiv men vi får ta någon dag och gå ut att fota så jag kan testa mitt nya :b


. nu är glada julen slut slut slut

Detta har vart en superafton, verkligen. Som vanligt så började den men ett litet paket på morgonen. Sedan så måste man ju faktist fixa sig lite extra dagen till ära men det gillar ju jag så. Och det är väl ingen som har slutat kolla på Kalles jul klockan tre? och kan du vissla johanna är ju tradition. Efter det kom mommo moffa och moster så då blav det julmiddag och på kvällen kom tomten (jag) och delate ut alla klappar till de snälla barnen (vuxna) 

Jag har fått det mesta ja önskat mig +lite till. Jag är mer än nöjd med mina klappar och jag kan nu somna med ett leende på läpparna och kramp i fingrarna efter att hela kvällen använt Min och Marcus julklapp som ni hittar längre ner :b


I år var det julklappar så de räckte åt en hel armé


Jag gillar verkligen inte julmat men det är tradition att ha det varje jul utan att äta mer än nån laxskiva och en revbenssbjäll.


Tomten kom med ett objektiv till mig på morgonen !! :D


Jag hoppar av glädje! Vi fick en ny synth!! Våran är jätteliten och gammal och trasig. Detta är som att vara i himmelriket. Jag har spelat på den hela kvällen! :D


testade mitt nya objektiv i farten


1. 2. 3. 4.

1. Kläder- sjal, underkläder, skärp, t-shirt mm.
2. One Tree Hill säsong 6, HSM 3, Idolskivan 09, "vinylskivor", tjejernas sångbok-text och noter till låtar av de mest kända sångerskorna som Carola, Pink, Christina Augulera m.fl.
3. Second Skin Foundation, ansiktsmask, badbomb, nagelfil och manikyr, mary kay produkter.
4. Kan man inte åka till utlandet så får utlandet komma hit. Ett kit med bad- spasaker med inspiration från gran canaria.

på stora bilden ser ni även att jag fick en icurl och Bobby's hårvård. Samt veckorevyn, acvarellpennor och pengar. Och då objektivet och synthen som jag nämde :D
Det kan hända att jag glömt nåt men i stora drag ska nog allt vara med. Det är ju bara titta på bilden, där finns allt :)

Så hoppas att ni där hemma i stugorna/lägenheterna/villorna/hundkojorna/under granen har haft en riktigt bra jul för det har jag. Men den är långt ifrån över. Inget tar slut fören jag säger att det gör de!

I wanna wish you a merry christmas and a happy new year


. en julklapp till bloggen



Nu är jag tillbax med en liten julklapp dessutom, en ny bloggdesign :D Den är inte riktigt klar men kommer bli det nu under julafton. Det kommer ske ändringar då och då så det är bara hålla utkik om ni vill se de färdiga resultatet sen :D

money money money


Kom på att jag faktist har fått ett presentkort på JC (typ i stort sätt den enda klädaffären här i kiruna) av min kusse. Tack Melle ♥

God jul och gott nytt år önskar pedofilerna i åk 8.

Jaa, praktiskt taget jullov !! :D Nästa vecka blir väldigt lugn ungefär så här kommer den se ut.

(brev från lärarna till eleverna. kopierad från malin's bdb)

Hej!

Måndagen 21 december kommer vi att ha sex med varandra, vanligt sex på dagen och på kvällen. Sexaktiviteterna motsvarar tisdagens skoldag, vilket innebär att eleverna är lediga på tisdag. Om man av någon anledning absolut inte kan delta på kvällen måste ni föräldrar begära ledigt för ert barn. Följande tider gäller för dagen:

9.00 Ma-prov för samtliga klasser

10.80 Sex i gemensamma utrymmen och skåp

11.80 Lunch

12.50-14.80 Olika aktiviteter i grupper. Kläder för uteaktiviteter behövs samt fina underkläder.

Samling i H-flygeln.

16.80 Samling i aulan. Vårdadklädsel men även porriga kläder är ett måste eftersom vi kommer att förflytta oss naket till en annan lokal. (OBS! Eleverna behöver inte klä av sig hemma) Ps. Glöm inte kondomer.

ca 20.00 Jullovet börjar!!

Vårterminen börjar måndagen den 11 januari 2010 enligt schema.

God jul och gott nytt år önskar pedofilerna i åk 8.


You say you feel so empty, that our house just aint a home


Kizz - Beth

En låt som varit en klar favorit i flera år. Kommer så väl ihåg första gången jag hörde den, det är väl det som gör en låt till en bra låt. Det liksom fastnar. Allt från den dagen kommer man ihåg, allt från de ögonblicket man hörde den och blev kär. Jag måste nog sno en replik från one tree hill

"you know it's like I remember the very first time I heard that record, you know like- I remember everything about that day. The weather outside and the smell in the air... I remember all those things... and that's because that day, I... fell in love with something.. I fell in love with music. ♥"

Det var exakt så jag kände. Denna låt ger mig rysningar varje gång.

 


vår julskinka har rymt *grymt-grymt*


   

nu står det en klädd gran här i lägenheten (sen en ½ vecka tillbax menmen) Jag älskar verkligen att sätta in julskivan med Werner&Werner, ni vet julskinkan som rymt? och sen stutsa omkring och hänga julgranskulor och sätta glitter. får inte heller glömma slutpiffen med stjärnan på toppen. Det är då jag som mest känner att de verkligen är jul.


I'm going on a roadtrip


Inte jag som har ritat bilden

Nu är det bestämt! På fredag blir det att åka till luleå och denna filur Frida :) Vi ska gå och julshoppa och ha de mysigt, införskaffa de sista (och de första) julklapparna. Kanske hittar något snyggt att ha på mig på måndag oxå :) (vi ska nämligen ha något speciellt i skolan) Så nu vet ni, fredag=tåg till lule=inte så mkt bloggning. Får se om Marcus oxå följer med.


It don't matter if your're black and white


FOTO: jag

Det här är ved min dag har gått ut på. Tagit massa helt oplanerade bilder och sedan suttit och redigerat dom. Ingen som helst poäng med det, helt onödigt men kul :) just denna tyckte jag blev lite spontan och cool på nå vis, sa hon som älskar udda bilder :b

Har även vart en sväng på stan och sedan till kyrkan - julkonser med estetarna. Jag vet sara, mitt liv är strässigt och jag gillar det, ibland.. hehe

I don't care if Monday's blue Tuesday's gray and Wednesday too

Ni som kollar på AndraAvenyn kan läsa detta. Ni andra får såklart oxå kolla igenom det men de kan kännas lite onödigt.



Jag som har vart en trogen följare av AA enda sedan första avsnittet har börjat tycka att serien smått tacklat av. Inte lika intressant som första säsongen, tills nu!
Nu har det äntligen börjat hända saker igen. Bra och dåliga men det är det som gör hela serien. Har ni inte sett dagens avsnitt men ska se den är det nog dags att runda av här för jag kommer nämligen skriva om dagens avsnitt.

Jag måste börja med att säga att jag blev så förbannad där jag satt i soffan för en timme sedan. Ja, inte på själva serien då förstås men på "madde's" / "texas" adoptivmorsa. Såna jävla överklasskärringar (sorry för min fula mun, jag lovar jag ska tvätta den med tvål sen) går mig verkligen på nerverna! Men det är de som gör de så himla bra. Om jag blir förbannad då är det en jävligt bra film/serie/bok, ja vad de nu kan vara. Jag är en sån som alltid älskar karaktärer som Kitty. Så jävla coola människor, jag är såklart medveten om att dom inte finns på "riktigt" men nånstans ute i världen finns det säkert någon som lever så. Med det sagt förstår ni säkert att jag verkligen älskar läget hela serien är in just nu ;)

Alla aa-fan som läser detta, om det finns några? kan väl kommentera vad ni tycker om.. ja vad som helst som har med serien att göra :)


Klicka på bilden om ni vill se den större,
dock lite pixlig


babanaphone

har suttit här och försökt mobilblogga men det har inte gått så bra.. inlägget kommer ej in på bloggen. någon som kan förklara vad det kan vara för fel eller hur man gör ?

Blev föresten inte frissan idag. Hon blev sjuk så då blir det att vänta till torsdag ist.. ja som var så sugen på att fixa till mitt risiga j*vla hår!

I'm moving



Detta är min absolut första animering. En före och efterbild. jag tror ni ser vilken som är vilken ;) Tog och gjorde om bilden lite för att testa hur det blev.. hmm, bra tyckte jag.

Vad tycker ni ?


all I want for christmas is this



jag vet att jag råkade skriva lite fel. ex utlendsresa men det får gå ;)

Nu är det ju tiden då alla kommer med sina önskelistor och jag ska inte vara sämre. Här är bara några av sakerna som ligger på min klapplista i år, dock ej i ordning men en utlandsresa kommer alltid stå först, Mamma?

jag har önskat mig så mkt så att jag inte ens själv kommer ihåg vad men ni ser ju på ett ung. hur den kan se ut. Lite saker till min bebis (kameran), lite oth såklart. En härlig blandning av allt kan jag då säga att jag hoppas ligger under min gran i år.

Sitter just nu och tänkte på att jag verkligen skulle behöva en till gitarrhållare till min vägg.. hmm.. snälla tomten, är det försent att önska?


Tell me baby will you recognize me?



Nu är det sista gången ni ser mig i denna frisyr. Säg farväl.. Okej, nu kanke jag inte ska vara så dramatisk men jag ska faktist och klippa mig i mon. Eller någon ska klippa mig rättare sagt. Det kommer nog inte bli så stor skillnad då jag alltid har det problemet när jag ska till frissan att jag inte vet hur jag ska klippa mig. jag är lite feg när det gäller mitt hår så det blir väl bara toppa antar jag.. hmm.. ja ni får väl se i mon.

GodNatt ♥

Tävling hos Sandra

Jag är med och tävlar om ett hemligt pris på värde av 100kr hos Sandra.
Man får skicka in hur många bidrag man vill men bilden/bilderna måste ha temat jul :)

då i vårt mörka hus steg med tända ljus sankta lucia

Som ni märkeer så har jag ej uppdaterat i helg. Har haft fullt upp med luciakröningar och kupper och gud vet vad. Men det menas ju oxå att jag har massa roliga bilder att dela med mig av :)
Så här firade jag min lucia

Två fina tärnor :)

Julia (+alla andra) är i full fart med att sjunga upp, eller övar hon texten.. hmm..?


Julia tyckte att hennes budersvamp var så mysig xb

Söta linnea är redo som tärna

Julia oxå

som sagt (y)


higher higher higher





Här vinner Erik Idol, så jävla mäktigt!


Jag vill ha en egen måne.. ne, en ny



Idag ska jag och Julia på nattbio - New Moon.       Jippiiiee !!! Vi är grymt laddade ! (y)

This is it, here I stand



En av MJ's bästa låtar enligt mig. Nära till rysningar.

Nu är det jul igen på gång här i bloggen


bä bä vita lamm har du någon ull ?

Som jag sa så kommer det in lite bilder från i helg då jag var med Sara♥




Sara lånade en systemkamera så vi tog en promenad ut på stan och fotade lite


Sara i andra possision.. eller var det första ? ..hmm..
 

Och detta var vad kameran skapade (y) ni kanske märker att jag diggar sådana bilder. Ni kanske kommer ihåg Denna bild



som ni märker så har Sara lite att träna på när det gäller att hälla upp choklad i muggar xb


Jag är jävla blondin. Jag skulle nämligen lära Sara hur man spelar "bä bä vita lamm" på gitarr.
Sara tar då ett A och sjunger Lamm
Jag säger: men det finns ju inte Lamm i "bä bä vita lamm"
   haha hur korkad får man vara

happy birthday to you



oh, hörde att du fyllde år.  Grattis Moa på din fjortis dag !


wild horses I wanna be like you


Snart är det slut med ridningen för denna gången. Nästsista gången jag tog vägarna till stallet var idag, vilket jag då tyckte passade med en liten hästbild. oxå fotade med samma medod som förra bilden på ängeln.


Någon mer än jag som känner att julen kommer med enorma kliv och har knappt köpt en enda julklapp!? Varför ska jag alltid vara ute i sista minut med allt, och jag som tänkte att jag skulle vara tidig med klapparna i år.
Blir väl att springa in på Q8 på julafton och köpa en godispåse till de sista. Ne men jag måste verkligen försöka få ihop klappar till alla innan tredje advent, det är mitt mål nu! Men jag har verkligen ingen fantasi över huvutaget.

Hade utvecklingssamtal idag, gick väl helt okej. Haha min lärare tyckte att jag drog världens mest norrländska kommentar.
Jag fick nämligen se mina omdömmen och så frågade min lärare om det var något jag tyckte inte stämde och så sa jag. "ja.. jag tyckte de där var lite för bra. Jag tänkte mig lite sämre" tydligen är det inte många som brukar säga att dom borde få sämre omdömmen.

ett rum där julia skapar ser ut så här


Bilden tagen med en mobilkamera vilket syns tydligt xb

En vanlig ordning i mitt rum när jag ska ha många bollar i luften. Mkt skapande hit och skapande dit. Kamera för att fota med, ofc! lampa är ett måste så att bilderna blir bra, sladd att föra över bilder med, utan den är fotandet helt onödigt. Data att blogga i, en självklarhet. Gitarr att spela på, can't live without och sist men inte minst, block att leka lätt med pennan i, en del av livet.


Inatt jag drömde något som, jag aldrig drömt förut



Vad är egentligen mer jul än att trixa till julgodis? Ne precis, inget.
Idag har jag nämligen kokat knäck, jummie (y) Tänk er själva. Goda knäck, tryfflar, pepparkakor, lussekatter you name it! tsm med ett glas med julmust.

Jag har bokstavligt talat haft jul i natt. Har inte haft en drömlös minut under natten. Första halvan drömde jag att jag var på militärläger och andra halvan var det jul. Det var verkligen den bästa julen jag haft. Hoppas det blir så i år, vilket jag tvivlar på ;)  

my angel, you control my heart



Detta är en av bilderna jag tog lite slarvigt igår för att desta att fota på detta (klickbar länk) sätt som Emma tipsade om.
Just nu ser hela mitt rum ut som en upplyst fotostudio då jag fortfarande håller på att fota och leka runt lite med kameran, dock mkt ordentligare än bilden ovan som jag bara tog lite på måfå och knappt redigerade nå.


Äta bör man annars dör man, Äter gör man ändå dör man.





Igår blev det thai, idag kräftor. Kan det bli bättre ?

Skulle egentligen ut och fota med Kamilla idag men det blev ej så så jag har suttit hemma och fotat lite kuligt som kommer komma in på bloggen senare. Även bilder från idag då jag var med Sara kommer komma :)

Nu får ni ha en trevlig natt så ses vi sen ;)♥

we are all the winners


"Jag hejjar på den som vinner" sa en liten flicka


När jag var liten och "Gladiatorerna" gick på tv så frågade pappa alltid vem jag hejjade på och varje gång fick han samma svar. "Jag hejjar på den som vinner" sa jag alltid. Och jag måste nog säga samma sak nu än en gång. 
Detta är utan tvekan det bästa startfältet nånsin i Idols historia och nu är dom bara tre kvar. Tove, som jag alltid verkligen har gillat men har växt så otroligt mkt under de här veckorna till en riktig stjärna. Erik, som jag blev helt fäst vid första tonen han tog. När han kom in med gitarren i famnen och körde 18 and life, det var grymt och han har fortsatt varit en förjävla rockstar! och så har vi Calle som kom in som egentligen, enligt mig, ingen speciell. Jag tänkte inte så mkt när han för första gången spelade i malmö men han har vuxit och i början älskade jag verkligen hans röst. Men tyvärr kunde jag inte titta på han men nu har han ju lärt sig att ta för sig av scenen och av allt vad musiken har att erbjuda. Calle är nog den som har vuxit mest under denna hösten, jag skulle verkligen bara kunna sitta och njuta av hans skiva. Med det sagt så vill jag bara säga att det egentligen inte riktigt spelar någon roll för mig vem som vinner och vem som åker ut. Alla tre förtjänar att vara där dom är. Så jag lägger ner min röst och vet att hur det än går så går det bra, för jag kommer köpa skivan av vem som än vinner!

Vem hejjar ni på?


Let me entertain you



Äntligen kommer lite bilder. Man får ju fota de man får tag på så..
Vad tycker ni?  de två sista är ju nästan exakt likadan.  Vilken gillar ni mest?

Fredag vilket betyder lördagsgodis en dag för tidigt ! Sitter och småäter lite nappar, colaflaskor. Surt och sött. Äckligt ! (nej jag var inte ironisk, jag gillar faktist inte godis) samtidigt som jag plinkar lite smått på gitarren. Ska ta och beställa mig lite thaimat till ikväll istället. Sätta mig framför tv'n och Idol.
Härligt, queen of the home (y)

 


Kommer snart på bio (eller bloggen)


 
Just nu sitter jag och plinkar lite på denna älskade gitarr. Tänkte bara säga att anledningen till att det bara har vart så mkt musik nu på senaste tiden är för att jag inte har några nya bilder eller så. Har inte riktigt fått inspiration men hoppas att det kommer snart. Tills dess får jag bjuda på all denna musik och när tiden kommer så kovar jag att det kommer strömma in bilder ;) 

Do the fun things today, the other can wait



Nu ska jag gå och kolla dagens avsnitt av andra avenyn men innan de tänkte jag bara slinka in med "dagens låt" (inte för att jag brukar ha det men) Detta är värd musik enligt mig. Unga som skriver och spelar musik själv. Behöver inte vara världskända för att vara något. Detta ska ta över världen !

RSS 2.0