Då taggar vi festivaal med.. att sova :?

Så var årets festival invigd, och den blev invigt med jävlig kyla och därmed förkyldning. Men inte deppar vi för det, än så länge är det ju bara torsdag så det är i mon festen i festivalen kommer igång! ;)

Idag drog vi dit och kollade Thomas Stenström, Joanne Shaw Taylor och The Pusher men den här jävla hostan har hållt mig vaken hela natten så tänkte vara skötsam och komma hem tidigt idag så jag låser upp dörren försiktigt och smyger in för att inte väcka alla som jobbar i mon men tror ni ens dom var hemma? Nej, såklart är dom kvar på festivalen. Då var man ju en lydig unge helt i onödan! Men jag ska ta och knarka lite hostmeducinus och ipren och sedan krypa ner under täcket med cola och Glee så blir allt bättre till i mon. För då kör vi vad de än är för väder och sjukdomar! ;)
 
Så glad är jag när jag får ligga här hemma själv och vara sjuk när det är festivalinvigning

Sommartider hej hej!

Glad midsommar på er! Eller, hoppas ni haft en bra midsommar kanske man ska säga. 
 
Äntligen är jag i stugan i pite och bara har de gött, endast för tre dagar men extremt skönt efter tio dagar i Nikka. Efter tre veckor med spöregn kommer vi hit med strålande solsken och klarblå himmel. Och tro det eller ej men inte en droppe regn har kommit ens igår på midsommarafton som firades genom att ligga och sova i solen och sedan äta grillat och jobbegubbar, helt perfa om ni frågar mig!
Idag blev de lite mer rörelse på gården iaf med bastu och årets första dopp, bättre sent än aldrig ;) Sen blev de grillat och gubbar även idag. Just nu sitter gamlingarna och grååter av skratt (sp en viss mommo) då vi har kollat våra överklassnamn, speciellt moffas nya namn Boj-Boj - eller som mommo säger, Lelle Boj-Boj, haha det är bra att gänget är lättroade iaf men nu börjar de nog bli dags för dom att krypa till kojs innan de spårar helt ;)
(Pappa, bara så du vet så heter du tydligen Puder. Jag vet, inte speciellt roligt namn så du ska nog undvika överklassen)
 
 
Årets första dopp 23/6

Dom vart iaf konfirmerade!

Då är konfirmationslägret slut och med andra ord sommarjobbet oxå. Så jäkla skönt samtidigt som det oxå känns lite tråkigt.. Men nu har dom blivit konfirmerade iallafall så nånting rätt måste vi ju ändå gjort under de här tio dagarna. Dock har det vart väldigt tråkigt att inte vara i Jukkas och jobba som vanligt, det är där konfaläger ska vara, så är det bara! Men de sista dagarna har vart roliga ändå nu när alla lärt känna varandra. Det blev vattenkrig, toppentips, fjällvandring och lite galenskaper ;) Dom fixade iaf konfan galant och stolt blev man när lillkussen ställde sig och sjöng i kyrkan, My job here is done! ;)
(Grattis till Nisse som fyllde år)
 
Det sista dagarna på lägret/jobbet
 
 
 
 
 

Söndag ska vara vilodag

Såklart så ska de regna exakt hela våran lediga dag.. kulkul, sommaren varade visst bara i en dag..
Men inte deppar vi för de, vi har det bra under tak istället och just i skrivande stund så agerar Isso frisör till Filip med en pysselsax, vi lär se hur det slutar men det ser ganska lovande ut! Det finns inte allt för mkt att göra här i fjällen så man får ha lite fantasi.
Förhoppningsvis blir det snäppet bättre väder i mon då vi ska ta oss en tur upp på fjället så vi får hålla tummarna!
-

I'm back, she's back!

Då var jag tillbax efter ett lååångt uppehåll som egentligen fortfarande skulle hålla i sig men jag tänkte att jag får väl ta och börja blogga lite igen (en önskan från min kära far borta på andra sidan klotet som vill veta vad jag pysslar med ;))
-
Sitter här i min mysiga säng på sommarjobbet (konfaledare i nikkaluokta) och funderar på att kanske gå upp, fast det känns lite jobbigt när de regnar ute.. regn på en ledig dag=INTE ok! Vi som hade tänkt steka som aldrig förr får nu ligga inne och trycka. Men nu har vi vart här i en vecka så om tre dagar är vi hemma i stan igen, fast då åker man nog direkt iväg till Piteå så så gick det med de.
-
Ist för att sitta här och pladdra på så är de ju lika att jag visar er lite instagrambilder från veckan här som gått.

RSS 2.0