God kväll ;)

som jag lovade, nu är jag här igen. Tänkte fatta mig kort. Stockholmsveckan har vart jättekul. 7 dagar av Julior ;) shopping gröna lund och kanotbad, plus lite nakenbad från mig (haha ta de sista med en nypa salt, det är inte riktigt som de låter ;)) haha men det har iaf vart en jättebra vacka och nu har julia åkt till götet och jag bara slappar här i pite. Igår var jag och lina med hennes kusiner på norrstrandsbadet och badade och idag har jag bara solat hela dan+ nästan läst ut "om jag kunde drömma" som jag köpte i storstan. Är helt jävla fast. Just nu sitter jag och tittar på "American pie, the naked mile" för andra gången ikväll och ska nu slå på ett avsnitt av "16 and pregnent"

Förlåt om detta inlågg var lite osammanhängade men jag är jävligt trött ! Kommer bilder och allt när vädret inte är så bra ;)

Förlåt

Jag vet att jag lovade att skriva när jag kom hem men jag är så grymt trött efter en sjukt kul vecka i huvudstan och det är jättebra väder här så jag ligger bara ute och slappar. Men jag lovar nu att skriva i kväll, har btw över 300 inlägg att läsa på blogglovin, måste nog sätta igång snart så att de blir bortgjort innan jul ;) *pust*

Grattis oxå til Em som fick sina tvillingar förra veckan, hoppas allt går bra ♥

I'm going to the huvudstad ! ;D

Nu lyfter mitt plan omca 2h till stockholm ! :D jippie  vet inte om jag ommer kunna skriva nå där.. annars ses vi om en vecka ;D

puss och kram

10 thinks I hate about you (och glass)


Bild tagen i Gävle

Jag lever, tro det eller ej men det har bara vart så fint väder så jag har inte haft tillfälle att uppdatera.
Igår kom Lina & Ida hit och vi åkte till stranden. Jag och Marcus åkte lite vattenskidor och sen låg vi (jag, lina & ida) och solade och badade = hur mysigt som helst ! fotade även rätt mkt men bilder får ni senare. På kvällen åkte jag till Lina (och Ida) och vi kollade film, "JUNO"  som både ja och Ida redan hade sett men vi tycker den är så bra så ser den gärna igen (Y)
Idag kom tjejerna oxå hit, skulle till stranden idag igen men det började komma massa mörka måln så vi stannade hemma ist och hoppade i poolen när de började regna ;)
Nu håller batteriet på datan på att ta slut och jag ska gå och titta på "10 thinks i hate about you" och äta glass :b

Blogg i solsken !



Just nu sitter jag ute med min söta lilla (läs: stora otympliga) bärbara och gottar mig i solen. Jag trodde först jag gjorde ett misstag som inte följde med till IKEA när jag vaknade upp vid tio och såg att de var grått och trist på andra sidan men nu ångrar jag inget. Vaknade igen vid 11 och då sken solen för fullt ! På med bikinin och ut, ut,ut ! Har legat och läst ut GG och även cycklat en sväng till stranden och suttit där. Julia var även här och hämtade min resväska som ska till stockholm (dom åker bil och jag kan bara ta handbagage på planet) lyckades även skrapa upp hela tån på en stenplatta när jag sprang så nu gör de nåågot ont, hur klantig får man egentligen vara på en skala ?
I lördags tog solen verkligen bra på mig så jag fick en fin fin startrand. Hoppas den bättras på något idag. Måste ju ha en fin grund när man kommer till huvudstan ;)

Nu ska jag försöka få macke att spela badminton eller 500 med mig ;)

Vattenskidåkare nu eller ?

Som jag lovade så skulle jag uppdatera idag och då gör jag såklart de :) Egentligen har de vart lite trist väder här men på dan var vi på stan och sen kom Peter, Pernilla och Philip hit. Philip är så himla gullig den lilla krabaten. Håller även på att redigera bilder som jag tog på han och ska skicka dom till Peter sen.

Igår var det (som jag kankse nämde ?) jättefint väder och vi åkte ut med båten och åkte vattenskidor. När Marcus åkte så fotade jag men när jag skulle ner i de iskalla vattnet så fick Frida ta över så jag har inte bilder på mig än (det ska ni nog vara glada för, haha) men det var så  g r y m t  härligt ända tills jag kom lite fel och gjorde värsta volten ner i vattnet och fick en av skidorna rakt i baken, mer ska jag inte gå in på detaljer.


Marcus när han åkte.


Skidorna och nej det där är inte ett par skidor utan den svarta är en singelskida.


Nu ska jag lägga mig och läsa Gossip Girl :)

Jag lever (tyvärr ?)

Jag ville bara meddela er om att jag faktist lever, vilket inte märks här på bloggen. Men man vill ju inte sitta inne och blogga när man kan vara ute och åka vattenskidor, sola, bada och ha kul eller hur ? Det hoppas jag att ni oxå fattar men jag skrev faktist ett rätt långt inlägg från mobilen igår men allt försvann så orkade inte skriva om : / Men i mon kommer iaf både text och bild på kvällen om inte annat :)

ses när solen inte kallar mitt namn ;*

Jag trivs bäst i öppna landskap..


Sitter just nu inne i stugan och utanför vajar träden under den gråa himlen.. perfekt datadag med andra ord ;) Igår redigerade jag ju bilderna på Sanne och Samuel. Gissa va smidig jag är ! Jag har redigerat alla klart och dom blev grymt söta. Skulle ta och skicka dom till Markku men börjar först att sortera lite bilder och flyttar S&S bilderna till en egen mapp. Då försvinner ju all redigering ! (jag använder ett sånt program att man kan redigera och sen måste man innan man ska använda dom bilderna spara dom i en annan mapp) så då var de bara att redigera om igen.. *pust*

Update: Idag kommer btw Markus och Frida hit, värkar väl som att dom får.. tja lite sådär på väderfronten.. 


Porträttredigering på G



Nu har Sanne & Samuel (och johanna o markku räknas inte, hehe) åkt härifrån. S & S är så grymt söta ! Laddade in ett helt nytt minne i kameran och fotade massa söta bilder som nu hålls på att redigeras. Kanske att dom kommer in hit sen. Människor måste man ju ha tillåtelse att sätta in.

Nu blir de attredigera bilderna och skicka dom till Markku :)

Bilbloggning ;)

Sitter just nu i bilen med bärbara, första gången jag sitter med den utan att den är "inkopplad" faktist. Skulle egentligen komma iväg vid 11 i morse men kom iväg något efter. Är just nu norrom Umeå så är snart framme :) Resan i Gävle har vart bra men det är bara början på en massa annat, bla. höjdpunkten S t o c k h o l m  :D Men jag ska skriva om hela min gävletripp när jag kommer fram till pite och får tid :)

Göra härnäst ?  Läsa inlägg på blogglovin

Bilder från.. ja, just nu xb


Mackapaus tidigare idag ;)


Måste såklart fota lite när jag väl är ute ;)


Precis just nu ser det ut sådär i min värld. Bärbara i bilden på den nyinköpta laptopbrädan från IKEA (Y)


Nånting måste man ju ha för att överleva, i mitt fall: cola och schweiser nöt samtidigt som man plöjer igenom blogginlägg(Y)

Har egentligen ingen bra rubrik..?

Lyckas nu komma in en sväng hit. Dagen har vart.. ja vad har den vart ? Det regnade så vi åkte in till valbo för att shoppa lite. Kan tyvärr inte slösa allt för mkt pengar. Ska ju till stockholm ;D Köpte iaf några linnen och skor och lite smått och gått. Har även nyss kommit ut från en liten fotorunda. Hörde att ett beachparty var på gång på stranden men kom aldrig riktigt så långt. Ha de gött ♥


Dagens shopping out-fit. Blommiga linnet iköptes igår från h&m

Stopp ! just nu: gävle

Blev så sent igår så orkade inte fixa igång internet men.. Kom iaf fram efter mkt om och men till Gävle. Inte så jobbig resa ändå med tanke på att jag nästan sov hela vägen xb det blev nog bara lugnare så för dom andra med tanke på att när jag väl var vaken så fotade jag allt och alla. hehe.
Gav oss iaf av från Piteå halv nio. Stannade för att käka på McDonald's i uneå (hatar btw McDonald's men var ju tvungen xb) Glassen var iaf god !
Gjorde även lite stopp för att tanka lite var stans men jag var så borta så jag visste aldrig vart vi var xb Tex. när dom väckte mig i uneå trodde jag att vi var på KRK (kiruna ridklubb) xD hahaha
Iaf fram och käkade en supergod paj som Mimmi gjorde medans Nicke i vanlig ordning satt och drog massa historier xb Jag gick in ganske tidigt för att sätta mig och redigera bilder och kolla på "one tree hill"
Dom andra sitter nu där ute och käkar kex och ost. Ska nog oxå gå och vara lite social. Måste bara dunka klart denna låt "hurtful - Erik hassle"


Ett fåtal bilder från bilresan



Måste ju fota lite vars vi är för själv hade jag ju inte den blekaste xb


Men jag är medvetan om att vi åkte förbi sundsvall xb


Väl framme var det verkligen fin himmel ! Det var verkligen överraskande mörkt här med tanke på att de är ljust dygnet runt hemma. Dock är denna bild redigerad ganska mörk så det är inte riktigt sådär mörkt men xb


Om ni undrar hur det är där jag sitter just nu så kan jag informera er om att jag sitter i en husvagn med täcke och kudda och myser med er ♥

ps. såg även att ännu en hade lagt till mig på blogglovin :D tack så jättemkt det går sakta frammot. Gillar du mig blogg ? Lägg gärna till mig ;) ds.

Min "sverigeresa" börjar här och nu !

Nu är andra stoppet på min lilla "sverigeresa" (vilket förklarar den dåliga uppdateringen) Igår åkte vi hemmifrån och hälsade på fammo där jag gick ut och sprang och sen hoppade i sjön. Det var jätteskönt vatten ! *kors i taket* stannade där över natten och sen på morgonen bar det av till nästa stopp, Piteå, där jag är nu. Sitter i den knarriga lilla våningsängen medans alla andra sover. Ska ju upp tidigt i mon så borde väl oxå göra de men kan inte. I mon iaf bär det av till Gävle. Kanske blir ett litet stopp på vägen där jag kan blogga men det är inte säkert. Ska vara där några dar och sen till Piteå igen. stannar här ett tag sen åker jag till Luleå och tar flyget därifrån till Stockholm och Julia i en vecka :D Sen back to Piteå och raka vägen hem :b Det är då min sommar. (kommer bara kunna blogga lite då och då och kanske slänga in lite bilder från resan men det kommer nog inte bli så mkt föresn i aaugusti)

Vad ska du göra i sommar ?

RSS 2.0