Det är advent, det är advent... var...

Igår var det ju äntligen första advent ! Gud vad jag längtar till jul, ovanligt mkt faktist. Och nyår är ju inte ens att snacka om ! xb Väntade hela dagen på att vi skulle tända adventsljuset så att jag kunde fota en egen bild men så hittar inte mamma den.. hmm, så vi har ej haft nå tänt ljus igår :/ Som tur är finns ju google, räddaren i nöden.
Var även på adventsgudstjänst igår och hem till mommo för att baka pepparkakor (läs: äta pepparkaks deg) Riktig julstämning!

I morse bar det av till triangelskolan för att få svinivaccini. Hade ju inte tänkt ta men blev så ändå så nu fryser jag som bara fn och hela armen är helt väck xS

GRATTIS! till Kamilla som fyller 14 år idag,
hoppas du fick en bra födelsedag :)

 

 


PelleB - Kun Min ♥



Som jag sa så kommer här uppträdandet med PelleB - Kun Min. Älskar det verkligen !

(vet att det har blivit väldigt mkt om MGP idag men det händer ju bara en gång om året så, Lev med det !)

Norden vs. Norden

Som jag lovade så kommer mina åsikter om alla bidragen.



Myrtery - Rock e sunt (Norge)
Min åsikt: Jag tycker att dom var jättebra musiker och spelade väldigt bra. Däremot gillade jag inte riktigt själva texten (kan bero på att jag inte fattar norska x)) och verserna tykte jag var lite lama men helt okej låt.


Jorgen - Din egen vei (Norge)
Min åsikt: Jag tycker det är en jättefin låt. Bra text och röst. Känslosamt och vackert. Fattar ju inte all text men jag tycker låten var bra ! Bidraget kom på delad 3:e plats


Amanda - Jag vill leva (Finland)
Min åsikt: Hennes röst var lite skakig men ändå helt okej. Låten var speciellt i refrängen riktigt medryckande men jag måste säga att den inte riktigt faller mig i smaken. Bidraget kom på delad 3:e plats


The black white boys - Kommer du ihåg mig (Finland)
Min åsikt: Tyvärr måste jag säga att jag inte alls gillade den här. Tyckte delvis han sjöng helt ok men inte i största del. Refrängen var ju helt ok men jag tyckte inte om detta, tyvärr.


Engledrys - Familien er min bedste ven (Danmark)
Min åsikt: Man kan ju inte bara älska det. Sp inte om man ser framträdandet. De tre små tjejerna var ju bara allt för söta. Bra budskap och.. ja det var helt enkelt bara för gulligt !


PelleB - Kun min (Danmark)
Min åsikt: Detta var verkligen min favorit (om man inte räknar med sverige såklart ;)) tyckte den var annorlunda än alla andra och själva framförandet var jättecoolt eftersom att dom även är dansare så jag kommer lägga in en video på det senare ;) Äver fast jag inte fattar nånting av texten så älsar jag detta ! Bidraget kom 2a


Ulrik - En vanlig dag (Sverige)
Min åsikt: Min favorit, sverige såklart ! Som jag skrev tidigare så älskar jag budskapet och hans röst är ju bara för cool. Killar som kan sjunga är ju inte helt fel. Hans stil är så skön och hela han är bara grymt cool ! Bidraget vann såklart !


Rebecca - Skaffa en annan tjej (Sverige)
Min åsikt: Tycker hon har jättebra röst. Jag gillar att låten är lite rockig. Gillar sp refrängen. Och allt var så proffsigt gjort för att vara gjort av en 11 åring. Jag tycker hon är jätteduktig på scenen och.. ja bra !


Detta är ju såklart bara mina åsikter. Smaken är ju som baken, delad. Alla måste få tycka som dom vill så kommentera gärna vad ni tyckte om låtarna :)
btw. så gissade jag hyffsat bra när jag gissade topp 4. Jag trodde Ulrik skulle vinna (rätt!) och att PelleB tvåa (rätt) men sen tog det stopp för mig. Men jag gissade oxå att Jorgen skulle knipa någon av platserna (rätt!)

Idag är en bra dag, Idag är det bra !



21.09  -  Alla musikälskare som jag sitter säkert just nu och tittar på MGP-nordic. Just nu har ett bidrag från varje land gått vidare. Jag tyckte det var helt rätt. Nu håller vi tummarna för Ulrik och sverige :)



21.42  -  Nu är det klart ! Ulrik har först Sverige till segern !! :D En riktigt jävla duktig kille, värdig vinnare. Grymt härlig stil oxå !

Senare kommer det komma in ett inlägg om alla bidragen, min åsikt och så. Mest bara för kul. Och för att jag har lite att göra på fritiden ;)

Du får typ skicka ett gb på pa. Dhaa


Haha har suttit och garvat åt det här nu xb Antingen är det bara jag som är ävligt trött eller så är de riktigt kul xD haha

Välkommen hem Bara kom som du är Välkommen hem igen ♥



En av de finaske julsångerna tycker jag.

Remember yesterday - Walking hand in hand



Här får ni lite riktig musik att lyssna på ;) 80-tals rock slår allt ! ♥

All I want for christmas is..?

Jag sitter här och funderar vad jag vill ha i julklapp.. jag vet att jag vill ha ett nytt objektiv men vet inte vad för någon..? Har kollat runt lite på olika fotobloggar och sett att det är många som har Canon EF 50mm f/1.8 II och den verkar jättebra. Jag vill ha nå som man kan ta lita allt möjligt med. närbild och även porträtt.

Någon som har nå andra tips på bra objektiv ?
Skulle verkligen behöva hjälp då jag inte kan så mkt om sånt :)

Tonight's gonna be a good night



Ni glömmer väl inte kvällens tv-shema ? OTH och direkt där efter GG. Jag kommer då sitta bänkad.

Vilken föredrar ni? One Tree Hill elr. Gossip Girl? Ni vet säkert vad jag tycker ;)

Last Christmas, I gave you my heart



Nån annan än jag som verkligen längtar till julen ? Jag har haft julafton i flera veckor, förutom klapparna. Hehe. jag har känt sån julkänsla. Allt luktar jul, låter jul, ser ut som jul. Känner mig desperat ! xb
Har iaf suttit och kollat på massa gamla julkalendrar ätit lussebullar och druckit julmust. Nu är det bara granen och några härliga klappar som saknas.

Vad önskar ni er i julklapp ?


The Glee Club

Ni som såg på kanal 4 kl. 21 idag vet att den nya serien Glee hade premiär. Såklart satt jag bänkad och tyckte den var jättebra så jag tipsar er som inte såg den. Se Den ! Sp. om ni gillar musik och tonårs "highschool-filmer"
Detta är nämligen en musikalserie (Y) Det gillar vi !


I 22 delar får du följa skolungdomar på McKinley High, som är som vilken amerikansk high school som helst. Hejaklacksledarna och fotbollsspelarna är närmast kungligheter och de få tappra själarna i skolans kör anses vara stora nördar - och behandlas därefter. Det vill den optimistiska spanskläraren Will Schuester (Matthew Morrison) ändra på. Trots att de flesta tycker att han är smått galen har han beslutat sig för att ta över som körledare och visa skolan, och världen, de sjungande ungdomarnas stjärnpotential.

Den från början befintliga kören består av Kurt (Chris Colfer), en kille med både röst och modekänsla, Mercedes (Amber Riley), en Beyoncé-wannabe och körens egen diva, Artie (Kevin McHale) en nördig men talangfull gitarrist, Tina (Jenna Ushkowitz) en Avril Lavigne-punkare med blåa slingor i håret, och Rachel (Lea Michele), en riktig talang som är övertygad om att hon är ämnad för stordåd. När Will sedan av misstag råkar höra Finn (Cory Monteith), en av skolans mest populära och tvålfagra fotbollsspelare, sjunga i duschen värvar han honom till kören i förhoppningen om att fler studenter ska följa i hans fotspår.

Test tagen från: http://glee.se

Though you´re gone to soon We must keep the faith

Måste ta och tipsa om denna låt. Iofs oxå detta band vid namn 8 Point Rose (fd. Evermoore) detta är iaf en låt som hyllning till MJ. Lyssna !



Lyrics:

All wanted you but still they made you sad
Some think you were genious
Some called you dangerous and bad
But with your HIStory you put me next in line
Led me to the right path
I still remember the time

Though you´re gone to soon
We must keep the faith
Maybe now they´ll leave you alone

This is it
The final curtain call
(Born to amuse, born to inspire, born to delight)
This is it
Your star will never fall
We never wanted you to say "This is it"

All the stories left to be told
What about all the dreams you gave us
You have left the world so cold
I just cant describe the way you made me feel
So why did you leave us here
There´s still a world left to heal



Rest in peace, Michael Jackson!


Josefin F14


Grattis Josefini på din födelsedag. Hoppas du får en riktigt jävla bra dag <3

Now is the time For you and I to cuddle close together


Ledigt från skolan idag. Har haft två st Thriller föreställningar nu på dagen. I kväll blir det en sista.
För er som undrar så är det en föreställning med dans sång musik och teater som är baserad på Thriller musik videon som en hyllning till våran MJ. Jag vet att den filmas och hoppas att den kommer komma ut på youtube.

För er som bor i Kiruna. Sista föreställningen är kl. 18.00 i hjampis aulan


No more Mr Nice Guy No more Mister Clean


tyvärr så hittade jag ingen bättre video men denna får duga ;)

Haft en jävligt strässig eftermiddag. Var tvungen att skynda mig till träningen. Sen springa därifrån till hjampis och ha genrep där jag iofs kom en h sent men ändå. Nu måste jag verkligen hoppa i duschen.

Clothes over Bros


Jag brukar egentligen inte sätta ut bilder på dagens outfit men jag älskar bara denna så var tvungen ;)

Jacka från VILA (?)
Sjal från KK's
Slitna jeansleggins VERO MODA
Convers DIN SKO
Väska LAGERHOUSE

det handlar bara om att bjuda på sig själv xb



Eftermiddagen har vart fullsmockad ! *pust* jag har stått i marcus säng och fotat mig. Ansträngade, ansträngande
Sen har jag lagat finfin middag och suttit på golvet och käkat den (fråga mig inte vrf, men dom som känner mig blir nog inte så överraskade xb) Kom nyss från tv'n där det var AndraAvenyn och kvällen fortsätter i samma spår med sängen och Riverside (Y)

Nattinatt ♥


I just wanna play my music ♥



Nu drar jag mig till hjampis. Rep till konseren som är på torsdag ;) 

Vilka är med sträcker upp en hand !? *sträcker upp handen*

Jag håller helt med Fredric (http://fji.blogg.se) och det han skriver om i inlägge HÄR. Plus så är han en riktigt grym fotograf !

Bloggare som egentligen bloggar för.. ja för vad egentligen ? bli kända ? vad ger dom egentligen ut till världen ? jag menar förutom att ge dåligt självförtroende till andra unga tjejer, och killar för den delen. Nå jävla bimbosar som gör sig till bara för att få läsare. Dom bryr sig inte ens om att dom blir "kända" för helt fel saker. Man borde hellre lyfta fram bloggare som har någonting att komma med och inte bara skriver massa gojja. Bloggare som verkligen skulle haft någonting att ge till folk blir inte sedda för att några bloggbimbosar står ivägen för att få komma på röda mattan.

Visst, alla har sin egen åsikt. Detta är min !


You don't have to stay forever I will understand



Sitter på skolan och kollade runt lite på youtube då jag hittade detta klipp. Har tänkt lägga ut den tidigare men det gick ut ur min lilla hjärna i samma takt som det kom in.
För det första så måste ni hålla med om att han ÄGER !? plus att jag känner igen låten från Greas men kan inte komma på vilken av låtarna det är.. hmm nån som oxå känner igen den därifrån ?
Har inge ljud på denna data men jag hoppas det är rätt på videon iaf :)

shoppa shoppa shoopaaa ♥


1.2.3.4.5.
(klicka på bilderna för att förstora dem)

som jag lovade så skulle jag ta mig tid och fixa bloggandet idag. Duktiga jag har fixat bilder på de som shoppats i lule. Jag köpte förvånansvärt lite för att vara jag. Pengarna gick åt till:

1. Ett linne från H&M
2. En t-shirt från Ginatrico
3. En Levi t-shirt från Carlings
4. En huvtröja från BikBok
5. En ny innebandyklubba (dock köpt i Kiruna)
+ en väska/påse från lagerhouse och.. ja mer minns jag inte just nu xb

You know what I thought. Well.. I thought wrong..



som jag sa i förra inlägget så trodde jag att jag skulle hinna skriva när jag kom hem på kvällen. ja, jag trodde fel. Sov knappt alls natten innan så jag somnade direkt när jag kom hem. Sen har jag vart på rallarkuppen och skrivit på min uppsats hela helgen så har verkligen inte hunnit. Nu är iallafall min uppsats nästan klar så i morgon ska jag ta mig riktig tid för bloggen :) Nu däremot ska jag kolla film.

RSS 2.0