hej mitt vinterland, nu är jag här.. jag har vart här hela livet!


Brukar inte dra ut mina bilder men nu har jag faktist för en gångsskull gjort det när jag ändå hade en ram. Tyckte den blev fin.

Denna vecka har vi tema vecka - överlevnad vinter i skolan. Hallå, vi bor i fjällen! Tror dom inte vi har överlevt vinter hela livet!? Iaf så har vi haft lavinteori i går och sedan skidteknik (som vi haft hela skollivet-vi kan de!) och idag har vi haft praktisk lavinräddning och byggde snöka (typ grottor man ska göra om man blir fast i fjällen i oväder).
Imorgon blir det schemaplanering och på tor och fre ska vi lära ut allt till de yngre, jippie! -.-

Så vi får se hur mkt bloggning de blir..


It's like my iPod's stuck on replay, replay

rubriken är bara för att killarna höll på att sjunga den hela helgen så nu är den fast! "Replay" m. Iyaz

Hejsan hoppsan bloggen, fan - sådär brukar jag ju aldrig säga :s hehe men jag är helt överspeedad så jag kommer nog låta väldigt glad i detta inlägg (y)
Som jag tror jag nämde i förra inlägget så skulle jag ju på konfa läger mellan lör-sön. Det var jävligt kul på ren svenska! Var så himla härliga människor (ni vet vilka ni är) och jag har inte haft så kul på länge. Vi trängdes i en liten jävla bastu, sprang ut med bara handuk i snön och mkt andra härliga grejer.
Jag har haft så mkt annat för mig så har inte fotat nånting över huvutaget förutom de här bilderna som Sanna fotade på mig och julia direkt när vi kommit dit.

Tro det eller ej, men julia kör faktist inte ett träningspass med situpps ;)


Moi tuggar på en liten napp, liten napp, liten napp :D (plus att sanna var helt fasinerad i att fota mina armband xb)


jo, jo. jag är visst normal ;)


Nu längtar jag till sportlovet då vi ör där i fem dar. Himmel va kul vi kommer ha det :D

Man kan inte alltid vara överallt, tyvärr


Nu i helg är det öppningen! (för er som är lite off så menas det att backen och allt öppnar här i gränsen. Allt föds lixom till liv för året) tyvärr så ska jag på konfaläger i jukkas men jag har ju hela våren på mig att fara upp i backen ;) Ja, på tal om det så kommer det inte bli någon bloggning i mon för åker dit redan på morgonen och kommer hem på söndag.

Denna kväll njuts med en tom lägenhet, thaimat och "Let's dance". Nu blir ni lite avundsjuka va? ;) 

I'm finding every reason to be gone Nothing here to hold on to Could I hold you?


mobilbildspecial från lappland ||

Nu har det igen vart nå fel så jag har inte kunnat logga in på bloggen på två dagar, jätte konstigt. Nån annan som har de problemet?
Iaf så måste jag bara lägga in lite fler bilder som är tagna med mobilen.

som ni ser så var det snö upp till midjan. Ni må tro att det var svårt att ta sig därifrån xb



Lyckades tillslut komma ut med bilen och körde "kolongkörning" (vet inte exakt vad de heter men iaf att en plogbil kör först och massa bilar efter i ett tåg)


Nån jävel cyklade där bland blarna i snöstorm xD hahahaha


ja det var alla. men det är ju skönt att de kommer mkt snö iaf. Det är sånt man får överleva när man bor till fjälls :b

Ut på tur, Aldrig sur - mobilbildsspecial från lappland

Nu äre så här, bor man uppe i fjällen så får man skylla sig själv.
Har vart snöstorm nu i två dygn så man kommer knappt ut men det var bara och pälsa på sig och ta sig upp till tåget för måste till stan ikväll.


På väg upp. snöstorm, ansiktsskydd och googles = topp


butiken hade snöat igen


Väl uppe vid tåget var det försenat en timme


inte var man ensam där. men dom där skulle nog till norge.


gick in på hotellet för att vänta i en h.


men alla tåg var inställda så det var bara att gå hem igen. kommer inte in till stan ikväll. får hoppas att man kommer fram i mon :)


Ja, så här ser det ut. var tvungen att fota en av husvagnarna här. jodå, den finns där under (y)


Så, det var en vanlig dag. gick inte att rotera bilderna så ni får ta och anstränga er och vrida på skallarna ist ;)

Tänk om jag hade en liten liten apa, ompa, ompa, falleralle ra

ignorera rubriken. vi höll bara på att yla den visan igårkväll så den är lixom fast.

Är nu inne från ett varmt Kiruna.. hrmm okej. kom just från skolan. eller inte bokstavligt talat. Har varit på nån utställning på stadshuset och sedan knallat runt lite i stan med två elaka människor ;) Sitter och väntar på att josefini ska komma så att vi kan gå på marknaden som är här i stan i helg. Årets höjdpunkt! Kanske inte men iaf helt okej så länge det inte är 30 minus. tur att det är rätt skönt just nu så slipper man frysa fingrarna av sig.
Ska inte sitta här och pladdra bara för att jag har lite att göra så här får ni en bild som jag tog samtidigt som DENNA.


Canon EOS 450D

You wanna' be famous, wanna' be the one who's livin' the life You wanna' be the one who's taking the dreamride

Jag har alldeles precis dragit mig ifrån soffan där jag kollat på sista delen av "MadeInSweden" och var såklart tvungen att kolla på deras (Play's) hela musikvideo till låten Famous. Det är egentligen sån musik jag hellre dansar till eller sätter på den för att tagga inför helgen, än lyssnar på men jag tyckte videon var jättebra och hade jag gjort en festmix-platta så skulle denna absolut vart med! Kolla själva här på videon. Älskar verkligen landskapet och LA. Klädseln och formen lixom på hela videon. Tycker dom gjort ett bra jobb, men vad ska man vänta sig? De är ju faktist proffs ;)


This is a man's world But it would mean nothing without a woman or a girl


Det var så himla längesen jag kollade kläder på nätet. Har kommit så himmla mkt nytt. Jag blir helt kär om igen! Var inne på Gina och hittade en massa góbitar. Kolla bara de här plaggen i collaget. Är de inte helt amazing? Nog för att de inte är så mkt nytt men jag vill ha iaf. Kan nån ge en fin donation på ungefär sisådär 3000:- så skulle jag kunna shoppa finfint :D

Snön ligger tjock på gator och torg

Ja! Nu äntligen kommer jag in på blogg.se. Har kämpat hela gårdagen men jag har inte kommit in. Men men, nu är jag ju inne så då är väl allt fixat. Har vart sjuk sen i måndags, *suck* men nu är det bra igen så har vart ut en sväng och fotat idag just för att träden är vackert täckta av snö, bara -15 grader och sol. Kan det bli bättre? Ne precis, trodde väl inte det. Hade vart ännu bättre om jag kunde gå och träna ikväll men men. man kan inte få allt. Sen har jag testat att redigera lite med PhotoScape som ni ser resultatet nedan.


Canon EOS 450D

Livet går men Tiden står stilla




Canon EOS 450D

Har kollat igenom gamla bilder och hittade de här tre bilderna. Från exakt samma plats men vid olika tillfällen under ett års tid, januari 09, mars 09 och januari 10. Det märks vad jag gillar att fota. Nästan alla bilder jag har är på samma motiv men tagen olika tider. Funderar på att kanske göra ett collage med exempel på det.. hmm skulle det vara kul?


- And Be Careful Of What You Do 'Cause The Lie Becomes The Truth -

- beat me, hate me, you can never break me - How did love slip away - You're Playin' With Your Life, This Ain't No Truth Or Dare - When I Saw You Kicking Dirt In My Eye - You Know I'm Bad, I'm Bad - I'm Gonna Make A Change - I'll save you from the terror on the screen, I'll make you see -

Jag är nog tyvärr en av många som faktist aldrig förstod hur stor talang Michael Jackson faktist var. Innan hans bortgång så lyssnade jag nästintill aldrig på hans musik. Visste inte mkt av de han hade gjort. Hade såklart sett Thriller och visste att han var en grym dansare men inte riktigt hur grym han var. Jag tror nog alla med mig tycker att det var jävligt tragist att han gick bort så hastigt aldeles för tidigt. Men så började jag tänka att hade han inte gjort det så hade jag aldrig upptäckt han så som jag nu har gjort. Jag har aldrig lyssnat på hans musik och sett han på det sättet som jag gör idag. Jag har aldrig riktigt fattat att han verkligen var King of pop. Det gör jag nu. Och jag ångrar verkligen att han var tvungen att försvinna för alltid för att jag ens skulle öppna ögonen för han. Och jag är helt säker på att det inte bara är jag. Nu efteråt känner jag att det hade varit en upplevelse att se han live, men nu är det för sent. Jag får helt enkelt ta igen all tid jag missat genom att lyssna och njuta av musiken som alltid kommer finnas kvar av
MJ - The King of Pop


Jag brukar aldrig sätta in teckningar men gör ett undantag för denna gång.

we are the world, we are the children. we are the ones who make a brighter day so let's start giving

Kommer ni ihåg att jag sa att jag har lite material på G? Nu är de klart, äntligen på banan igen. Kors i taket! Har varit på de två föreställningarna av "Heal the world" en hyllningsshow åt Michael Jackson me alla i Estetprogrammet & co. (det är så jag säger när jag inte exakt vet vad allt heter som var me. typ nonefuture crew och coldspell och dom) Estet programmet var det ju även som gjorde Grease showen som jag verkligen älskade (hitta bilderna från de HÄR). Sitter fortfarande och kollar den filmade versionen.

Egentligen vet jag inte om detta inlägg borde vara i foto eller musik men jag tar och fyller ut i foto :b



Klicka på de nedre bilderna för att få de större


RSS 2.0