Grease video !

Nu har jag kirrat fram några av låtarna från Grease showen från YouTube. Visst är dom duktiga !? ;)


Efterlysning !?



Jag efterlyser i panik nån som vill följa till lule på lördag. någon !?!?

Från mig själv till..mig själv, ett riktigt hårt straff !

Ja, nu är det så att jag har så mkt bilder jag inte hunnit sortera och redigera så jag har gett mig själv straffet att jag inte fåt fota nåt innan ALLT är klart :S undrar hur de kommer gå..?

OCH, så ska jag böraja sätta in foton nästintill VARJE dag när jag blir klar :D

Om man nu ska nämna skolan så.. ja, har tema vecka denna vacka. "den goda människan" vilket är lika med inga vanliga lektioner ! har tex lagat vofflor på en av lektionerna xb haha lite sen voffeldag men vem bryr sig !?



Kram // Julia Sj ♥

Look at me, I'm Sandra Dee.. oh, I mean back xb

ja, har fortfarande en kick av Grease i blodet och låtarna vill absolut inte släppa men vad gör väl det ? hade bara önskat att jag fick se showen igen. (föresten frida, filmade du mkt ? kom ihåg vårt byte. bild mot film ;)) har btw vart jättefint väder i helg och var i backen i lördags. superkul. var ju längesen jag var där. hmm.. hela fyra dar som kändes som en evighet. idag var jag ute och lekte lite med skotern, kalla kuel !

Melle och gänget kom oxå förbi en sväng på lördagskvällen. kul att träffas igen. fick även höra att älskade isabell var i stan och så åker hon när jag kommer. saknar dig såå gumman..! men men.. sånt är livet. längtar till sommarn då träffas vi igen, det måte vi !





Kram // Julia Sj ♥
 


än en gång..

nu ska jag till gränsen igen, som ni säkert redan vet. ni är såkert vana vid att jag är där all ledig tid. men vi ses på söndag.

Ps. btw så har jag fått värsta Grease-knäppen så de blir att titta Greas i helg. fasst musikalen igår var mkt bättre än filmen. håppas nån har filma allt . ds.

Go Grease Lightning.. !

                      
vissa bilder är tagna utan och vissa med blixt. dom utan kan vara rätt suddiga, tyvärr. men vissa av dom var jag bara tvungen att lägga in ändå xb (klicka för större bilder)

ja nu har jag kommit hem. har vart och kollat på Grease med estetarna för ett tag sen. har redan sett den två ggr då detta blev tredje gången gjilt ;) men den är så grym ! älskar både filmen och musikalen. måste säga macke, du gjorde ett bra jobb ;) lite stolt är tillochmed jag xb

Kram // Julia Sj

Äntligen tid för bilder !

nu när jag är klar med designen kan jag äntligen börja att redigera bilder igen. har jätte mkt nya som kommer komma in hit lite då och då :)

3 min sen men nu är de färdigt ! :D ..

ja, nu är designen helt klar. och bara 3 min sen denna gång xb Vad tycker ni ? själv blev jag nöjd !




BRB med ny design :D..

nu åker jag till gränsen. tar med datan så att jag kan göra klart headern så när jag kommer hem blir den en ny fin design :D !! (jag har ju inte kunnat skriva så mkt nu när jag har lagt all min tid på designen ;))

Ps. igår såg jag "i taket lyser stjärnorna" så jävla sorglig och så jävla bra !! ds.

kanske kan skriva där om moffa har med donleln xb

Snart, snart :D ..

nu när jag fått igång nätet igen har jag fortsatt på designen och nu är den snart klar :D !!

förlåt, förlåt & 1000 ggr FÖRLÅT ..



jag vet att jag inte har skrivit på jätte länge och jag är ledsen för det, men jag har vart i gränsen och har inte kunnat komma in på datan för nätet har ej funkat. *irri* men nu är jag här och jag lovade ju er en ny bloggdesign men som sagt så har nätet ej funkat och nu har jag valt att ta den till en högre nivå och göra den lite mer komplicerad än vanligt men det kommer och nu funkar nätet och jag åker ej till gränsen nu förrens till helgen :) nu ska jag jobba så att fingrarna glöder !

Kram // Julia Sj

kökets klant, det är jag de xb ..




ja nu sitter man då här med en kopp te och har bakat. det tog ett tag innan de blev bra. först skulle jag börja baka så hade vi bara ett ägg. sen såg jag att vi inte hade vaniljsocker och inte hittade jag formarna heller. fick vänta på att mamma kom från coop då hon vart och handlat och då började jag. inte var problemen slut där. nej nej. då var smöret slut och var tvungen att ta fram en ny från frysen och började baka när den fortfarande var lite frusen så var inte lätt att få fluffig, sen råkade jag sätta i all hast en dl mjöl för mkt. då skulle marcus visa sig smart och listade ut att man kunde sätta i mer av allt annat oxå. då gjorde jag det . sen när jag vispat så började jag slå av vispen när den fortfarane var igång så massa smet flög över bänken xb haha då gav marcus mig smeknamnet "kökets klant" (stämmer ?) när jag väl var klar med smeten hällde jag de i former tror ni inte då att det rinner över bungen på kanterna ? såklart det gör ! jaja satte in i ugnen och gick och tittade andra avenyn. då glömmer jag såklart dom i ugnen så dom blev lite brända men som tur var så gillar jag dom så ;) sen iaf skulle jag sätte strössel å dom och då kom såklart hälften av strösslet på golvet. jaja bara städa upp. sen var de lungt ett tag. tills nu då jag skulle dricka te. blondin som man är så hade jag muggen på govlet och så tog jag tesilen och satte den på kanten. asså med "handtaget" på golvet och själva silen lutandes mot muggen. efter ett tag ska jag drick så ser jag en stor blöt fläck på golvet. självklart så hade ju te runnti från silen efter handtaget och ner på golvet. haha blondinfaktor ;) bäst att jag kollar "den rätte för rosing" nu, då kan de väl iaf inte hände nå ? bara inte datan slår av, skulle bara fattas det xb

Kram // Julia Sj ♥

Avvakta och se ;) ..

jag är hemma nu sen tre dar tillbax :) har inte skrivit pga att jag har och håller på att lägga all tid på en ny blogg design  ! yes yes. ni får se den när den är klar. kanske i mon eller idag. kommer därför inte kunna skriva så mkt. ska nu fixa lite på den och sen ska jag baka nåt :)

Ps. skotern var så otroligt rolig att köra ! ;) . Ds.

Kram // Julia Sj ♥


Finns det tid och plats för allt ? VARFÖR !?

Asså jag kan inte fatta. ta livet ifrån nån annan människa !? har först nu egentligen börjat fatta vad som egentligen hände. i kväll har det fällts mer tårar än på länge ifrån mig. jag kan inte fatta hur nån kan göra så, men tydligen så kan nån det.. den 29 januari 2009 var det just det som hände Simon Stridsman. bor man i Kiruna så vet man om det och jag tror alla är berörda av det.. man säger ju att det finns en tid och plats för allt men vrf för sånt !? hans begravning var nu i helg och hans fördelsedag har vart nu i veckorna. alla gör vad dom kan och mpnga tysta minuter har hållits. men inget kan få nånting ogjort.. vila i frid Simon Stridsman.. :'(



Snart sticker jag ! ..



Ja, snart sticker jag till Gränsen :D igen. kul kul men kommer inte kunna uppdatera som ni säkert vet. de suger men kommer ju snart tillbax. blir bara en snabbis. vaknade av att pappa ringde och sa att de var strålande sol där borta så får väl skynda mig dit innan det är för sent ;)

Kram // Julia Sj ♥

Grattis mamma ! ..

Idag är det mi madre som fyller år. låg och halvsov men tyckte att jag hörde att hon önskade sig att jag dammsög åt henne. okej är det de man önskar sig i födelsedags present ? men om hon vill det så. det fick bli senare. först åkte jag och lina till backen. jättefint väder. endast 10 grader och sol. jättefin backe ! åker hem vid fyra och går direkt på stan me moster och fikar plus köper blommor och en extra present åt mamma nämligen supergott <3-te när jag kom hem kollade jag och marcus på Grease, den äger juh ! stress stress, skulle ju dammsuga oxå. fixar det och sätter mig ner och slår in mammas pesent i god tid när hon kommer. moster kom oxå sen på kvällen och vi käkade lita gott och kollade lite tv. nu har jag legat och smsat med julia <3  och tittat på dokumentären "Mio" - han lämnar sitt kriminella liv bakom sig. (för att se den, gå in på http://svtplay.se/v/1462597/mio_-_han_lamnar_sitt_kriminella_liv_bakom_sig)riktigt bra. gå in på svt och titta ! nu ska jag kolla nå annat på datan sen ska jag sova. åker till gränsen och provkör nya skojtran i mon, jippieeyy ! :D

 
(gott snacks, <3-te blommor och sång/snappsvis böcker stod på menyn dagen till ära ;))

Kram // Julia Sj ♥

Belive it or not, but I'm back ! ..

Heej alla <3'n
Nu är jag tillbax från de älskade gränsen. har haft det perfa men tyvärr inte så jätte bra väder. om jag säger så här. detta har vart min vecka än så länge:

Fredag:
Efter skolan gick jag och lina runt typ hela skolan och in i nästintill alla klassrum och arbetsrum för att hämta alla julias milijoner mappar (okej nästan) sen drog vi oss ner till henne. med en nästintill bruten arm, jag lovar. påsen med mapparna var jävligt tung, kom vi iaf dit och satt där ett tag. okej nån timma ;) måste ju uppgradera henne med de senaste skvallret. man missar mkt av att vara borta från skolan en hel vecka, inte bra inte.
vid fyra drog vi oss iaf hem och då var de bara att sätta sig i bilen till fjälls, jippieyy ! förresten, det suger att Ben & Jerry är så jävlans dyrt ! (btw lixom, haha) väl framme fixade vi iordning lite räkmackor och jag pratade med älskade julia inne på den mkt stora toan, haha jag vet att jag är smart när jag trycker in fötterna i handfatet xb Let's Dance missade man ju inte, det får man ej. men nog tyckte jag då att Elisabet skulle åka ut ! men var det bara jag som hade missat att Niklas och Laila var ett "par" kände mig helt bakom flötet när dom nämde det, hur har man kunnat missa !? The End ..

Lördag:
fin fin dag. lite kallt dock. grillade korv på baksidan av husvagnen och tog sedan med kameran på en skotertur. åkte runt lite med stopp för fotning. kämpade oss upp till grönan för en natchostallrik och lite livemusik av Seppo. perfekt almost end of the day. men inte riktigt. blev ju ofc melodifestivalen när man kom tillbax. tyckte inte det var så bra låtar. den enda som var rätt bra och som jag faktist kommer ihåg var Sarah Dawn Finer. eller ja, Anna Sahlen & Maria Haukaas var ju oxå bra. men inte nå topp direkt. The End .. ps. H.E.A:T var ju riktigt bra ! inte för att dom var denna vecka men var tvungen att tillägga det för att jag lyssnar på den nu .ds.

Söndag:
började chill med nån film. kommer inte ihåg vad den hette men bra var den iaf !
haha kommer inte ihåg riktigt vad jag gjorde exakt men jag vet att jag var ute med skotern en eller två svängar iaf och att kvällen slutade med One Tree Hill, Gossip Girl, ett samtal med julia , Beck och Skins. sen ett till samtal med julia innan sängen kallade. The End..

Måndag:
Tyvärr inte en dag med sån tur till väder men det hindrar aldrig mig från att köra skoter. nej nej. jag och pappa körde ut ett tag och stannade till och fikade mitt i skogen för att undvika blåsten xb haha. denna kväll blev det en enkal middag. det enda som behövdes var lita kraft i benen och pengar så fick man sig lite mat på grönan. Ja ! Project Runway hade säsongstart ! fan, de skickligaste var ju ändå klänningen som var gjord av PLASTMUGGAR ! ja du hörde rätt, den skulle lätt ha vunnit om du frågar mig ! The End ..

Tisdag:
Vaknade med vetenskap om att det var strålande sol och endast några minusgrader, härligt ! såklart packade vi ner allt pick och pack och åkte till nordan för att kolla fiskelyckan. okej, inte så bra men bra skoterträning var det iaf och god choklad (y) Ja, som alla som läser denna blogg iaf borde veta är ju att tisdag är lika med Andra Avenyn dag ! Jeeyy ! lycklig lottad som har tv , haha. och nej. man riskerar INTE att missa den bara för att Desperate Housewives går då. då missar man hellre den. jag skulle inte för nåt i världen missa AA ! haha xb The End ..

Onsdag:
Jaha då var vi redan på dagens dag (eller okej gårdagens om man ränkar med att det blev ny dag för ca. 45 min sen) Har vart i backen och åkt med Lina. haha har nog inte skrattat så mkt på länge xD det var iaf härligt att komma upp till backen igen, har verkligen längtat <3 jätte skön snö och superskönt väder ! Nämde jag föresten att vi är en skoter rikare från och med idag ? ne det gjorde jag inte. en ny lynx har vi tydligen införskaffat oss :D (bilder kommer) har själv inte ens sett den än men den duger säkert ;) fan, blev inte puoltsa idag .. attans ! nåja sånt är livet. det vill säga, upp och ner. Har iaf vart hos moster och hälsat på. trevligt trevligt. har även suttit och tittat på Efterlyst, var ju direktsändning från Gällivare och mordet på Caroline. förjävligt !! The End ..

Ja, det där var ju min vecka så här långt. laddar in bilder i mon eller nåt. ha tålamod för de kommer.

Kram // Julia Sj



 


RSS 2.0