I don't think about it

Sitter i min säng med datorn i famnen och käkar fralla och o'boy plus läser blogginlägg (som jag btw har några hundra av att läsa) och nöter låten nedan. Den är lite udda, jag diggar den (Y)  (btw den är en gubbe som snackar i början så låten börjar efter nån sekund)


Är supertrött ! Igår efter att Lina stuckit kunde jag ändå inte sova så låg uppe och tittade film till typ 2-3 först då somnade jag och skulle upp sex men snoozade till halv sju för var så jävla trött. Idag ska jag inte (och kommer inte kunna för jag kommer somna när som helst) göra samma misstag. Jag ska bara käka upp mackan så ska jag borsta tänderna och lägga mig och kolla film eller nåt och sen ska jag sussa så jag är pigg i mon.


Picturas ;)

Lina ute på våran promenad


Me and Lospa in the mirror ;)

Jag sitter och spelar lite :)

Världens bästa, finaste och mest älskade gitarr ;) <3

Haha Lina har kommit i målbrottet (läs är hes) och försöker sjunga xb


Jag älskar dig gumman <3

Julia på väg hem efter en bra kväll





Just de, är är de supersöta läppglansen jag fick av Julia :) ÄLSKAR dom. Doftar underbart gör dom oxå !



GodNatt

Lina is back in town (for the weekend)

ja som ni vet så är ju Lina här under helgen. Hon åker i mon nån gång. Hon gick iaf nyss härifrån. Har fotat rätt mkt i kväll som ni ska få senare. Jag har även försökt få bra bilder på båda oss, Lina du kommer förstå varför sen ;)

 Vi har iaf suttit och snackat, vart ute och knallat, läst bloggar och annat smått och gott.

Nu ska jag gå och göra nåt att äta sen ska jag ladda in bilderna på datan :)


Estocolmo the huvudstada

..nej, jag hade inte tänkt åka till stockholm just nu iegn men här kommer en bildbomb från i somras när jag var där med Julia :) Det är inte meningen att de ska vara värsta "fotografiska" bilderna utan dom är bara tagna lite på måfå ;) Hope you like ..

Det kan bli lite rörigt med två Julior som bor tsm xb

Julia fixar sig inför en dag med temat shopping ;)

En bild bara jag tod ute vid sjön, jag vet att hennes ben ser läskigt smala ut men jag lovar er. Dom ser inte riktigt ut så där i verkligheten xb haha

Vi paddlade en kvällstur med kanoten till en strand och badade

Dags för mig att gå till sängs ;)

Nu är de fix för partey på färjan (Y)

I'm fixed and klar xb

En mellancheck på kläder och smink innan vi fortsätter kvällen (nu är vi på färjan)



Dagen efter blev det en liten fotorunda ute på däck

Julia hade oxå med sig sin pappas kamera så vi båda sprang omkring som två jävla paparazziz xb

Måste ändå göa lite reklam för färjan vi åkte med ;)

Där hade man inte tackat nej till att bo eller ?

kollade ner på små gulliga båtar

Här var poolvåningen på dagen men på kvällen drogs poolen för och blev ett dansgolv (Y)

Våran koridor

Grönan :D


Uppe på täck (de gröna glastaket är btw. taket till "poolvåningen" som ni kan se på den bilden)


Snart tillbaks på land



En dag på stan i stockholm, Julia i fullspeed

En liten bild från gamla stan

och en från slottet ;)

För er som undrar så var det i detta hus vi bodde, snyggt va ?

Vi tog en liten kvällspromenad sista kvällen..



Hej då stockholm..

I morgon kan jag skriva ett litet inlägg med text om vad vi gjorde.. eller så kankse jag ska testa på en första videoblogg..? hmm.. ne de tror jag ja droppar. De blir nog ett vanligt ivlägg xb


Fredagsmys


Min lördagskväll har bestått av grillad kyckling, sallad, äppelcider och en härlig FRIDA-tidning.

Om vi backar några timmar och börjar från morgonen så gick jag och marcus och beställde frunch på Thai och Grill. Kyckling och äggnudlar blev det (eller som vi säger, nr. 9 ;)) Lina är föresten i stan över helgen så gick och mötte henne ida och moa på stan och vi gick och fikade på safari. L skulle även på fest hos en kompis till kvällen så gick hem till hennes brorsa där hon fixade sig och jag skaffade ett nytt jobb som fönsterhållare (dvs. håller fönster när dom putsas ;))

sen kommer vi till början av inlägget igen
. Har käkat och suttit och myst och spelat gitarr.
Jag vet att jag har fått dille på collage men jag tycker det är lättare att uttrycka sin dag på de viset ;)


J U L I A, J U L I A, J U L I A ...

.. nej jag är faktist inte bara egenkär så att jag vill skriva mitt namn i rubriken. Nej nej. Har nämligen vart hos julia nu på eftermiddagen/kvällen/natten. De tredje Julia't tillhör då julia som kom förbi en sväng lite senare (asså för att fatta de lättare, vi är 3 julior)



Jag började dra mig till julia redan vid fem (vilket förklarar den dåliga uppdateringen) och vi käkade pasta och skinksås. Började sedan fixa ihp lite snacks. Bla. chips, ostbollar, poppisar och maränger (we love) plus lite fanta och cola blandat ofc (Y) Vi kollade "Projekt prinsessa" och "Hannah Montana the movie" ursäkta oss om vi gillar sånna filmer ;) haha men dom var faktist jätte bra, säga vad ni vill. Satt även och spelade lite gitarr och hängde ut genom fönstret. ja, det var väl typ ändå de mesta av kvällen..? 

Collaget säger de mesta ;)

My heart belongs to me..


God Natt

They'll never know

detta är en av de finaste låtarna enligt mig. Får rysningar varje gång jag hör den och .. ja det går inte att beskriva vad jag känner för den. Visste inte vad den hette men gav inte upp, tänkte att jag måste hitta den och är man envis så är man. Här har ni den. Ross Copperman - They'll never know luta er tillbaka och njut ♥

Photoshoot Lina


FOTO: Jag    MODELL: Lina

Här får ni en till superfin bild på lina. Har haft en fullspäckad dag så har inte hunnit blogga men tänkte att jag slinker in med ett litet inlägg innan jag lägger mig och kollar tv.

Photoshoot Lina - #1


FOTO: Jag     MODELL: Lina

Jag vet inte om jag har sagt det men dagen innan jag åkte hem från pite var jag med Lina hela dan och vi fotade lite. Här är en av många bilder på henne. Visst är hon supersöt !?

Dagen i korthet..



Nu sitter jag och tittar på "Lina's kvällsbok" på 5:an men just nu är de paus så jag tänkte slinka in med ett kort inlägg. Idag började vi nio och knallade till lombolosjön och grillade och sen slutade vi typ. Kom hem och märkte att jag inte hade nån nyckel, ringde Marcus men han var på skolan så gick till Julia där vi läste lite om språkresor och gick ut med Iza. Stack sen och kollade på stan och träffade Sara och Linda där. Provade massa assnygga klackar och massa parfymer. Moster var även här och hade med sig mina kläder från ellos !! :D

Nu är det diskmaskinen som kallar. Måste gå och tömma den och städa bort resterna efter matlagningen som Marcus skötte idag.

Det var lite kort om dagen. Inte de minsta intresant men jag skriver lite annat i kväll :)

JJL

då har man klarat första skoldagen, en mindre dag kvar till sommarlovet igen, wohoo ! ..

Dagen började med att jag stod i korsningen där jag och L stod och fotade oss dagen då vi skulle börja sjuan.. Jag kommer så väl ihåg det. Vi stod och funderade vilka klasser vi skulle hamna i och hur allt skulle bli, ja, allt blev ju bra. Men i morse stod jag där själv. Känndes jättekonstigt.. Men sen gick jag till nästa korsing och mötte upp Julia. Den underbara gav mig två världens gulligaste läppglans cupcakes, Tack så jätte mkt ♥ Vi genomled då iaf dagen som bestod av... ja egentligen inte mkt. Pratade lite med Lina i telefonen. Jag vet inte vad jag skulle gjort om inte mobilen fanns! och drog sen hem till mig, jag och julia asså. Satt i mitt rum och bara lyssnade på musik, dök ner i frysboxen och fiskade fram muffins och satt och kollade serier på youtube. Precis som förr :)

Some friends come in youre life for a reason, others only for a sesong..♥


Sugen på en gratis Fotobok ?


Jag har läst på massa olika bloggar att man kan få en fotobok från Fujifilm genom att skriva ett inlägg om de på minst 100 ord. Lät ju jättebra eftersom jag alltid ha velat göra nånting med mina bilder och inte bara redigera dom och sätta in hit.
Tänk er själva en sån bra personlig julklapp eller present gjord utav personliga bilder. Frågar du mig låter de helt perfekt. Eller varför inte ha den bara för sig själv ? Fotoboken är värd 344:- men på detta sätt kan man FÅ en helt egen. Hur perfekt låter inte de ? För alla fotointresserade är nog de det ultimata erbjudandet. Tänk dig själv att spara minnen i en bok och aldrig glömma det man helst av allt vill komma ihåg. Ett bröllop, födelsedag, studenten, en konser eller bara en blandad kompott. Varför inte tycker jag. Jag skulle då allt vela ha ett sånt minne.

Så, vill du oxå vara en del av detta fantastiska erbjudande ? Klicka dig in HÄR

I'm gonna miss you, I alreade do ..♥

Det är nu allvaret har börjar, och de har börjat, för mig, utan dig.. Jag kommer sakna dig så otroligt mycket. Det gör jag redan men än känns det inte verkligt. Det känns som att allt kommer vara som vanligt men det kommer de inte. Att inte ha dig att prata med varje dag. Vem ska jag nu gnälla på va ? ;) Vem ska jag nu ta dom små "drickapauserna" med och vem ska vi spela rundpingis med ? Vi som tilloch med hade planerat de kommande skolfotona, nu får vi ta dom på två olika håll. Alla gamla minnen med dig kommer alltid finnas kvar och jag kommer ta vara på tillfällena med dig. Längtar redan tills du kommer hit och hälsar på. Vi har känt varann hela livet och kommer alltid att vara vänner. Det vet jag ! Och jag vet att du kommer få det jättebra i Piteå, inte lika bra som här förstoss men ;) hehe. En sak vet jag säkert, och det är att de är tur att vi kan prata gratis med varann. Annars hade telefonräkningarna inte vart nåt att leka med. Jag saknar dig och du kommer alltid vara en av mina allra bästa vänner, glöm aldrig det ♥
Hälsa pite från mig. U know who U are ..


på resande fot in i de sista ;)

jag hann tyvärr inte uppdatera i fredags. De blev ändrade planer så jag gick ut och käkade middag med Fanny och sen åkte jag direkt till gränsen. Har verkligen haft hemlängtan dit men nu har jag äntligen fåt vara där i helg ♥ I lördags gick vi på en liten fjällvandring och jag hittade massa perfekta platser där man kunde fota ett bidrag till ni vet den där tävlingen på baksidan av norrmejeriets mjölk om jokk bärdryck ? haha kanske inte men vem bryr sig xb
I mon börjar ju skolan igen så, tillbax till verkligheten.. Ska nu lägga mig och titta film och sen soova. Skriver i mon när jag kommer hem. Ni ska även få bilder från i helg (Y)


Gamal bild - Nu kommer pluggandet tillbaks i vardagen igen :/

Snabbuppdatering..

nu har jag legat här och degat med datan och last massa bloggar så jag känner att de är dags att klä på sig och börja packa upp väskorna. Kanske åker till gränsen ikväll förresten ;) Vi får se.

En frånvarande dag..

..inlägget skrev jag igår, det var typ jättelångt med massa kuligt i men sen dog nätet och nu var allt borta.. :-/ Iaf lite förkortat så skrev jag att jag vart i haparanda på Ikea och bla köpt gardiner, plåtburkssätt, skålar, ramar, en lampa och lite annat smått och gott. Plus ett linne på centret "på gränsen"

sen skrev jag en massa mer men jag orkar inte skriva om allt ..

jo just de, jag åker hem till kiruna i mon. De skrev jag oxå. och ja.. måste sova eftersom jag ska upp i mon med tåget. Har suttit här och packat hela kvällen och har fortfarande mkt kvar, gaahh, hur ska allt få plats !? Nu måste jag nog packa lite sen sova. Skriver om dagen i mon, kanske på tåget om trådlösa tillåter ;)



Btw. Detta inlägg skrev jag igår så det första som raderades skrev jag i förrgår men detta ville inte heller funka men nu är jag hemma så nu funkar allt bra. I mon kommer jag uppdatera mer eftersom att jag har massa grejer att visa er och eftersom att jag är hemma nu så går de ju bra :) Om de nu inte är jättefint väder eller att jag kanske städar..? Jaja vi får se i mon ;)

God natt


De vältalade vattenbilderna




Nu har äve jag testat på de kända "vattenbilderna" som i stort sätt alla fotointresserade testar på. För att vara första gången tyckte jag att dom blev rätt coola. Vad tycker ni ? Hiss/Diss ?

Som sagt, Er vilja, Min lag ;)



Jag fick faktist en vilja, nog för att den var från min bror men den sa mindre mig och mer han så här har du brorsan, ett helt eget inlägg ;)

Er vilja är min lag ♥




Jag såg att jag hade förlorat en läsare från blogglovin, men såg oxå att det hade kommit lite nya läsare så: Hej,hej nya och gamla ! Men eftersom att jag vill att ni ska gilla innehåller i min blogg och att många ska gilla den och faktist vela läsa den så är de nu fritt fram att komma med förslag på vad ni tycker. Ja, vad som helst som ni vill ha mer/mingre av i bloggen. Det är ju bättre för både er och mig och jag vill verkligen göra de bästa för att ni ska vela komma tillbaks hit och så att jag kanske kan få lite mer läsare än jag har för tillfället, vilket inte är så jätte många. Så ni får inte lämna bloggen innan ni skriver en kommentar om vad ni vill ;) Haha jo då men skriv gärna ♥


Photoshoot del. 2 || Nu frågar jag er än en gång eftersom jag inte fick mkt respons förra gången: Vill ni att jag, som nu, delar upp bilderna i olika inlägg eller ska jag ge en bildbomb med alla bilder, och fortsätta med andra bilder sen ?


FOTO: Jag                MODELL: Jag            STYLING: Jag

Personligen älskar jag denna bild, helst i färg men även svartvit. Vilken gillade du mest ? Svartvit, färg eller sepia ?
Det är som ni säkert förstår en liten del av veckans photoshoot med och av mig. Det är ju inte så ofta det är porträttbilder här i bloggen och själv gillar jag inte att bli fotoad egentligen men jag har aldrig fotat porträtt tidigare och vill testa lite innan jag fotar andra så jag får helt enkelt offra mig.. har tyvärr ingen reflexskärm så det blir inte lika bra men jag ska köpa en till hösten. Nu får ni tåla lite skuggor här och var ;)

Svara gärna på frågan i rubriken


"sjukan" på två sätt ;)


Jag har inte orkat skriva idag. Har haft halsont och legat och tittat på OTH och käkat twister. *mums* har även bastat men jag kan ju inte påstå att jag är speciellt sjuk. Iaf inte som giraffen här men den var ju faktist riktigt söt. Eller hur ? -->>

Jag har även fastnat för två nya serier nu. Eller den är ju grymt gamla men för mig är dom nya. En av dom är  "sjukan" den är så grymt rolig och den andra är faktist "våra bästa år" den är så spännande, iaf just nu, och jag kollade bara ett avsnitt för nån vecka sen och nu är jag fast. Den slutar ju alltid så spännande så man måste bara fortsätta när man väl börjat. Men den får jag ju sluta kolla när skolan börjar då den är halv 11 på morgonen. Men de känns helt okej. Att börja skolan asså. Jag har inget emot de. Visst, det var skönt med sommarlov men i skolan finns alla kompisar och dom jag bryr mig om så vad är de för fel att komma tillbaks till de ? Ne inge för mig iaf

Godnatt, puss o kram

En plötslig förändring



 

Gjorde en ny design i början av sommarn men har inte tänkt sätta in den men nu blev jag så less på min gamla så jag tänkte att jag byter header. I slutet av sommaren komme en ny så håll ut ;)

Vad tycker ni om den nya vs den gamla ?

Nu frågar jag er !

Vill ni hellre ha alla bilder från en fotografering på en gång eller vill ni ha dom med lite mellanrum. Typ nån bild i varje inlägg ?

Komentera eran vilja !

Annars så har jag jätteont i halsen och vi ska äta kräftor i kväll.. allt kommer förstöras om inte detta jävla går över. Det känns ju inte så lockande att äta just nu ..

Bidrag



Här är mitt bidrag till fototävlingen hos Agnes Parbratt. För att komma till hennes blogg och tävlingsinlägget. Klicka HÄR !

smakprov på vad som komma skall



Här har ni ett litet smakprov på vad som komma skall. Och vad jag har sysslat med hela dan. Vad tycker ni ? Vilken gillar ni bäst ?  det blir bättre och bättre. Jag börjar med de "sämsta" bilderna så de här är bara början ;)

Redigering med B&J's och OTH ♥


Nu sitter jag här och redigerar bilder från dagen med OTH på gång i dvd'n och B&J's i handen. Har nämligen haft en liten ovanlig fotografering idag. En jag aldrig haft förut men nån gång måste ju vara den första right ? Ni fattar säkert inget vad jag snackar om men ni ska få lite smakprov om ett litet litet tag.

Julia is in the house ! och hon är trött..


Tänkte att jag skulle bjuda på en bild på mig som jag suttit och lekt med. Här är två varianter. Det ser inte ens nästan ut som jag på bilderna, men det gör ju allt lite roligare. Måste ju överraska nån gång, right ? ;) (jag var tvungen att dra ihop bilderna så att de skulle rymmas. här är orginalstorlek.)


Idag har jag vart på havsbadet hela dagen med Lina och Johan. Eller johan åkte halv tre och jag och Lina tog sällskap av fem norrmän och nej, jag fattar absolut inge norska. Ni kan ju tänka er hur de gick xb haha höll på att garva ihjäl mig när dom bara:
"bla bla bla.."
och jag och Lina
"va ??"
"bla bla bla ..!"
"Va !??"
haha till slut sa vi att vi inte fattade norska men bada kan man ju göra utan att prata xb hehe kul vare iaf.

Nu inpå kvällen har jag, moster och mommo suttit och kollat "hur man blir av med en kille på 10 dagar" som gick på tv 4+ Den var faktist jättebra men en sån typisk film där man redan från början vet hur den ska sluta.

Nu ska jag ta och lägga mig i sängen och somna till ljudet av mitt hjärta (läs: One tree hill)
God Natt

'cause here comes a regular, Call out your name ..

Risk för att vara lite OTH nördig, vilket jag oxå är iofs. men här kommer iaf mkt musik i en och samma video. ingen har sagt att kärlek är lätt, detta är the soundtrack to a life.

 

som en extra prick över i'et får ni "Here comes the regular"

Regnet de bara öser ner o jag blir blöt om både skor och strumpor ..

Ni vet att jag sa att jag skulle ha en till fotografering med mina nya kläder idag ? Det blev tyvärr inget av de för de regnade och åskade så mkt så kunde inte vara ute men de kommer så småning om. I kväll kommer ändå lite roligt här så håll utkik ;)

En bild säger mer än tusen ord ..


photoshoot




Som jag lovade kommer det de första lite roligare inlägget på länge ! *wohoo*
Men de löftet jag inte höll va att jag skulle skriva endast om jag blev klar med alla inlägg, vilket jag inte är men jag är på riktigt god väg. Var ist ute och fotade lite bara på kul. Inge så där superbra bilder men gillar dom ändå. Vad tycker ni ?
Just nu sitter jag här i sängen ensam i min stuga och kolalr one tree hill med en glass och ont i fötterna, pga en del av "photoshootingen" som ni ska få se lite senare. Måste ju spara lite gottigt oxå ;)

Lite update: det har för övrigt vart jättefint väder enda sedan jag kom hem från stockholm, ända tills idag. Igår var vi ute med båten och jag åkte vattenskidor. Idag däremot var vi på stan hela dagen och jag shoppade lite allt möjligt som ni kommer få se i en ny photoshoot kankse i mon. Den som lever får se.

flitiga myran

Nu slinker jag in med ett litet inlägg. Har suttit här hela kvällen nu och har nästan träsmak i baken, och då måste jag verkligen ha suttit länge med tanke på att de faktist finns en sittkudde på stolen.
Iaf. har läst över 200 inlägg på blogglovin. *stolt* har nu bara 153 kvar. satsar på att bli klar i kväll, får se om jag lyckas. Om jag gör det så lovar jag att jag ska komma med ett jätteroligt inlägg i kväll/natt (iaf roligare än dom som har laddats in senaste tiden ;)) Under kvällen har jag som sagt suttit här men även pendlat till tv'n och sjungit Allsång, jag vet. Pansisvarning ! Haha men vi har då suttit här och ylat till "we are all the winners" och "waterloo" haha så nu känner jag min helt lvävd. Har även dansat omkring med Martin (för er som undrar så är det en av mommos kuddar som jag använder som dans partner och som moster döpte till martin)

Nu ska jag gå och ta en macka och sen fortsätta att jobba på ;)
Ses förhoppningsvis ikväll ♥


som ni märker så uppdaterar jag inte..

.. vilket ör för att det är sommar och sol och vänner och allt vad som finns så jag kommer vara rätt off tills skolan börjar, de får ni räkna med. slinker typ in med ett sånt här inlägg då och då, superkul va ! haha not. men det kommer alla bilder och sånt från sommaren i slutet av augusti. Håll ut ♥

RSS 2.0