- JenniferEjemalm 03/12-1992 -18/10-2011


Sov i ro och vaka över alla som den ängeln du är.
I morgon är minneståget och jag vet att du kommer vara där varje stund.

sola och bada i pina colada !

Ligger här under täcket och drömmer mig bort lite, och inte vars som helst - utomlands! Känner att de hade vart gaalet skönt att dra iväg en vecka nånstans och bara hadé gött! Slippa tänka på att man måste kliva upp i ottan till ovädret utanför rutan, bara vakna och knata ut i värmen och som en död sill ligga på stranden och steka innan man bara har de kul på kvällarna, låter inte helt fel va?
För exakt ett år sen höll jag faktiskt på att tagga inför en resa, men nu äre oxå ett år sen jag var borta härifrån så nu är de bara börja tjäna ihop lite mer pengar så man kan hoppa på ett plan och dra iväg om inte allt för länge, låter som en bra idé de!



>> Den hon vill ha, de är jag!


Fredagsmyyyyyss = inget för mig

Bläää, jag orkar inta vara sjuk nå mer! De värsta jag vet är helt ärligt att bara sitta hemma själv hela dagarna utan nånting att göra, vilket jag har gjort nu och jag tror jag kommer springa in i väggen snart eller nåt!
Men vad ska man göra? Får ligga här och tycka synd om mig själv med mina iprenkartor.
Just nu är ligger jag och myser i soffan och väntar på att idol utröstningen ska börja, vilket inte känns så jättebra på en fredag men förhoppningsvis kan jag göra nå roligare i mon! Me nu ska jag ta och se vem som åker ut ur idol ikväll så vi höres senare, tjao tjao miffon!






Jag vill ha ipren den intelligenta värktabletten!

Jag som egentligen hade bestämt mig för att sluta blogga, förlåt pappa jag vet att du vill läsa vad jag gör hela dagarna ;) Men de funkade inte riktigt att sluta helt och hållet, ibland kan de vara lite kul, även fast jag aldrig har nå vettigt att skriva om.

Lite roliga nyheter kan jag ju iaf komma med som är lite last week just nu, bokstavligt talat! För exakt en vecka sen satt jag nämligen och kollade ut genom fönstret och såg den första riktiga snön lägga sig, bättre sent än aldrig, och ordentligt kom de oxå! :D De enda som är lite mindre kul är vär att de är så j*vla halt ute så man ser ut som Bambi på hal is när man kommer framfluppande påväg till skolan eller vars man nu ska +att alla typ blir sjuka! själv har jag knatat omkring lite småsjuk hela veckan och hela dan idag har jag legat och tyckt synd om mig själv med feber och halsont. Kan då säga att den intelligenta värktabletten har vart min bästa vän idag! Tills den tog slut så de blev en vända till moster och låna lite av henne samtidigt som de blev myspys och hon bjöd på lite te, vilker verkligen behövdes!

Nu börjar jag känna att jag faktiskt har supermkt att blogga om men jag får hålla mig och ta en sak i taget så jag inte bara skriver ett inlägg och sen lägger ner igen, som vanligt ;b

RSS 2.0