- Gómorrn

Jag tänkte faktiskt blogga igår efter zumban men jag somnade på soffan så fort jag kom hem och vaknade vid halv två då jag la mig i sängen, så ne de blev ju inget.
Nu har jag vart uppe sen sju och ska ta och äta lite mer och fixa mig. Iväg vid halv tio tror jag, en lektion då och sen hem igen (y) Men jag hann ju som inte duscha igår heller efter träningen så jag går nog och gör de nu. De låter bra, så vi hörs ju sen.

Just de, tänkte bara att jag kunde tipsa om Easy A som jag såg igår. Den var faktiskt bra och verkligen värd att se! Så om ni har de riktigt tråkigt nån kväll så tycker jag att ni kan ta och ladda ner den.
ps. tänkte sätta in trailern men def unkar inte att få in video ust nu så de får bli en bild ist. ds


Easy A på G

God morgon på er..
eller, nje inte riktigt kanske god morgon fortfarande. Har ju vart uppe sen halv sex och klockan är ju faktiskt halv ett så de är väl.. ja bara hej!
Har vart en sväng till skolan och haft spanska och tagit hem lite grejs. Sitter nu här hemma och väntar på att Easy A ska laddas klart så jag kan kolla den. Den verkar ju bra så får väl se. Kan ju ta och göra lite vettigt under tiden som att städa lite.. eller. Ja, de låter tråkigt men bra så jag får väl göra de. Sen blir de iväg igen så ser vi vad jag hittar på senare.

Bild från i höstas när vi tog foton till katalogen (kill/tjej bilden. Ni som vet ni vet)

One, 21 guns Lay down your arms, give up the fight

Men oj, kom på nu att jag helt har glömt bort att blogga ;o
Men helt ärligt så gör de inget för jag har inte ett jävla piss att skriva om.. Hur kul är de liksom: vaknar, skolan, kommer hem och sen är kvällen slut efter ett tag. Inte särskilt kul. Ibland kan de ju bli väldens överraskning och jag typ har orkat dra min feta röv ut på stan eller nå liknande - de hände idag men inte händer de ofta. Men var lite tvungen, gick och fixade personbevis och köpte vaxremsor och hittade ett nytt skitsnyggt navelsmycke! Ja, ni hör ju hur intressant allt är så de är nog bra att jag inte skriver. Nu ska jag försöka sova och förhoppningsvis drömma om bra bloggning (y)

måste bara visa mitt nya skitsnygga smycke! Jag har nog blivit kär på nytt! ♥

En gång vädur, alltid vädur!

Asså va fan är de här? Är de nå skämt eller?
Jag antar att de är många som har sett de här trasslet med vricket av stjärntecknena? Jag fattar då ingenting. Har suttit och kollat på nsd och jag fattar inte hur de ens skulle gå att stjärntecknerna flyttas. Man är född till en sak och så är de!
Enligt den artikeln så har jag gått från att vara en vädur till att bli fisk då jag är född 11 april, men de ska jag då säga. Jag har alltid vart och kommer ALLTID vara vädur. punkt och slut!



Läs om de HÄR


please don't waste my time, time, time, time, time!

Kom nyss hem från badet och är då heelt slut! Har ju vart och plaskat omkring bland alla sextioplussare och haft oss. Men de var fan bra träning de oxå! Tog och badade lite efter de och sen blev de bastu - ja då fattar ni varför man är helt slut i kroppen. Har fixat lite käk, nudlar som vanligt, och ska nu krypa ner och kolla på "Kungara av Tylösand" på kanal5play. Sen blir de då att sova! Godnattenfnatten ♥


2011-01-18

God morgon på er..
har vart vaken i nu typ två timmar och ska väl börja fixa mig snart, iväg vid halv tio iaf. Morgonen började ju verkligen bra. Jag vaknar och kliver upp. så börjar jag ju sätta på kaffe och plocka fram frulle. Sen när jag går tillbax och ska hälla upp de färdiga kaffet och fixa mackorna så märker jag ju såklart att de inte finns nå smör.. attans! Då var de ju bara gå och börja klä på sig och sticka till q8. Köpte även en cola som belöning till mig (a)

Nu har jag iaf käkat klart och ska börja fixa mig lite smått, sen blir de en lektion och så hem igen. Sköönt! Ikväll ska jag, Emma och Ida gå och trängas med alla gamlingar på vattengympa. Haha, man kan ju undra vars vi får våra ideér ifrån? Igår var vi ju på Zumba och idag blir de vattengympa. De är grejer de, man börjar ju känna sig lite gammal (y)

Men nu har jag skrivit alldeles för mkt ointressanta saker så nu ska jag sluta och göra nå vettigt istället.
Hejdå, bajsbajs ♥

... Rostig kärlek ♥

Det brann I min själ och jag kände I mitt hjärta
Första gången, det slog mig, kärlek är smärta

Jag tappade respekten, nästan all attraktion
Du var vackrast I världen men inte samma person
 
Trots kärleken var stark men kärleken svår
De du ser I horisonten är inte alltid de du får

Och av olika skäl gick allt sönder till slut
Jag sa vad jag kände sen flytta jag ut..


Min mentala ålder är nog 60 ++

Är de måndag igen? Joffan, de är de ju.. suck -.-
Som vanligt så gick de ju inte så där jättebra att sova så vaknade lite innan sex, börjar känna mig som en pensionär när jag kliver upp så tidigt, kul när man inte behöver gå iväg fören nio heller. Men de är ganska bra, har hunnit duscha och käka fulle (de brukar inte hända allt för ofta att jag hinner med de) är fixad och klar så nu springer jag runt och städar lite smått medans jag väntar på att klockan ska ticka litegrann. Man hoppas väl att de här blir en bra dag :)

Just ja, min fina pappa har köpt vita converse åt mig i usa så nu längtar jag tills han kommer hit så jag får dom ;D


Vill att tiden ska stå still, för jag blir hög av din närhet

Ikväll smäller de!.. God morgon btw

Hur går de här till? antingen så sover man så dåligt på natten att man sover hela dagen eller så sover man så dåligt att man vaknar i ottan och inte kan somna om. Idag var de de sista, vaknade vid halv sju och kunde inte somna om, så här sitter jag nu och har precis käkat frukost.
Nu ska jag väl sitta här och vänta på att Andy ska vakna och höra av sig, vilket säkert kommer ta ett par timmar. Och vet ni vad? Ikväll börjar andra säsongen av "solsidan" ! Fan va jag har längtat, klockan åtta ikväll sitter man då bänkad framör tv'n :D 




Känns fan som söndag!

God morgon! okej, ne inte riktigt men har sovit nästintill hela dagen. Vid fem var man tvungen att stiga upp just för att man var bjuden på middag vid sex, annars hade jag nog fortfarande sovit om jag fick bestämma. De känns faktiskt riktigt som en söndag!
Så ja, jag har iaf vart och käkat middag och myst framför "Fångarna på fortet" Hammerfall var ju me så man var som tvungen :b Sen drog jag hem igen och sitter nu här och lyssnar musik för mig själv. Funderar på att gå och köpa chips på q8 men de känns så långt (över vägen) haha xb Kanske blir att agera mästerkock och koka nudlar som vanligt ist. De är ju faktiskt några paket uppbunkrade i skafferiet (y)


Kaffe sen skola, seya


-2011-01-14 kl.05.16

God morgon på er..
jag har inte blivit knäpp, jag vet att klockan är 05.16 på morgonen men jag kan inte säga att jag har sovit så där jättebra så var väl lika att kliva upp. Vaknade egentligen vid 2 först och sen vid 3-3.30 men vid 4.20 valde jag att kliva upp. Ja, jag lär väl inte komma försent upp iaf - hoppas jag.

Sitter iaf nu o kollar oth och har precis käkat lite frulle. Tänkte att jag skulle göra nå vettigt till klockan sju men så kom jag på att allt är nystädat, jag ska duscha senare idag på badet, jag har inge sp som måste göras till skolan.. så vafan ska man ta och göra? hmm.. ska nu slå på "sex and the city 2" och fundera på livets stora gåta.


- Emma är bäst!

jojjomensan, nog har man då äntligen tagit tummen ur röven och orkat gå till frissan. Grattis till lata mig!
Klippte inte mkt eftersom att jag försöker få tillbax längden jag hade för ett år sen men färgen blev lite annorlunda. Lite mörkare - ni vet ungefär som jag hade i början av sommaren. Nu är iaf mina jävla rishögar till kluvna toppar borta!

Annars så har jag inte gjort sådär värst mkt idag.. eller jag har faktist vart jävligt duktig och städat och renbäddat (plus tagit alla mina sängkläder från soffan där jag har sovit i typ fyra nätter) så har jag damsugit köket och hallen och fixat disken.. hmm och tvättat kläder! *stolt*
Pappa se så duktig jag är! hihi

Godnatt..snart ♥ (ps. kunde inte komma på en rubrik så emma hjälpte mig lite xb . ds.)


Feel like letting go

Första dan på sista terminen - avklarad! Började 9.40 och hade bara en lektion sen hål, nödvändig lektion -.- har bara haft två lektioner till sen men de räckte gott och väl! längtar tills de här fem sista månaderna är över!

Har helt glömt bort att lägga in lite bilder från spanien så tänkte att jag kan bjuda på lite nu, men låångt ifrån alla ;)


R.I.P jullovet ..

Då var ju de roliga slut. I mon blir de bara att stiga upp i ottan igen och släpa sig till skolan.. Inge mer nattliga promenader, inte vara ute till gryningen (okej de blir inte gryning men man kan låtsas) inge filmkvällar och inte sena nätter ute, ingen mysig väckning klockan fem på eftermiddagen - hur ska man klara sig? Okej, lovet har väl vart sådär.. men ändå, jag grämer mig att de blir skola i mon.. men bara ett halv år kvar sen slipper man den skiten iaf :D

Just nu sitter och snackar med Emma och Miranda på msn, jojjomensan - alla vi har väldigt bra sverige! Snart ska jag nog ta och slå på en film och lägga mig och slagga i soffan än en gång, ensam ;( Jag var faktist duktig och lyckades vända på dygnet idag och klev upp tjogo över tio så då ska jag väl hålla de. GodNatten ♥

Lite bilder från jullovet..

En hälsning över havet..

Nu är de faktiskt så att min faderspader har åkt på jobb till usa och jag har lovat att blogga så han är uppdaterad, vi får väl se hur de går. Nu är du nöjd va pappa?

Sitter och kollar one tree hill och ska faktiskt ta och sova så man orkar upp åt minstonde till 12 i mon. Man måste kanske börja vända på dygnet lite iaf. Så nu har jag tagit mitt pick och pack och placerat mig i soffan för att somna till oth's repliker (som man btw kan utantill)

Godnatt alla söta så hörs vi väl i mon antar jag ♥

- bläää för rubriker

fy och fan va kallt de ska va! Kom nyss hem efter en sväng hos Benne med han, emma, fanny och Davve o jag trodde att jag skulle frysa fötterna av mig! Kanske inte borde gå med converse i smällkalla vintern? Men nu har jag iaf kommit hem och sitter och kommer på nån film jag kan ladda ner.. de går inte så där superbra. Borde nog börja vända på dygnet helt seriöst nu.. vaknade vid sex idag, de är illa!

Tre Facebokknördar hemma hos Benne (+jag som var inne på mobilen xb)

...

Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now


Hero of waaar

De har ju gått ett helt år sen sist! Eller ja, de är iaf 2011 :b
Ni ser ju hur bra de har gått med mitt uppdrag som skulle få mig att blogga mer.. inte så bra för jag lyckas aldrig komma igång. Skit samma, de kommer väl.

Just nu sitter jag och lyssnar på musik och krigar (1:a puffvärldskriget vettu) känner på mig att de kommer blir ett lååångt krig ;) Funderar på att vaka, efter att ha vaknat vid fem varje dag kanske de är dags att börja vända på dygnet.. önska mig lycka till.. måste fan oxå sätta mina dojjer på tork efter en liten kall blöt kväll i snön med Andy, Emma, Nicke och Nisse, ibland måste man ta fram barnet i sig.. eller de gör man väl hela tiden ? :D

Jag och emmis påpälsade och redo för 27- i snön (y)
Löööv jåå äälsjing <3

RSS 2.0