25/9-2013 - Första snön

Att bli frisk kunde jag ju glömma.. Inge bra alls att vara sjuk! De enda man gör är ju unna sig saker (och med unna menar jag vräker i sig allt som finns i köket och eventuellt andra rum oxå) eller är de bara jag? var så himla duktig och inte åt massa skit och vad händer? Jag blir sjuk och nu ligger alla bullar som legat i frysen en halv evighet, den där supergoda apelsinglassen som jag sparat till helgen, den där chipspåsen och dippen som blivit kvar och självfallet extremt goda skagentoast i min mage och degar. lite ångrar jag mig men jävligt gott var de faktiskt de senaste dagarna men idag känner jag trots allt att jag inte är speciellt sjuk nå mer så fick byta ut allt de goda mot gröt med bär ist, vilket iofs oxå är himla gott så nu sitter jag ihopkurad i soffan, tittar på Vänner, självklart, och ser den första snön falla till backen - vilket betyder att de är ännu större anledning att tända ljus. Ganska mysigt men imorgon blir det tillbax till verkligheten igen och skönt är ju de oxå!
 
 
 

En fråga: är de kul att vara sjuk?

Ett svar: hell no!
 
Okej, lite mysigt är de att lyssna på haglet mot fönsterbrädan, kolla hela säsonger av Vänner krypa ner under filten med en kopp te. De där halsontet hade jag gärna sluppit däremot..
så nu sitter jag här i soffan och kollar på Vänner. Dock har de slutat hagla och jag har druckit upp te't, så lika mysigt är de inte nå mer.. Då ska jag nog ta och hämta lite glass, för när man är sjuk får man äta hur mkt man vill och vad man vill! mohahaha, love this.. lite iaf.. en liten stund.. men imon vill jag vara frisk!
 
 
 
 
 
 
 
 

The only one who can beat me, is me!

Känner mig otroligt jävla stolt just nu om jag får säga de själv, och de får jag!
Konidtion är alltid de som har stretat lite mot mig, tycker för de första att de är jäkla tråkigt och så märker jag som aldrig nån skillnad! Flåsar alltid som en gris och orkar ingenting hur mkt jag än kämpar.. Men idag! plockade fram bandet och ställde de framför Idol reprisen. Nånting hände och helt plötsligt sprang jag mer än DUBBELT så länge som senast utan att egentligen tycka att de var speciellt jobbigt! Hade nog tom. fortsatt om inte mor och far klampat in i lägenheten och stört mig. Men inte nog med de! Blev så energifylld efter de så körde plankan och maxade där oxå och orkade även där dubbelt så länge som innan (har alltid vart hyffsat klen i just plankan) 
 
Antingen var det Idol som var ett väldigt bra träningsprogram eller kanske mitt nya träningslinne som jag köpte när jag var i Narvik i fredags? Ja just nu skiter jag vad de var som gjorde de, så länge de händer nån gång igen, för nu ska jag lägga mig och mysa med mina badankor!
 

“In the long run, you hit only what you aim at"

(24 Augusti 2013)
 
När man som mest av allt har tappat hoppet och faktiskt inser att: fint sommarväder får man vänta på ett helt år till, DÅ jävlar slår de till som en mjuk stekpanna i skumgummi i pannan på en! 
 
Vaknade och såg klarblå himmel och strålande sol. Jag skyndade mig på med min nya bikini, som jag trodde skulle få ligga i påsen till nästa år, och satte mig ute på balkongen för att läsa min porrbok (femtio nyanser förstås) tills de slog mig att självklart måste jag ju ta vara på tagen och köra ett utomhusträningspass av nåt slag! I mina träningsshorts!! (trodde inte dom heller skulle gå att använda nå mer) tog jag en runda som började som en vanig joggingtur men halvvägs skymtade jag luossatoppen och insåg att självklart ska jag ju dit upp och njuta av vädret! Och upp dit blev de! svettig och anfådd (kondisen är inte riktigt vart den borde än men de jobbar vi på ;)) Har jag ens börjat tänka på ett litet mål nånstans så kan jag inte ändra mig så bara att ta sig dit! Men skönt som *piiiip* är de!
 
 
 

Jag tog mina kräftor och flydde till regnet

(Appen på min mobil tjorvade tydligen, har jag märkt nu, när jag har bloggat från den så allt har hamnat i utkast såg jag nu när jag var in på datan. Så detta är egentligen från 22 Augusti)
 
Igår tog jag mina kräftor och min Robocop (finbilen min) och begav mig upp mot fjällen för lite mysig ensamtid som egentligen skulle spenderas med kräftskiva by my self och lite fjällvandring som terapi men vad sker? Jo de vräker ner så kan jag göra annat än käka mina kräftor, unna mig lite chips och dipp och kolla serier? Nix, men mysigt var de iallafall!
Känslan när man kör in på parkeringen och märker att bastun faktiskt är igång! Den är nästan bättre än... ja än nån väldigt härlig känsla iaf! så de första jag gjorde va att börja kvällen med en låång bastu och avslutade med kräftor och Idol följt av Tre Kronor och chips. Himla skönt att åka upp mitt i veckan då inga grannar är där, men shhh! säg inget till dom, då kanske dom börjar dyka upp mitt i allt och vem vill de? Inte Julia iaf som vill springa omkring halvnaken! 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0