Cash is king!

Nu är det slut på vilan och igång med jobb.. Just därför kommer det inte bli sp mkt bloggning då jag börjar i ottan och kommer hem med bussen först vid sussartid! Eller ja, de känns så iaf. Bussen till jobbet går härifrån klockan sju och kommer tillbax till stan 17.00 så man hinner inte med så mycket fritid.. 
Men första dagen nu på jobbet är avklarad och det var faktiskt inte så jävla kul som de inte heller låter så tog och tröstade mig själv med en kopp kaffe hos min fina pojke när jag kom hem. Och de är typ det jag har hunnit med, är stuptrött och hade kunnat somna för flera timmar sen men det blir en sväng upp på Luossatoppen med en fin vän, rumpträning - jajjemensan! Sen får jag sussa som en prinsessa, men nu ska vi iväg!
 
Kanske inte de roligaste uppdraget att behöva ställa klockan varje dag men som sagt, cash is king!
 

Mumma i magen!

Sitter just nu på Bishops Arms och ska ta och käka lite middag. Ser väldigt gott ut så nu ska jag ta och hugga i! Smaklig måltid Julia!


Baka, Baka liten Kaka!

.. eller nej.. men Dega, Dega hela Dagen! Det är precis vad jag har gjort.
 
Klockan ringde klockan 11 men när jag väl kikade ut genom fönstret fick jag lite smått ångest och gömde mig under täcket igen. Så nej, inge bra väder här inte.. Har legat och glott "2½ men" och halvsovit tills jag tyckte att det skulle vart jävligt gott med pasta sallad men nej, inte hade vi nå grönsaker hemma heller. Men, men när jag har bestämt mig för nåt så ska jag ha det så de var bara hoppa i kläderna och gå och handla lite gottit och slänga ihop min efterlängtade sallad med vattenmelon on the side som nu ligger och myser i min mage ^^
Har äver bunkrat upp med lite gottit godis för ikväll blir det film!
 

Välförtjänt Tisdagsmys!

Åh så skönt att äntligen få ligga och mysa i ett helt nystädat rum och såklart en renbäddadsäng! Me love! 
Tog ett x antal timmar att städa kan jag säga då jag verkligen inte hade nån lust och ett flertal gånger fastnade vid Glee, men nu är det gjort! Rensat, dammtorkat, dammsugit, skurat, ja - rubbet!
Efter det tog jag och fortsatte med ett extremt skönt välförtjänt bad med mina små vänner Jake, Elwood & Gene Simmons så nu är jag en ny människa, ooo kanske ska byta identitet då oxå?? hmm, får nog bli en annan gång ;)
 

Tar vara på de få minutrarna!

Sitter och steker här ute på balkan, jajjemensan Kiruna kan faktiskt bjuda på finväder ibland men de verkar inte hålla allt för länge om jag kollar upp mot molnen som ser lite för tjocka ut. Men jag får njuta så länge det varar och sedan blir det tyvärr att gå in och städa.. inte alls lika kul men de måste göras.. Får hoppas att solen håller sig ett litet tag iaf så de drar ut på tiden ;)
 

Åh nej, vad har hänt?! :o

Måste börja med att meddela att nej! jag har inte blivit kidnappad av smurfar, jag är fortfarande här! 
 
Har inte bloggat under helgen då det kändes som att jag hellre ville spendera tid med min fina än att sitta framför datan. Men igår hoppade vi på tåget och kom tillbax till KallaKiruna igår kväll, jag vill tillbax till Piteå! Tyvärr så har vädret inte vart de bästa under helgen så vi har mest knallat omkring på stan och vart en sväng till havsbadet och sen bara legat inne och degat = semester! Men såklart så skulle solen komma fram igår när vi skulle med tåget, tror tom. det var den bästa dagen på hela sommaren.. typiskt! Och varmt som f*n var det på tåget oxå så jag var extremt nära på att riva loss ett fönster och hänga ut en smula ska ni veta! Men vi fick iaf lite soltid innan vi skulle hoppa på tåget då vi satt ute på Musikomat och käkade, de är typ den solen vi fått i helg men inte ska man klaga, de har vart riktigt mysigt! + att jag äntligen har fått mina saker som jag beställt från Fyndiq, det vill säga min mobilväska, ett nytt skal, en supergullig dammplugg och sist men inte minst en asball rosa laddare som jag har väntat på då min andra laddare är borta med vinden.
 
Som plåster på såret för förlorad bloggning under de senaste dagarna så blir det en bildbomb från helgen med bilder direkt ur min Instagram ;)

99 är inte helt 100

Så sitter man här framför datan igen och tror ni ens att de fina vädret från igår kväll höll kvar sig? Nej, såklart inte!
Har varit en sväng på stan idag, ja jag vet de är verkligen chockerande! sen har vi haft storstädning i stugan och nu har jag placerat röven i soffan i väntan på att fara till lule och hämta en viss Jesper som kommer med tåget! :D
Medans jag vänta sitter jag och leker med camen medans moster sitter och ger mig konstiga blickar, vadå? håller inte alla på såhär eller? ;o
 

Kondisen på noll men humöret på topp!

Då var man hemma och nerbäddad efter en fin men väldans tung joggingtur. Märks verkligen att jag inte tränat under hela sommarlovet! Men det var så fint väder så man kan ju inte klaga, äntligen kom det! även fast det var klockan åtta på kvällen men iaf, de kom! ;) Blev powerwalk till badstranden, lite situps och benböj där, sen jogging tillbax (helt död! har verkligen blitt otränad igen!) avslutade med lite mer situps, rumplyft och som pricken över i:et blev de lite lek på studsmattan och sedan lite fruitas till kvällsfika (kan ju låtsas att jag är lite nyttig oxå när man väl har tränat ;)) Det räckte gott och väl för idag, måste ta och komma igång med träningen igen innan man växer fast i den där jäkla soffan! ;)
 
 
Nu blir det att lägga sig och sussa lite så man är pigg i mon när... ja när nya möjligheter väntar ;)
Sov så sött, dröm om småkryp du mött! 

Girlpower!

Sitter här i soffan och är sådär typisk tjejig för ovanlighetens skull. Ska nämligen ta och fixa mina naglar :o 
Känner att jag har såna här "ta hand om mig själv"-dagar, igår blev det färgning av bryn och fransar, idag fix med naglarna och sedan ska jag ta en joggingtur i kvällssolen. Undra vad jag hittar på för kuligt tjejigt i mon då nu när jag ändå är på g? Hmm de återstår att se ;)
 

Sommaren är kort, det mesta regnar bort!

Varför kan jag inte få bra väder för?! :( Känner att jag börjar bli depprimerad och väldigt fattig av detta väder.
Vaknade i morse och gluttade ut genom fönstret för att se mulet och blåsigt, nu börjar jag bli less! Blev en sväng på stan igen men tog INTE med mig plånkan den här gången utan åkte bara och lämnade tillbax ett par av skorna som jag köpte igår (köpte ju två par gladiatorsandaler i ljusbrun och mörkbrun men lämnade tillbax de mörka idag) och även mobilväskan jag köpte på teknikmagasinet då jag hittade en annan som jag ska köpa ist, tur att jag inte hade öppnat den än! men jävlar va han som jobbade där undersökte den så att den inte var öppnad, ser jag ut som nån som lämnar tillbax använda prylar? Ja kanske de :b Men så köpte jag En hair donut och ett mobilskal för dom pengarna ist så jag kom såklart inte hem tomhänt!
 
Nu sitter jag här och är så smexig som man alltid är när man färgar ansiktshår (bryn och fransar) snart blir det nog att gå och lägga sig, tro det eller ej, men jag är faktiskt väldigt trött!
 
Jag just nu, smexig som få! ;)

Gokväll på er alla monsterdiggare!

Halvligger här i min otroligt sköna säng i stugan och sover, eller nästintill iaf. Har faktiskt vart väldigt aktiv idag. Vaknade till strålande sol och fick en bra start på dagen med några timmars stekning i solen tills vi skulle hoppa i bilen och dra till Lule och lämna av faderspader som skulle med tåget. Vad gör vi då? Såklart passar vi på att shoppa när vi ändå är i Luleå (y)
Fyra timmars shopping, en ekande plånka och massa fulla påsar senare hoppade vi in i bilen än en gång och åkte tillbaka in i pite. Enligt mig är det den perfekta dagen! Hem från affärerna fick jag mesta dels kläder till när vi ska till Spanien i oktober, en strandklänning, en annan klänning, gladiatorsandaler, en urgullig kjol, såklart en lyxshake (standard) och mkt mkt mer. Julia kan då somna sött nu iaf, så det ska hon göra.
Godnatt på er alla monsterdiggare!
 
Är det nåt som aldrig står still så är de då min instagram, såklart ville moster vara med i hörnet på en bild och sen fick även mommo ovetande vara med på en ;)

Chillar pung i solen..

.. De är precis vad jag gör! Skulle väl inte påstå att de är klarblå himmel men varma grader och sol emellanåt duger då åt mig just nu iaf (y) Har suttit inne fastklistrad vid fyndiq.se hela dagen tills solen äntligen kom fram en liten smula, då blev de fart i lata mig och nu sitter jag här på verandan och tar vara på den lilla sol som faktiskt är framme! Hörde att de var finväder hemma i Kiruna, de tycker vi inte om när vi är här! Kanske dags att ta tåget uppåt? Eller kanske inte, här blir man minst en vecka till iaf!


Än en gång..

Då tester man på de här med mobilbloggning oxå!

Det är Inge bra när finvädret försvinner, för då kommer shopaholicen i mig fram. Hamnar jag på stan finns de ingen chans att jag kommer därifrån tomhänt och den här gången verkar inte vara ett undantag ;) Ps. Nu ska väl inte min mobil bli snodd nå mer iaf, jag har skaffat mig ett superskal som ska hålla ficktjuvarna undan ;)(y) Ds.

 

 


Spara eller slösa? Äh pengar är till för att användas!

Innan jag säger hej måste jag säga att gårdagens middag smakade super! Men de är klart när det är en Sjösundare som stått vid spisen ;) Så, nu kan jag säga hej, Hej!
 
Just nu sitter jag här med en tom tallrik framför mig och hoppas att den snart fylls med grillad majs och entrecote, det går nämligen rykten om att de är det som lagas där ute! *mums* 
Tro det eller ej men idag har jag faktiskt inte legat med arselet fastklistrat i solstolen utan tog mig i kragen och tog en sväng på stan för att slösa pengar som jag inte riktigt har (a) Blev en massa finsaker från Gina, bla. ett par shorts, ett linne, en jeansväst och lite smycken. Och kulglass såklart, man kan inte shoppa utan glass! 
Nu ska jag även klicka hem ett par till converse så blir min dag fulländad!
 
 
 

Mästerkocken is in the house!

Ännu en dag som spenderats ute i solstolen, men ändring blev de nu på kvällen för idag är det jag som stått för middagen (med faderspeder som assistent ;)) Nu blir det att hugga in och se så de smakar!
 
 
 
 

Jag har nya fräknar och prickigt sommarskinn

Då var man i sommarn igen, nog älskar man Kiruna men nån sommar är det ju kanske inte så då är det bra att man kan dra ner hit till Pite och få känna lite värme iaf plus utöka de där jäkla fräknarna som täcker näsan. Och lugnet i stugan är inget man tackar nej till efter en helg med festligheter!
Gårdagen spenderades i solstolen från morgon till kväll och enda gången arselet slets därifrån var när Andy och Lucas kom på en kaffe, lite trevligt med sällskap som faktiskt inte är över 40 om jag ska va ärlig! (inge illa menat mamma och moster ;)) och avslutade kvällen med grillning på gården och sedan en bastu! Idag skulle det bli andra dagen fastklistrad i stolen men ack så jag hade fel. Killarna kom förbi igen och vi drog till campingen och badade o låg i gräset och degade innan vi for iväg till max för lite käk och avslutade med ett kvällsdopp i poolen. Inte helt fel det heller! 
Nu har vi suttit här och bråkat med tv'n som inte vill gå igång så då är det tur att man har datan, resten skiter jag i nu! ;)
 
Lite instagrambilder från dagen och gårdagen! Svar ja, jag är instagramberoende ;)

Äre festival så äre!

Inte blev det nå bloggande undet festivalen inte men det är ganska så förstående efter att ha hört historian om min helg. '
 
Torsdagen var ju extremt lugn som ni vet men sen börjades det. Fradagen kom och vi började tagga kvällen men redan på morgonen började det med att vi helt plötsligt inte hade nånstans att vara så dagen gick åt till att lösa det. När de väl va fixat och vi skulle ner på festivalen för att lösa in våra biljetter så hade jag såklart tappat min biljett så fick börja fixa det oxå där precis när Norlie&KKV skulle dra igång med första låten. När man sedan väl kom in var det ju frid och fröjd, trodde jag ja! Under Magnus Uggla tappade jag min mobil (trodde jag men det visade sig att en ficktjuv hade nallat den från min ficka! :o) inte så bra avslut på fredagen som tog slut då. Lördagen började sedan med spöregn så sket i att gå och kolla Loreen och satt hemma med några vänner istället för att sedan dra mot festivalen med tanken att "nu kan jag ju inte tappa nå mer." Men såklart så hade jag fel, mitt under Veronica Maggio går axelbandet på min väska av och den flyger ner. så det blev att gå tomhänt resten av lördagen. Och anledningen till varför bloggen vart död pga det är ju då för att jag inte haft nån mobil och därmed inga bilder att lägga upp.
 
Men nu efteråt när jag har fått tillbax alla mina tappade ägodelar så måste jag säga att det har vart en jävligt bra festival. Norlie & KKV fick hela Kiruna att gå ner, Eldkvarn fick alla att bli fulla för kärlekens skull, Uggla bevisade att ingen dansar nyckter, Maggio fick alla att komma och Europe drog med oss till The final countdown, fett som bara den var det och helgen spenderades med dom bästa! Nu taggar vi PDOL och hoppas på bättre tur och med lärdommen att inte ha på sig ett par ljusrosa converse, för dom kommer inte vara så ljusrosa efteråt, och att aldrig ha mobilen i bakfickan! ;)
 
Lite Instagrambilder som togs innan mobilen hann bli stulen. Med andra ord, bara bilder från fredagen med undantag för några bilder som jag snott av min finis vän.
 
 

RSS 2.0