Where did I go wrong, I lost a friend..


Lay down a list of what is wrong
The things you've told him all along
And pray to God he hears you
And pray to God he hears you


Bullan, LinkoLospa & Siamesen (y)




chips är gott och Ida är bäst // lina & Ida

I said I dont want to walk this earth If I gotta do it solo ..


Oh and baby you left and sailed away alone. And now you got trapped up on that island With no way to get home.
I dont want to walk this earth If I gotta do it solo ..

Jordgubbstårta *mums*


Jag vet att man brukar äta jordgubbstårtan på själva midsommarafton men vi tar det dagen efter ist.

Glad midsommar eller nåt..







Me in action (pappa ville oxå vara med på ett hörn)


GLAD MIDSOMMAR FRÅN MIG!



Sitter här i Pite och käkar jobbegubbar och redigerar bilder. Det kommer in lite senare. Hadé bra!

Look into my eyes, tell me what ya see


You, come home soon ♥


Sitter på jobbet. Eller ja jag har tagit e...

sp_a1020 (MMS)

Sitter på jobbet. Eller ja jag har tagit en liten paus och sitter just nu på en sten ute i skogen och dunkar musik. Helt okej väder men såklart skulle man tappa headsetet på väg till bussen -.-


Mindre blogg och mindre jobb (y)

Jag tog och gjorde bloggen smalare igen pga. olika saker så ni kommer märka att bilderna de senaste veckorna är alldeles för breda för bloggen men det får ni leva med. Kommer nog fixa de senare men orkar inte just nu för ska ta och lägga mig och kolla film. Upp tidigt till bussen i mon. men det är faktist bara 7 arbetsdagar kvar!!


Yess, behöver endast använda kortet ... 14ggr till *pust*

Studentbalen 2010 i försenad version

Tänkte att när jag nu för en gångs skull har lite tid så kan jag visa lite bilder från studentbalen. Det regnade så jag kunde inte ta nårga ordentliga bilder men lite tycker jag att jag kan bjuda på eller hur?




Vilka var finast av dom här tycker ni?


Man får jobba för sina pengar

Jag är medveten om den extremt dåliga bloggningen. Men jag har jobbat heela dagarna veckan som vart och ska göra det i två veckor till vilket menas, blekt på bloggfronten tills 1/7..

Nu sitter jag och käkar thaimat (ovanligt va ;o) och kollar på "She's the man" som går på femman och väntar på att min FinJosefin ska komma.

Ska ta och redigera lite bilder som nog kommer in senare ikväll :)

BILDBOMB - STUDENTEN 2010 !


Grattis Marcus!!



Estetarna - nu bär dom av på nya äventyr





Kommer aldrig glömma showerna - You'll always go togeter ;')



Han såg lite frågande ut när han öppnade vårat paket..

.. som innehöll ett annat paket..(som innehöll ett tredje men det kom ej med på bild xb)



Grattis Niklas !!

Vad som komma skall..


Tänkte att jag kan ta och slänga in en bild på vad jag hade på mig igår (tog bilden i torsdags samtidigt som seak peek'n vilket försklarar varför jag inte har helkroppsbild)
Hann inte blogga något. Först var det avslutning på skolan men måsga kramar och några (läs måånga) fallande tårar. Sen vara bara att dra på sig solbrillsen och dra iväg till studentutsläppet och Marcus (kommer massa bilder senare ikväll skulle jag tro) Efter det blev det en mjukglass på stan med Frida och studentmiddag hemma. Hela resten av kvällen spenderades ute på stan så ni förstår nog varför jag inte hunnit blogga.

Ska ta och börja kolla igenom bilderna så får se dom senare :)

Hej hej på dej dej

Tänkte bara ta en snabbisx in här och säga hej. Hej!
Var väldigt trevligt igår för er som vill veta (vi var ju och käkade thaimat och gick sedan till vinerpallatsen och bastade och bubblade pool (y)) Kom hem vid nio då jag och Frida åkte och fixade lite saker inför Marcus student, jag hoppas verkligen inte att han av nån konstig anledning läser detta nu. Iaf så blev vi inte färdiga fören vid ett/två så kom inte i säng innan tre. Men det var bara upp till skolan idag och spela, bas faktist för engångsskull men sen var det slut. Nu måste jag fixa de sista sakerna inför i mon och sen blir det att försöka sova en stund eftersom att de blir betygsvaka i natt.. och i morgon natt blir det ju knappast mkt sömn.. hmm, det låter som att jag måste sova.

Seya later

okey, you can get a little sneak peek



Idag är det ju bal för dom som tar grundenten så tänkte att jag då kan ta och visa er en liten tjuvtitt på vad jag ska ha på mig på fredag. Allt blev lkart alldeles nyss. Lite i sista sekund men sån är jag.
Ikväll har vi avslutning med "Ellen" då vi ska och käka på Thai (ni vet, samma ställe där jag alltid käkar xb) sen tror jag vi ska och bubbla lite pool eller nå.. hmm får se va dom har hittat på :)

Nu måste jag nog gå och ta fram min bikini om jag inte vill köra på nakenbad xb

Blondie goes .. brownie ?



Lovade ju faktist att visa hur toningen blev. Har ju aldrig varit någor annat än blondin så satsade på en ganska ljus toning eftersom jag inte visste hur jag skulle se ut som brunett. Tack Sara för att du hjälpte mig, sen får du klippa mig oxå, glöm inte de ;)

Toning på G




Som ni ser så håller Sara på att tona mitt hås, nervöst :S hihi ni får se hur det blir ikväll (y)

Förberedelser till 100% Bloggning till 0%


Ser det inte gott ut? Världens smaskigaste kvällsmat (läs frukt)

Det har vart lite glest här på bloggen och för en gångs skull tänker jag inte skylla på nå. Jag har bara inte haft lust att blogga. Har massa bilder men har inte orkat ladda in dom på datan. Jag har pluggat och umgåts med vänner ist den senaste veckan och kommer förmodligen fortsätta med de, ja inte plugga såklart - skolan är ju över! Avslutning på fredag, men man har överlevt alla lektioner *pust* veckan blir fullspäckad med förberedelser. Marcus tar ju studenten så måste ju fixa en j*vla massa dit (han brukar inte läsa min blogg så jag kan nog säga det) I mon ska jag även till min personliga frissa Sara som ska klippa och tona mitt hår, Tack gumman ♥

Nu måste jag nog.. jag vet inte vad jag måste men gå måste jag iaf. Godnatt :*

Sista avslutnings shoppingen är på gång :)

sp_a0934 (MMS)

Sista avslutnings shoppingen är på gång :)


RSS 2.0