Every singel promise i'll keep..

Sitter helt ensam här i min lilla stuga (ja moster, nu är de fktiskt min ;)) mitt ute i Sherwoodskogen och funderar på att fläska lite godis även fast jag har borstat tänderna, gangster va? ;o
Borde egentligen sova så man orkar upp innan tio och åka hem i mon. Då får jag änligen träffa älsklingen som jag inte träffat på två veckor :')

Vet ni vad ja har suttit och funderat eller kanske märkt idag? Det går inte att nynna och hålla för näsan samtidigt, eller jag kan iaf inte de så då kan de inte gå! De är sånt man kommer på när man sitter i sin ensamhet i stugan och inte har nåt att göra (y)
Ne, nu ska jag nog ta och försöka märka nåt annat random eller bara kolla på en film.. hmm bra fråga. Hur som helst så hörs vi nån annangång, troligen när jag är tillbax i stan :)

GLAD MIDSOMMAR ALLIHOP! :D


Anywhere you are, I am near

tjena mellan alla bena!
som jag skrev i förra inlägget så har jag vart i jukkas och jobbat i 1½ vecka och kom hem i ondags. Nu är jag i pite till söndag men sen åker jag äntligen hem! Blabla, ointressant fakta. Tänkte att jag inte ska pladdra på så mkt utan lägga in lite bilder från vakan och avslutningen.
vakan

avslutningen/kvällen



Bilderna blev lite blandade men nog fan tror jag ni överlever ;) ni ser väl vilka som är från när.
Btw. sa ju att min mobil gick sönder men köpte en ny när ja kom från jukkas så nu har jag så att jag kan fota igen ;)


Life is for the living The forgiving and for leaving town alive..

MorsningKorning här på natten nångång.
De var ett tag sen nu (vilket en fågel har viskat i mitt öra att min far borta i australien inte tycker så mkt om för då får han inte veta vad jag har för mig ;) hehe) Men jag har haft fullt upp med grundentmidddag, betygsvakan, avslutningen och allting. Men jag kommer in med ett långt inlägg om allt med bilder oxå senare, kan tyvärr inte nu för att min mobil som har alla bilder i sig har gått sönder på kuppen. Jo förresten pappa, jag måste köpa en ny mobil :b haha nu blir han nog glad! Men efter att ha vart ute tre nätter i rad är jag nu jävligt slut och ska för en gångsskull sova nu. Vissa måste ju faktiskt tyvärr upp och åka till jukkas och jobba i tio dagar så jag vet inte om jag har ingång till internet.. så om inte så hörs vi först nästa onsdag ;)

Ha de så bra alla där ute så höres vi.

Magi med lite hårfärg..

God eftermiddag alla efterblivna. Här sitter jag och väntar på att klockan ska bli liite mer så jag får dra ner till min modermoder och moderfader och käka grillat, de är ju trots allt nationaldagen ;)
Sen blir det vidare ut och iväg, som vanligt.
Frida var här nyss och färgade håret på mig. Samma färg som förut men, hejdå utväxt! Jävligt skönt att de inte ser ut som att man har en fin flintfläck på skallen nå mer ;)

En bild säger mer än tusen ord

Härlig kväll i luossabacken med.. hmm... Hägga, Haapa, Ranne, Andy, Hampe, Niklas*3, Nisse, Limpan, Heikki.. har jag glömt nån? förlåt isf. Grillat, klättrat upp på toppen, blivit jagade av tyskar ner igen, cylat kärringhonda, snackat med snuten.. ja de är nog lättare att bara sätta in bilder ist.

Dag 18: En bild på din fritid

de var så svårt att hitta en ovanlig bild så vi hoppar över den så anske man tom. kommer nån vart.

RSS 2.0