FATTA BÄST ! lyssna !

ERIK GRÖNWALL - IS IT TRUE


gammal glans


Bild tagen på nyår 08-09 gammal men gillar den skarpt. sp med tanke på att den inte är nå redigerad alls (Y)

update: kom nyss hem från skolan ska nog iväg till sporthallen sen och träffa lite folk sen får vi se. Nu musik ♥

GRATTIS MOSTER PÅ DIN FÖDELSEDAG ! igår


Hehe, ännu ett collage tänker kanske ni. Men erkänn de är lättare både att göra och titta på ?

Var iaf hos moster igår eftersom hon fyllde år. Den årliga traditionen att komma på tårta men nu slog hon till på stort. Nu blev de till och med Tacos dagen till ära ! *kors i taket*
Även såklart nån kaka av nå slag (bilden) till efterätt och jag nallade såklart lite glass ;) Vi kollade Idol och hade oss. Provade även mosters lilla minilaptop. En vit liten skönhet. Vill ha ! Men än så länge så duger denna stora klumpiga gråa skönheten ;)

Min filkka ♥


FOTO: Jag    MODELL: Lina

Saknar dig ♥

Like a river running dry



Som jag sa i de förra inlägget så tycker jag det har blivit väldigt mkt collage och musik på senade tiden så tänkte slinka in med en liten bild. Tagen i somras. Gillar den. Den är lite annorlunda och som ni säkert vet så gillar jag annorlunda ;)

Vaknade i morse, av att jag drömde btw, och kände att jag har börjat få lite ont i halsen. Fan ! Jag vill inte bli sjuk igen ! :/ jaja får fixa fram lite halstabletter och försöka lindra de innan den brytit ut. Wish me luck ;)

En lyckad kväll med T P C ! ;)


Jag tycker att jag bara läger upp collage nu för tiden och blir jätte irriterad på mig själv när jag märker de och ändå fortsätter jag. Det är nåt men collage som jag gillar. Det är ju roligt och lätt att göra och så slipper man sitta och ladda upp massa bilder. Jag kommer nog fortsätta med de men kanske inte så mkt som de blivit nu.

Detta var jag bara tvungen att lägga upp för att läska er (och för att reta frida för jag vet att hon tycker de är jätte iriterande när folk lägge rut bilder på sin mat xb) Så här har alltså min kväll sett ut. Onyttig och gó (Y) Maten var hur jävla stark som helst, Idol på hög nivå och godiset fick jag knappt i mig. En lyckad kväll med andra ord. ;)

The perfect combination (Y)



Nu sitter jag här med kurrande mage och väntar på att klockan ska bli åtta då jag har beställt thaimat och de blir Idol och mys :)
Blir säkert lite mer bloggning i kväll om jag inte somnar ;)

ps. T P C = The Perfekt Combination ;)


When your'e fifteen and somebody tells u they Love u Your'e gonna belive them..



ps. låten slutar ung. vid 4.50. ds.


pluggpluggplugg



Ja, en bild säger ju mer än tusen ord ..

GRATTIS förresten till Stina-Lee som fick en dotter i tisdags :D

 


Vem blir våran nästa Idol ?



Kommer nyss från tv'n och Idol 2009. Måste bara säga att jag verkligen älskar Erik Grönwall. Han är grym ! Lyssna så fattar ni.

910918 föddes ett konstigt barn Det första han lärde sig var..




Grattis brorsan på din 18-års dag !

Har inte haft kameran hemma så kunde lägga upp detta först nu. Hoppas ni överlever ;)

Kors i taket, här kommer lite gamalt skvaller ;)

                                                             
Eftersom jag alltid är lite efter så kommer detta nu. Kände mig bara helt enkelt tvungen att lägga upp de.
Lyssnade på The voice i morse och dom pratade om att K-fad gått från magrutekropp till extrem, ja jag vet inte ens vad jag ska kalla de men jag tänkte att så farligt är de säkert inte. Så bestämde mig för att gå in och kolla lite på nätet (de flesta av er har säkert redan sett dom här bilderna) men jag blev helt chockad ! Det blev ju bara värre och värre ! (för er som inte vet de så har K-Fad varit gift med Britney Spears och är en f.d vältrimmad dansare)

Nu kommer min blogg snart börja likna en sliskig skvallerblogg men så kommer inte bli fallet. Vet ni vad skillnaden är ? Haha, skvallerbloggarna kommer med information som nästan inget tidigare sett ;) haha

Like a river running dry, when the sun's too bright...



Fick nyss en låt skickad av Fanny. Satte mig och lyssnade igenom den och blev helt såld. Nu nöter jag den. Älskar den ! 

 Värd att lyssna

NU FIXAS EN NY DESIGN ! ...

... MEN INTE ÅT MIG xb haha
håller nämligen på att göra en design åt Frida till ljudet av "the climb" på repeat.

Jag vet att jag borde göra en åt mig men har helt fastnat i den. Har verkligen inten insiration.. hmm, vet inte riktigt hur jag ska göra. Plus att jag såååå gärna vill ha PS ! Gud, är så less på alla halvbra "B-program" nu vill jag ha nå ordentligt ! Men får nöja mig med detta ett tag till tyvärr..

Nu vet ni iaf vrf jag är helt off men de får ni leva med tills vidare. Vill hellre få igång bloggandet ordentligt igen när jag har en ordentlig design till den. Blir lixom roligare då och då kan jag konsentrera mig mer på de.

Nu ska jag forstätta så att Frida slipper vänta så länge som jag själv brukar få vänta på mina xb

Ses xoxo

snö och minusgrader VARNING ! långt inlägg

Orkar ni inte läsa allt så är de viktigaste markerat



Hej alla söta (men få) bloggläsare ♥

Har märkt att jag aldrig brukar börja på nå sp. sätt utan jag går alltid pang på sak. Tänkte testa för en gångskull att inte göra de.

Har inte blivit så mkt bloggning, igår blev de inget för jag hade fullt upp hela dagen. Först var de bara att dra sig iväg till stan för ett litet uppdrag som ni får reda på sen. Typ springa därifrån till hjampis där jag skulle ha gitarr men Pär kom aldrig så det blev att lunka hem igen men halsduken hårt virad och mössan nerdragen över öronen. Oja, det är minus grater h'är och har börjat snöa lite smått, inte mig emot :D
Iaf efter de kom jag hem och blev påmind om att vi skulle fira Marcus och pappa som fyller år idag, GRATTIS ! så då var de bara att ställa sig och hacka sallad och fixa klart presenterna. Det är där försvinnandet till mommo och moffa på onsdagen kommer in i bilden. Gick nämligen dit ner och skrev ut bilder till en tre-fotosram åt Marcus.

Så där har ni anledningen vrf jag inte bloggade igår.

Idag har jag oxå haft fullt upp. Nämligen slagit in de andra presenterna åt brorsan vart på Elgiganten där han köpte en ny mobil och så har jag vart och lämnat in min för tredje och sista gången på rep så nu är jag fast med min gamla samsungen. Den andra mobilen jag hade i mitt liv faktist ;)

Detta blev ett långt inlägg men de är för att jag inte kan blogga mer i kväll heller för är hos mommo och moffa (Marcus har fest så får inte komma hem förrens efter midnatt, hehe) så jag kommer inte kunna blogga och jag måste förvarna er att jag nog inte kommer hinna blogga så mkt mer än en gång om dagen framöver (de kankse ni har märkt den senaste veckan.) Orsaken är att jag har jättemkt grejer som kommer ivägen.

Måndagar är de träning (ridning) direkt efter skolan och kommer hem sent.
Tisdagar är de kör då kankse jag hinner komma in med nåt inlägg innan de,
onsdagar är de träning (innebandy) direkt efter skolan så där blir de inget heller förens på kvällen och på  
torsdagar äre gitarren som kommer ivägen
+ att jag måste få tid för läxor såklart så jag kommer få bogga när jag får tid helt enkelt.


Gammal favorit


För att göra inlägget lite smått roligare får ni en gammal favorit ;)

Idag har det vart ännu en dag med för mkt av allting och för lite bloggning. Direkt efter skolan gick jag till träningen (innebandyn) Jättekul vare. Spelade helt seriöst och det gick väldigt bra, och jävligt svettigt oxå ;) Sen gick jag och Sara till skolgården och snackade hur länge som helst så då blev det superbråttom hem och käka för skulle ner till mommo och moffa och planera lite saker som ni kommer få veta lite senare ;)
Och nu sitter jag här nyduschad och supertrött så de blir att krypa till kojs.

Buenas Noches mi amigos ♥ 

endast ett testinlägg om blogglovin.

detta inlägget gör jag bara för att det har visat sig att när jag uppdaterar så kommer det flera av samma inlägg in på blogglovin så måste kolla de. Ni som har mig på blogglovin kan väl säga om de blir så för er med ?

inte säskrikt vilkig läsning xb


Äntligen inne på youtube ! :D

Ni som läst min blogg vet att jag under förra året var på en Grease-show av och med musikeleverna på hjampis (där bla. min bror är med) här i Kiruna ? Den filmades och nu har hela showen kommit upp på youtube där du kan se den genom att gå in HÄR eller så ser du den bara här på bloggen. Första delen har du nedan. Sen är det bara klicka till del 2 osv. så har du hela grymma showen att njuta av. Luta er tillbaka och klicka på play ! ;D

Jag rekomendera att kolla själva filmen innan man kollar showen. Då fattar man mer och kan jämföra bättre ;)



Brorsan, lyssna riktigt noga nu. För jag säger (eller skriver) bara detta en gång. Du gjorde ett grymt bra jobb. Är en stolt lillasyster ;)

There's always gonna be another mountain



Denna låten tycker jag är grymt bra ! Jag tycker Miley Cyrus är jättebra och tycker verkligen det är synd att hon oftast förknippas med disney och "barnskådis" när de faktist är "Hannah Montana" och inte själva Miley. Hon är en superduktig låtskrivare och sångare och jag tycker inte hon bara borde knippas till Dinsney Channel.

Lyssna på den här låten så fattar ni vad jag menar !

Konfirmation, Ja / Nej ?


Detta dumpades ner i min brevlåda idag, Nån som tänker ta ?

Jag har aldrig tänkt på det och de har alltid vart en självklarhet för mig att inte ta konfan men nu när många av mina kompisar tänker ta örjar jag fundera. Ska man ta eller inte ? Om jag tar så gör jag de endast för lägrena, haha. men frågan är ju om jag orkar slösa min tid med de som jag är minst intresserad av, av allt i hela världen ?

Nu frågar jag er, Vilka tänker ta konfan och varför ?

Är det nån som tagit konfan ? Berätta isf hur de var och vrf du gjorde de.


Antikt


Ännu en gammal bild tagen i stockholm, gamla stan

Ännu en dag med dålig uppdatering som jag kan skylla anitingen på att jag inte haft nåt att skriva eller att jag hållit på med den nya designen eller att jag vart med Lina, Ida och Moa. Du får välja ;)

Ska nog nu kolla på Riverside, den nya serien på svt play som ni som kollan Andra Avenyn säkert känner igen ;) 

Shopping

För att fylla ut bloggen lite nu när jag inte har så värst mkt tid att blogga tänkte jag sätta in en liten bild på vad jag fyndade på stan idag. En mössa och vantar, det är faktist riktig höst är nu så det är bara fram med gosiga halsdukar och stora mössor. Köpte även ett fint litet navelsmycke. Haha märker ni vilka matchande färger allt var ? xb Mötte Lina, Ida och Moa på stan. Lina är här till tisdag :) nåja jag håller förresten på med nya designen det är bla. därför jag inte är så aktiv här för tillfället.


Saras födelsedag, GRATTIS !



Tänkte att jag skulle slinka in med en bild ifrån stockholm och gamlastan nu när mitt nät fungerar som de ska.

Sitter här och smältermaten och ska snart gå och fixa lite efterrätt och krypa ner i soffan och titta på idol. Precis vad jag behöver efter en dag då jag vart så jävla trött så de finns inte !

Grattis till Sara oxå som fyller år idag

Vem känner inte igen en rumpa som denna ? ;)



Såg idol nu under kvällen då denna superbra tjejen var med !!

Just ja, det var ju ingen tjej. Var det nån annan än jag som direkt kände igen Robin Bengtsson ? Jag menar. Vem känner inte igen en sån snygging ? ;) hehe



Måste bara lägga in detta oxå, så grymt bra ! Synd bara att jag visste hur det var redan innan de visades på tv ;)

ingen bloggning !

förlåt för den väldigt dåliga uppdateringen men det har inte gått att logga in på blogg.se från min dator på hela veckan. Nu är jag däremot hos mommo och moffa för att fira mommo på hennes födelsedag så sitter vid seras data bara för att ni ska få veta orsaken till de plötsliga försvinnandet.

I kväll och imon ska jag testa från min dator igen för att försöka hitta felet så kommer vara off tills det fungerar igen.

Ses när vi ses ♥


Bildbomb ;D

Sanna försöker vara smart

Jag försökte kolla i kors men som ni ser så gick de ej så bra xb

Romantisk middag för 2 ;b

Sanna tänkte satsa på tuppkam xb

Mongo från kongo försöker äta

LinaE kom oxå senare :)

Julia, Sanna & Lina :)

Var lite ego där ett tag xb

Sanna låg och letade lite, ja just där vet jag inte riktigt vad hon letar xb

GodNatt :*

En nyvaken dansande Julia

Sanna höll på att elda upp spelplanen till anden i glaset som vi körde igår på kvällen. Och jag lovar. Det funkade faktist ! Ska berätta mer om de sen.





Jag ska nu ta och städa rummet och sen iväll ska jag nog vara med Sanna, Lina och lite annat folk oxå. Men skriver nog när ska komme rhem därifrån. Det blir nog ej så sent :)


Ändrade planer ! ..


Älskade Sanna på bilden btw ;)

.. ska till Sanna på tjejkväll i kväll så ni får helt enkelt klara er utan mig ;) Får se om jag sover där annars får ni väl ett inlägg när jag kommer hem. Men tror det blir att sova där men måste hem tidigt för i mon blire en storstädning (N)/(Y) 

Just ja, idag gick ju jag och Julia på stan. och sen vidare til marknaden. Köpte typ bara underkäder och så tio par sockar xb behövs nu efter jag rensat garderoben. Märkte oxå en annan sak men det får ni veta eventuellt på måndag ;) hehe nu blev ni nyfikna va ? Det kan jag säga att jag är iaf xs 

Ses i kväll ev. i mon

B&J's är en helt annan saga


Har precis kollat klart
"Another cinderella story" med Selena Gomez i huvudrollen. Filmen är baserad på "Askungen" där Mary ska vara den försiktiga städflickan men drömmer om att komma in på dansskolan. Joey Parker ska då ha en tävling där vinnaren får dansa i hans nya musikvideo. Joey's ex-flickvän försöker förstoss vinna men när det ordnas en maskeradbal på skolan dansar Mary med en okänd kille. När det sen visar sig att det är Joey får det oväntade konsekvenser.

Verkligen värd att se, går att se hela på youtube.

Har suttit och smaskat på en ny smak (för mig) av B&J's. Bohemian Raspberry. Jättegod !

I morgon blir det att träffa Julia och gå på stan och marknaden. På kvällen ska jag nog till Sanna på tjejkväll :D

God natt, eller ska inte sova men ska kolla nån film eller liknande så vi kan säga så. Måste ju upp tidigt i mon. Så, God natt ♥

Photoshoot del. 3



FOTO: Jag   MODELL: Jag

Tyckte det var ett tag sen jag la upp bilder från då jag hade en liten "photoshoot" som ni vet så var de första gången nånsin jag fotade människor (det var därför jag inte ville fota nån annan om de inte skulle bli bra) och jag hade inte hunnit köpa en reflexskärm så skuggorna ligger rätt fult men men. Vilken gillar ni bäst ?

Har vart väldigt off i går och idag pga. att jag har vart i skolan och i går rensade jag garderoben hela dan och slängde mer än en ikea-kasse med kläder. och idag har jag haft gitarrlektion och sen har jag städat toaletten ;)

Nu måste jag kila. Lovar att vara mer aktiv i helg (Y)

Photoshoot - Lina



FOTO: jag  MODELL: Lina

Tänkte att de var ett tag sen jag kom in med bilder av de jag tod på lina så är kommer en i två varianter. Vilken gillar ni mest ? Annars är den typ inte redigerad. Datan fick damp så de gick ej. ps. nu fattar jag vad alla menar med att färg försvinner från bilderna när man laddar in dom på blogg.se Dom här bilderna blev jätte färglösa men men..ds.

Idag har jag vart väldigt off pga. skolan sen direkt hjampis och gick därifrån hem till Julia och kom hem rätt nyss. Har just avslutat ett samtal med min gitarrlärare så nu har jag lektion på torsdagar ist. (Y)

Och i natt sov jag från tio igår = REKORD ! till 06.20 i morse. Riktigt skönt så ska försöka sova nu oxå (efter att tittat lite film ofc ;))


RSS 2.0