I'm out, seyaa

Dagen började ju verkligen bra. Försov mig typ en halv timma (fråga mig inte hur jag lyckas med de när jag tillochmed gick och la mig vid 9-10)  Sov även hela lunchen men nu är jag hemma nyduschad och något piggare. Ska ut i de fiina vädret, synd bara att de ska blåsa så förjävligt.
Just ja, måste även hitta en klänning och skor till avslutningen. Det börjar dra ihop sig och inte är de lätt att hitta något i den här stan. Skulle verkligen behöva åka till lule men inte har man råd med tågbiljett heller :/


I'm out, Seyaa

Åh, va skönt att gå och lägga sig i en ren...

sp_a0893 (MMS)

Åh, va skönt att gå och lägga sig i en renbäddad säng! God natt :*


Don't bring flowers after I'm dead Save your givings for the living instead


Hej, jag heter Julia och jag är glassmissbrukare


Gårdagskvällen var nästan så mysig som den kan bli. Först en liten joggingtur och en låång dusch. *intresseklubben antecknar* haha men sen blev det thaimat och pressa glass till efterätt. Haha jag har alltid och kommer alltid att vara glassberoende. Jag kan lätt käka ett glasspaket på en gång (a) Satt och snackade med underbara Sara i fonen och blev medveten om att jag måste hitta en andrahandsval till avslutningen så vi får se om de blir att åka till lule med Josse nästa helg :D

Ikväll får vi se om jag drar ut nånstans eller om det blir ännu en hemmakväll med glass, hihi.
ps. nu börjar de dra ihop sig. Bara 5 skoldagar kvar ! :D .ds.


Vad gör man om det är super fint väder? Jo...

sp_a0888 (MMS)

Vad gör man om det är super fint väder? Jo man tar cykeln till Coop med världens bästa bossan och sätter sig på gräset nånstans och pressar Wienerbröd och Vannillacoke (y)


Nu drar ja iväg på kulturcafé. Låter kul v...

sp_a0864 (MMS)

Nu drar ja iväg på kulturcafé. Låter kul va :b


I FOUND IT !


Jippie, nu har jag äntligen hittat min kameraladdare. Så nu slipper ni se bloggen fylld med webbilder (y)

I think I'm in love with a pair of heels


Åh, jag tror jag är kär! (egentligen är jag mest kär i ett par underbara heels från Kenzas kollektion men dom här är ju lite liknande, billigare versioner) Jag älskar verkligen dom till höger för 399. Man måste ju ha några nya klackar till avslutningen och dom skulle verkligen passa perfekt! Kanske blir att klicka hem någon av dom, även fast min moder fick spader när jag visde dom åt henne. Hon sa exakt: "Hjälp, jag måste nog gå nu så att jag inte får mardrömmar i natt" haha, men som tur är är de inte hon som bestämmer över mig för vi har väääldigt olika smak.

Blir ingen bloggning idag. Vi är och äger ...

sp_a0854 (MMS)

Blir ingen bloggning idag. Vi är och äger gällivare ;)


Sov sött, dröm om småkryp du mött

God Natt! ♥
Jag börjar med att säga det om jag nu skulle somna medans jag skriver. Har stigit upp vid nio i morse och åkt till jukkas fram till lunch och sen gällivare, oj jag menar vittangi. Gällivare drar vi till i mon. haha fan va jag är borta xb Fullt ös hela dagen (jorå man kan ha jävligt kul i vittangi oxå) så är jävligt trött. Jag kan säga att 6 tjejer i en minibuss med en stor upplaga av musik är att rekomendera (y)

Jag skulle egentligen ta bilder på min outfit för dagen innan jag drog men orkade inte göra det ordentligt så jag kan ju säga att jag har min nya kavaj på mig iaf. Och jag har märkt att jag inte klarar mig utan en sjal, haha ;) och såklart så har jag det till mina älskade pilotbrills ♥


Om du kan le, så ska du se Din himmel den blir blå!

Kan ni gissa vad jag gör just nu? Det tror jag inte ;)
Jag sitter och kollar "Askungen II - drömmen slår in" på VHS (jag som älskar disneyfilmer och barnprogram :b) Kollade igenom mina gamla filmer i garderoben och hittade den. Jag och min bästa barndomskompis brukade alltid spela Askungenteater på två personer där vi två spelade alla, vi kunde hela filmen helt utantill, det var dock Askungen ett men ändå. Jag har levlat upp mig lite xb haha
Jag ka nog ta och fläska min andra halva av mitt glasspaket, napparna är redan slut (mina två droger, glass och haribonappar)


HÖR OCH HÄPNA! ..


.. jag lyckades faktist ha tungan rätt i mun på en bild! helt unbelievable! Fast jag tyckte att en räckte, resten är helt i rätt ordning ;) (det är såna här bilder det blir när man fortfarande inte hittat sin kameraladdare ;s)

Jag trodde inte att jag skulle hinna blogga nåt förren ikväll men kom nyss från stan där jag vart med julia och käkat glass som ni vet, den var allt mumsig! Nu har jag duschat och ska till hjampis och sjunga lite med pitebor, hehe (y) Måste nog käka nåt innan jag ska iväg, kommer hem först halv åtta så det blir ett tag.

Bajsa På Er! ♥ (som jag är så mogen och alltid säger xb)

Sitter på stan med julia och käkar glass, ...

sp_a0844 (MMS)

Sitter på stan med julia och käkar glass, som vanligt. Blir bloggning ikväll! :)


Nu ska jag krypa ner bland alla saker i sä...

sp_a0843 (MMS)

Nu ska jag krypa ner bland alla saker i sängen och försöka sova. Det går ju inte att sova i en så stor säng! Måste ha det lite trångt, annars kan jag inte ens somna xb


Give love a try, one more time


Jag hade den här låten i förra inlägget oxå men nu har jag hittat hela låten och dessutom i studieversion (den förra var bara halva låten i "filmversion") Jag brukar egentligen inte lyssna på Jonas Brothers, eller i detta fallet Nick Jonas, men denna låten tycker jag är så himla härlig att spela på gitarr så den har blivit lite av veckans låt om man säger så. Den och "I can't be tamed" med Miley Cyrus. Herregud, vad har hänt med mig! Jag brukar inte lyssna på sån musik heller :o Hehe men det är ju bra med lite förändring, och all musik är ju bra på sitt sätt :)

Jag har även gjort bloggen lite bredare så att jag får plats med bredare bilder och videosar, säg till om det är nånting som ser konstigt ut så får jag ta och fixa det.

Nu ska jag ta tummen ur röven, som man brukar säga, och gå och käka (y)

You're like driving on a sunday You're like taking off on monday




Gó kväll på er!
sitter här och spelar gitarr och käkar apelsin, eller inte samtidigt men typ. Jag tänkte att jag kunde visa min munktröja och mjukisbyxor jag köpte i norge när jag ändå har på mig dom. Suuper sköna (har två likadana koftor i andra färger, hihi) Hade nog kunnat leva i dom, åh! det kanske jag ska fundera på att göra ;D
Nu är verkligheten tillbax efter lovet, vilket som verkligen har märkts här i bloggen. Under lovet blev det 2-3 inlägg om dagen vilket verkligen är sänkt nu. Har pluggat pluggat och åter pluggat. Har gjort klart de sista arbetena som ska in innan betygen läggs. Det är ju faktist bara (för mig iaf) 12 skoldagar kvar och sen kan man pusta ut.

Jag tror nog jag ska ta och slå på nån film.. jag vet inte riktigt vilken, har ju sett alla jag har men vi ser vad de blir.
Puss o gónatt

R.I.P - Ronnie James Dio



GLAD SYTTENDE MAI

jahapp då var man hemma från skolan, ska nog ta och gå och köpa lunch nånstans. Är superduperhungrig men orkar inte laga nå så vi får se vad de blir. Åh, va gott de skulle vara med thaimat! Iaf. de är jätte fint väder här så jag kan ju inte sitta här inne och gnägga. Ska pallra mig ut nu så ser vi vad som hamnar i magen, tror nog jag satsar på Thai ändå :) Tänk va härligt att sitta ute och käka med musik i öronen, fan jag börjar nästan gilla sommar (y)
Ni har väl inte glömt bort att det är sjuttonde maj idag? Alltså Norges nationaldag, nu firas de nog hårt!

Och svaret är nej, jag kan inte låta bli att göra grimager när jag tar bilder :b

söndag och ca. tre veckor till sommarlov!

Som jag sa tidigare så blev de inge bloggning idag pga. att jag har legat inte och solat heela dagen lång (eller ja, har hunnit duscha och kolla wallander oxå men de är oviktigt) och i mon är det skola, bajs! Men det är bara ca. 3 veckor kvar till sommarlovet så de är bara hålla ut, de ska man väl klara?
Jag har fortfarande inte hittat min kameraladdare så jag delar med mig av en gammal bild jag hittade som jag har redigerat upp lite. Hoppas de duger för tillfället.
Nu ska jag kolla film och utnyttja min skönhetssömn ;)

Godnatt ♥


Idag är de riktig stekar dag som ni ser, s...

sp_a0839 (MMS)

Idag är de riktig stekar dag som ni ser, så förvänta er inte så mkt bloggning fören ikväll :)


Sommar, sommar och sol

Idag har det verkligen vart äkta sommarvärme här! Och jag har såklart vart sjuk, lucky som jag är, så har sovit bort nästan hela dagen men bara nästan. Har faktist vart upp till pelikanhyllan och stekt lite och såklart till affären och införskafat mig en glass som matchar bra med solen och mina glajjer (y)
Ville såå gärna ta tåget till stan och gå på TT-12an och fota Strange Ideals (och alla andra såklart oxå) men det är sånt man får ta om man är lite dum i halsen. Nu på kvällen har det blivit middag ute på skoterkälken och sommarkrysset uppkrupen i soffan. Ska nog ta och sätta på nån film och öppna min trocadero :b


En stor röst i en liten förpackning

Var på youtube och kolalde lite och hittade detta klippet. Detta kallar jag talang! Det var verkligen nånting.. extra!
Han kommer nog verkligen bli nå stort i framtiden. Gå in på hans youtubesida och lyssna. Finns låtar har har skrivit själv där oxå.


Jag hoppas inte att jag vaknar utan armar och ben i morgon




Nu är det dags för mig att säga godnatt. Nog för att det är fullt hus här utanför, vette fan vad dom håller på ed. Orkar inte vänta på att dom andra kommer tillbax så jag gosar ner mig och läser Sofis mode som jag hittade här nånstans. Såg nåt om en tjej som angreps av en bakterie och sövdes ner - vaknade utan armar och ben. Otäckt värre! Har tappat bort min kameraladdare vilket inte är så bra om jag åker till stan i mon och går på TT-12an så måste jag ju kunna fota. Men vi ser ju hur jag gör med den saken.

Godnatt

För er som bor i Kiruna, boka in lördagen!


FRED ER LØFTE OM FREMTID

Kom just efter en heldag på norska sidan som inte började så bra. Vaknade lite småsjuk med ont i halsen och bultande huvud, jag tror jag råkade slå den i väggen i natt. haha klantig som jag är. Iaf så tog jag och shoppade lite smått och gott (en munkjacka och mjukisbyxor från BikBok, underkläder från Cubus, Gardiner och en tavla från nånting xb och såklart Glass i stora lass!). Nu blir det ut och kolla till grillen med kött och majs *mums* (fast egentligen går jag mest ut för att höra grannen som sitter ute och pelar gitarr och sjunger (y))

Lite mobilbilder från norge:


Vi parkerade mkt vackert mitt i.. ja jag vet ite riktigt xb

Gud så söt bebis! (hehe det var en riktig unge som klättrade upp på stenen brevid och skulle oxå lägga sig)

Det krävs ytterst lite för att göra mig nöjd


Haha, ser ut som att jag har gul/grönt hår men ville bara påpeka att det har jag inte xb

Nu har Julia roligt, för hon har precis hittat webbcammen på sin nya dator, hihi. Tänk va lite de krävs för att bli nöjd. Sätt mig med en webbkamera och jag kan underhålla mig själv i timmar. (oh, oh jag vet! klicka på the pictura så får ni mig i stort format xb)
Tanken var faktist att jag skulle gå och lägga mig eftersom att de faktist är en dag i morgon oxå, men nu går ju inte de. Det här var ju alldeles för roligt!
hmm.. funderar på att åka till stan på lördag och gå på TT-12an men vi får se hur det blir med den saken. I mon blir det iaf skoter för fullt ös som vanligt, tummen upp för det (y)
Men först blir det sova, om jag lyckas dra mig härifrån. Godnatt ♥

It's like my iPod stuck on replay ♫

Som ni flesta säker vet så är jag en som mestadels lyssnar på rock och speciellt gammal rock. Men en musikälskare lyssnar såklart på annat oxå och jag har blivit tillfrågad att göra en playlista med lite annan musik som går på replay hos mig. Och detta är faktist min "sommar" spellista som jag har på min mobil just nu :)

Erik Hassle - Don't bring flowers after I'm dead

Travie McCoy - Billionaire

Jason Derulo - In my head

Iyaz - Replay

Jay Sean ft. Lil Wayne - Down

Cheryl Cole - Fight For This Love

David Guetta ft Kid Cudi - Memories

Nu har jag vart en duktig kock och lagat m...

sp_a0818 (MMS)

Nu har jag vart en duktig kock och lagat middag. Revbenspjäll och sallad (y) nu blire mys framför tvn :)


I wanna be a billionaire so fucking bad



Canon 450D

hmm.. jag vet inte riktigt vilken jag tycker bäst om. Kanske den i färg iallafall.. Vad tyker ni?

En riktigt stor nystart, större än ni anar

Nu med en annan design börjar jag om med allt på nytt. (headern är bara tillfällig. det kommer en ny i dagarna) Förut har ju detta endast vart en foto/musik blogg vilket jag såklart gillar men det kändes som att jag blev lite fast i det så nu har jag släppt allt. Jag kommer blogga om allt mellan himmel och jord. Missupfatta inte de här nu. Det kommer vara exakt lika mkt foto och musik som tidigare bara det att de kommer vara lite andra saker också vilket menas mer uppdatering, så det är bara plus!
Eftersom jag har hakat på detta med mobilbloggning kommer de bli mkt av de och.. ja de kommer bli allt möljigt som jag har lust att blogga om bland alla foton och musik. Men jag vill inte tas för en endast "fotoblogg" för det är de inte. Jag har bara en livsdagbok med mkt foton bland mkt annat.

Jag hoppas ni blir nöjda och att inte ni läsare som är intreserade av en fotoblogg slutar läsa för det är inte ens nästan över, det är bara början på en låång ny resa!


Är ute och knallar i de fina vårvädret. N...

sp_a0796 (MMS)

Är ute och knallar i de fina vårvädret. Nu är de lov! Ikväll kan jag lova att de blir ändring i designen :)


Strange Ideals - Fanny, Elin, Johan, Dennis

Det känns som att orden är utnötta men de blir ingen ny design idag heller. Har pluggat som ett psyk och sedan fick jag ett akutsamtal att jag skulle komma och fota bandbilder på de här härliga människorna i "Strange Ideals" vilket jag såklart ställde upp på. Fick tyvärr ta de väldigt snabbt då jag nästan inte hade nå batteri så det blev att de alltid var någon som blundade på de flesta bilderna men man får göra de bästa av situationerna. Jag hoppas att detta inte var sista gången. hade verkligen velat ta någon annan gång oxå. Med fullt batteri och lite mer tid och planering tror jag de kan bli riktigt bra :)
 

Canon 450D

Update via.. En skol toalett xb det känns ...

sp_a0749 (MMS)

Update via.. En skol toalett xb det känns som att mobilblogga verkligen har blivit min grej. Det är smidigt och man kan få in bilder utan att ladda upp dom på datan först, super! Nu är de snart lunch och jag och julia ska börja dra oss mot stan så, hörs ikväll (då kanske den nya designen kommer upp)


- Country road, take me home. To the place I belong.

Vilken riktig slappardag de har vart idag! åh, hej förresten.
Som ni säkert förstår så är jag hemma från haparanda. Kom hem sent igår kväll och somnade typ på en gång och vaknade inte fören halv tre idag! snacka om att sova djupt.

Var ute och gick lite i de superfina vädret och skulle fota men de blev inte så mkt. Det är inte sådär jättefint här vid denne årstiden så de ligger halvt om halvt grå snö på backen och inga vårblommor eller något finns de ju heller så.. Men lite annat kommer jag nog slinka in med :)  Har oxå börjat på den nya designen men är helt utan inspiration (och bilder) så de känns inte som att de blir nå bra..

Har iaf nu legat och kollat på "wallander" och ska krypa ner i sängen och slå på kanske.. "cougar town" eller.. hmm "andra avenyn" vi får se :) Godnatt alla fina
Bjuder på en jordgubbsbild från i somras, guud va jag blev sugen!



Tänkte bara slinka in och säga att jag är ...

sp_a0730 (MMS)

Tänkte bara slinka in och säga att jag är i haparanda och har de trevligt. Hörs när jag kommer tillbaks :)


I hope that you can be tamed

Jag måste ara visa denna musikvideo. tycker verkligen de har gått utför för henne..



hehe, nu när jag har lyssnat på den några gånger har jag nästan börjat gilla den xb hehe men jag tycker ändå den är så... inte hon

The bloody truth

Lite ren fakta: Om man bor i så högt upp i norr så att det lika gärna skulle kunna gå isbkörnar på gatorna så får man räkna med att
1. Frysa ihjäl med strumpbyxor på skolavslutningen.
2. Shoppa via internet
3. Alltid ha framme vinterjackan (även fast det skulle vara juli och man är säker på att det inte kommer att snöa och bli minusgrader)
4. Går man ut i tre sekunder i motvind får man då allt räna med att vara en snögubbe när man kommer in igen. (ex. på de, bild längst ner)
5. Man ska inte bli förvånad om det ena dagen är bart på backen (ja, så bart det kan bli iaf) och nästa dag tre decimeter snö och storm - som på bilderna nedan. Tagna ut genom fönstret i förrgår, dock ljuger dom en aning. Egentligen kunde man knappt se ut för att fligorna var så stora och det stormade men det gick inte så bra att få med det på bild men klicka på bilden så ser man bättre (y)




Det var bara ett litet ointressant instick jag gjorde för att jag inte kunde sova men allt är 100% sant och jag måte verkligen sussa ♥


- Can you bite me ?

Jag är inte världens fan av Twilight och Rpattz och dom (även fast jag tycker taylor är väldigt snygg) Jag tycker typ filmen är bra och så men jag är inte besatt om jag säger så. Men detta klippet tycker jag faktsit är väldigt roligt då dom var med i Tyra Banks show.

och med den säger jag oxå, God natt


- Take it easy, Batter slow down girl. Take it nice and slow, does you're omther know?

Haha, måste börja med att säga att jag såklart menade sista april i DETTA inlägg. men hela veckan har jag tänkt att de är sista maj xD

Som ni vet så var vi på malmia igår men jag ska inte skriva så mkt om det just nu. Gör det när jag fått bilderna som alla andra tog (jag tog nämligen nästan ingen då min mobil hade så lite batteri) vilket blir kanske.. i mon? Vi får se.

Idag har jag bara legat i soffan och kollat på "sweet sixteen weekend break" Ikväll blir det bara riktigt lugnt. har beställt thaimat och lagrat upp med tre påsar nappar (som alla som känner mig vet att jag är beroende av) och såklart senaste numret av Frida +oth säsong 1-6 vilket menas att jag kommer få en mysig kväll i soffan för mg själv :)

Slänger in en liten bild för att höja detta inlägg lite.


Canon Rebel 450D

RSS 2.0