Ai se eu te pego, ai ai se eu te pego!

En bild säger ju mer än tusen ord så jag låter ett bildcollage beskriva gårdagen som var ett perfekt avslut på sommaren!
 


Sista Fredagen i Frihet!

Nu har jag vart en dålig människa igen! Dumma Julia har inte bloggat! 
Nej då, men jag har suttit och fixat en enkel liten bloggdesigt åt min fina kompix Elin och sen har jag suttit och börjat knopa på en egen ny åt mig så de är anledningen varför de vart lite dött här.
 
Just nu sitter jag iaf här i min sköna säng och väntar på en väldigt seg Linda som försov sig! Vi ska dra och handla med Tony inför ikväll då de vankas middag med några från klassen och sedan klass/estetfest efteråt - lär bli grymt! Klassen har inte festat alla tsm sen innan sommarlovet så de är de perfekta sättet att avsluta sommaren på nu när skolan drar igång igen på måndag! So raise your glass everybody, cuse this is going to be awesome!
 
 
 
 

What's on my mind?

Jo jag ska säga er att de som är on my mind just nu och har vart enda sen jag satte mig i bilen och åkte in till stan är denna låten som råkades spelas på radio just då och efter de vill den verkligen inte försvinna hur min lilla hjärna! Spelar inge roll att jag har suttit på tåget och glott Glee i fyra timmar, de enda jag kunde höra var "They're coming to take me away ha ha, they're coming to take me away ho ho, he he, ha ha, hi hi, he he.. osv.." ja ni fattar.
 

That's it, I quit, I'm movin' on!

Buhuu, nu har tom. Julia blitt lite leds på de här! Höstkylan har börjat komma hit upp nu och de passar inte riktigt när man är i sommarstugan så de börjar väl bli dags att boka den där biljetten norrut snart igen..
Men de är ganska bra för mig då jag saknar mina vänner så extremt mkt och kan inte ens förklara hur sugen jag är på att dra ut med mina brudar och grabbar nu när man levt på jobbet först och sen här i stugan ensam med två pensionärer, jag tror ni förstår att man saknar lite umgänge i den yngre generationen efter så här pass länge.
 
Men nog har jag haft extremt tur med vädret, tills nu då förstås, och de har vart väldigt avkopplande att bara göra ingenting hela dagarna men tillslut blir man trött på de oxå så som vanligt blev det en stadstur idag igen där man slösade pengar som jag bokstavligt talat inte har än, men snart kommer lönen så då blir de att betala av det. Och ne, de här är ingen jäkla shoppingblogg så de blir inte nå inlägg med massa bilder på kläder!
 
Men nu är jag trött, leds på höstkylan, rastlös, saknar mina vänner och mest av allt min fina som får steka borta i Turkiet, Fusk! Så nu blir de att klicka in på SJ och kolla tågtider.
 
Som lite uppiggande avslut iaf så drömmer jag tillbax till de fina vädret jag faktiskt haft under största delen av ledigheten! 
 

Är de dåligt väder får man tröstäta!

Som sagt så har de vart dåligt väder hela dagen men vad gör de om hundra år när de blev kräftskiva och glass med färska bär dirr från gårdens buskar nu på kvällen! *mums* Hade jag fått välja en sak att äta resten av mitt liv så hade de utan tvekan vart kräftor! Mmm, måste vara de godaste som finns! 
Nu ligger jag här i soffan med riktig matkoma och surfar runt på Tradera, håller nämligen på att bjuda på en fin liten sak som är hemlighetsstämlad ett bra tag framöver ;)
 

Inget varar för evigt..

Där var de roliga slut, nu har regnet och åskan kommit hit till oss - Julia inte gillar!
Så jag kryper upp i soffan under filten med nya Solo och har de lite mysigt ändå medans gamlingarna sover sin skönhetssömn ;)


12.08.17 - En bild säger mer än tusen ord..

.. Då är alltså detta 4000 ord! ;o
 

Update från de soliga smultronstället!

Tro det eller ej men det blev faktiskt en hel vecka med strålande sol!
Av med hatten för vädergudarna!
Det kom lite regn där mitt i solen men vad gör de, ingen har sagt att man inte kan sola fast de regnar ;)
Just i skrivande stund sitter jag ute och steker men tänkte att jag kunde kolla in här när jag ändå laddade upp bilder från kameran. Har förresten smakat "Dopp-i-kopp" för första gången, inget speciellt men helt klart godkänt! Och vad smakar inte bättre till efterrätt än nyplockade bär - måste bara älska livet med egna bärbuskar på gården! *Mums*
Nu ska jag lägga undan datan så jag inte får en blek fläck i knät. Bikinirand=javisst men datarand.. hmm den trenden vill jag nog inte starta!
 
 
 
 

Julia Sjösund ♥ Pringles Original

Livet leker här i hålan! Solen har stekt hela dagen och kvällen lång = Julia ha fått ännu finare bikinirand! Me like, jag som aldrig nånsin brukar bli brun! Men nu så, en vecka med strålande väder verkar ge resultat till slut! 
Nu har jag krypt mer i sängen och ska glo "LOL" med min fina vän Pringles och vi ska ha de gött här som lite så kallad after-sun. 
 

Klippa, Pausa!

Hur är detta möjligt! Fjärde strålande sol, klarblå himmel, blåstfria - dagen i rad! Jag tror jag måste nypa mig själv ;o
 
Blev att kliva upp lite tidigare idag för att åka in till stan och gå till Paus för att frisera sig lite grann. Säga hejdå till de extremt slitna topparna var något jag gjorde med glädje då det började likna mer och mer ett risbo, och avfärgningen gjorde de inte bättre! Men nu är de borta och ingen är gladare än jag för de! :D Och ingen verkar ha fått fast shopaholicen heller för hem från frissan kom den en ny volume master mini och en geggamojja till håret som tydligen ska vara bra. Allt de fast jag inte ens tog med plånkan, den där varelsen is good!
Nu blir de att fortsätta jobban på brännan i denna stekande värme som inte lär vara för evigt, tyvärr
 
1. Slita toppar = ett minne blott! Även fast de tyvärr fick kapas av rätt så extremt då oxå :/  
2. Idag matchar jag mina något bruna ben med ett par kritvita fossingar, de nya modet som inte riktigt kommit hit än.

WANTED!

Jag kommer med en chockerande nyhet, shopaholicen i mig är på fri fot! Ser ni eller hör nånting, ring mig! för den varelsen gör mig pank!

Morgonen spenderades i stekande solsken i hopp om att få liite mer färg på kroppen iaf, man kan ju inte vara helt blek när sommaren lider mot sitt slut så de är bara kliva upp på morgonen och pressa! Otur som jag har så kom de ett stort fult elakt moln och skulle förstöka allt, de var i samband med de som shopaholicen lyckades fly. Har nämligen vart in till stan och spenderat pengar inne på Gina på saker som jag säkerligen inte behöver, ett par jeans, leggins, tröja och ja.. ni märker ju - sånt som ingen egentligen behöver! 
Lagom till hemfärd tittade solen fram igen så de blev en liten powerwalk och ett dopp i poolen innan jag slängde mig i soffan med datan där jag ligger än, otroligt trött! Känns som att de blir en tidig kväll ikväll!
 
 
 
 
 

Helgen då man Dansar och Ler i Piteå stad!

Jag tänker faktiskt hålla de jag lovade, okej jag vet att de inte händer allt för ofta men nu tänker jag de! Som jag sa tidigare så får PDOL äran att lyfta upp ett helt eget inlägg, applåder till de! Ps. Varning för låångt inlägg! Ds.
 
Började med att kliva upp i ottan på fredag (de bästa jag vet när halsen strejkar och febern är på topp) och ja, jobbet fick tyvärr klara sig utan mina arbetskrafter en dag, jag tror dom överlevde. Hur som helst var de bara skynde sig iväg till Linda och vi styrde våra lurviga släpandes mot tåget som såg väldigt inbjudande ut så morgonsömnen tog vi igen där ist! 
Väl framme stekte solen på bra till skillnad från hemma i Kiruna så vi drog ut med båten på en fin morgontur och en följade powernap på sisådär tre timmar för att ladda upp inför en festivalhelg vi sent kommer glömma!
Sen var de bara dra sig upp, hoppa i duschen, svälja några ipren för att leka med febern och sedan börja fixa och föra!
Fredagen bjöd på Krunegård (som jag måste erkänna att jag inte lyssnade sp mkt på) och The Hives som som alltid bjöd på en grym show! Träffade trevligt folk och hängde med klasskompisar men drog hem hyffsat tidigt för att ladda hårt inför lördagen!
 
 
Lördagen vaknade vi snäppet mer utvilade än på fredagen åtminstonde då vi iaf sussat i en säng så vi började med lite pringles till frulle och sen var vi igång igen!
Ut och göra staden och se festivalen dagtid, slösa lite pengar på saker vi egentligen inte behöver och njuta av finvädret och lite festivalkäk på MAX innan vi vände tillbax till stugan för lite fix inför kvällen. Vi är ju lite som vi är vilket menas att vi alltid är och ränner så de blev en fin förfest på cykel, men de måste man ju oxå göra innan man dör! Vi hann precis fram till festivalen lagon till lite Norlie&KKV och behöver jag säga att dom lyckades få svetten att rinna! (ja, de är ett bra tecken) kvällen bjöd även på Thåström, inte för att jag gillar honom men är man tsm med någon som skulle gifta sig med honom om de var möjligt så måste man ju offra sig, och de är jag glad för för de var iaf bättre än jag trott. så tack för de!
 
 
Kvällen fortsatte med trevligt sällskap och vi sprang runt och slösade en jävla massa pengar på.. ja en jävla massa gojja! Timbuktu skulle sedan avrunda kvällen, och jävligt bra gjorde han det! Men tror man ens att kvällen tar slut där? Inte då! Efter festivalområdet nåt sin stängningstid tog vi oss till badhusparken och hade vår egen lilla efterfest vid vattnet, lyckliga för att vi äntligen kvalat till SwedenRock
(för er som inte fattar vad de innebär ska jag dra de kortfattat: Vi planerar nämligen att dra till SRF nästa sommar men med tanke på hur allt gick på KF i år då exakt alla mina ägodelar försvann kände vi att man måste klara iaf en festival utan att nåt försvinner och utan att de händer nåt så då fick PDOL vara kvalningsfestivalen, och ja de gick precis som de låter. Vi kvalade galant! Inga biljetter tappade, inga mobiler borta och alla är lyckliga i alla sina dagar!)
 
 
På söndagen vaknade vi, slita och lyckliga medan vi gick igenom helgens bravader - precis som de ska va! Sen blev de att hoppa på tåget och glida hem med stil som kungar i 1a klass! 
Om du orkat läsa ända hit kanske du kan tänka dig varför detta förtjänade ett helt eget inlägg, tro mig - de var betydligt mkt roligare än de låter då jag inte tar med de hemligstämplade detaljerna ;)
Så Sweden Rock 2013, förbered er för Jin&Jang! ;)
 
 
 

Bättre sent än aldrig kom både jag och sommaren..

Oj, jag höll verkligen vid mitt ord att de inte skulle bli så sp mkt bloggning, för det blev ingen bloggning alls. Min fina vän Elin påminnde mig om att jag inte hade bloggat på länge och hon har så rätt så nu sitter jag här igen! :)
 
Har som jag sa tidigare jobbat så har inte riktigt haft tid eller ork att blogga men nu är jag ledig och lycklig som ett barn på julafton att semestern är här! och solen kom med den oxå! Var ju oxå förresten på PDOL oxå men tänkte att jag ger er lite bilder från det i ett eget inlägg senare, den helgen är värd ett eget inlägg! ;)
Är nu äntligen i Piteå igen och har rusat omkring på Nolia hela helgen, vad jag har slösat pengar på där? Ja, allt som man verkligen inte behöver men som man ändå köper! Sen har det vart så underbart väder igår och om möjligt ännu bättre idag! Det första man såg när man klev ut på verandan imorse var strålande sol och klarblå himmel, då visste man att de skulle bli en perfekt dag, och de har de verkligen vart med grillad majs och jobbegubbar! Me Love!
 
Idag kom faktiskt systemkameran oxå fram för första gången på säkert ett år, lite kul med lite annat än instagrambilder här på bloggen kanske ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0