bonden tar en fru. hej hopp faderallan la och bonden tar en fru



heej bloggen :) .... egentligen tycker jag de känns väldigt töntigt att börja ett inlägg så, men det är grymt svårt ändå att börja. Jaja nu ska jag inte sitta här och skriva om bästa sättet att börja ett inlägg på.

Har vart och tränat hela kvällen och nu sitter jag och redigerar lite bilder samtidigt som min blick då och då dras till tv'skärmen och Bonde söker fru. Ska gå och lägga mig tidigare än vanligt idag för i mon blir det tåget till Lule och shopping ! Jippie :D Vilket då såklart menas att jag inte kommer kunna blogga på dagen men jag hoppas att jag orkar slinka in med nå inlägg på kvällen :)

Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig ♥



Tycker jätte mkt om denna låten. Är inte i vanliga fall så mkt för sån musik men kan man låta bli att bli kär i texten ? Och såklart nördig som jag är väljer jag ju videon som har ett bildspel från One Tree Hill ♥ xb

*intro*


En bild från i somras. Nyredigerad. Tyckte den blev rätt cool faktist. Vad tycker ni ?

Håller på och försöker hitta bilder till lite fototävlingar men har helt slut på inspiration och inte hittar jag nå bra att fota heller..

ps. fråga mig inte om rubriken xb haha. ds.


Forever young



Fick nostalgikänslor när jag rensade garderoben igår och hittade mina gamla filmer. Så nu sitter jag och nöter Eva & Adam. Antar att det inte bara var jag som älskade filmerna när jag var mindre, och älskar fortfarande att titta gamla filmer. Känner inte ni oxå smått nostalgi ?

I'm loving' it



så är fallet. Jag har blivit helt förälskad i BRAGO fullkorn. Så grymt goda och jag kan inte få nog. Mkt goare än vanliga BRAGO måste jag säga. Jag hade lätt kunnat leva på dom.

Håller btw på att göra min Fotobok :) Eller egentligen har jag inte börjat än. Vet inte om jag ska välja vanliga eller Briljant. Nån som vet skillnaderna och kan hjälpa mig ?

En glad julia checkar in

Titta vad jag möttes av när jag loggade in ! :D
Blir alltid lika glad när jag ser de eftersom jag inte har särskilt mkt läsare. Det är detta som får mig att inte lägga ner bloggen. Nu hoppas jag bara att detta håller så inte allt sjunker igen.

För att hindra att den sjunker så kan ni väl lämna en kommentar om för och nackdelar ? Vad ni vill se mer av och så ?

Tack på förhand ♥














 

 

 

.


It's the eye of the tiger, it's the cream of the fight


FOTO: jag

här får ni två ögonbilder. Mina första faktist. Gillar speciellt den sista.
Vad tkr ni ?


Tequila in his heartbeat, His veins burned gasoline. It kept his motor running but it never kept him clean.



En grym låt med ett grymt band !

Nån som föresten kan hjälpa mig med att komma på vad min svenska berättelse/uppsats ska handla om ? Har noll ide xb


when the working day is done, oh girls they wanna have fun !



Har nu haft lite tid att ladda in och redigera bilder på datan. Här kommer massa gruppfoton på mig+tjejerna.
GIRLPOWER !

Nu grönskar det i dalens.. nej oj, fel lov



*Pust* äntligen LOV ! har senaste två veckorna haft massa prov och läxor vilket har resulterat i noll bloggning. Men skolan kommer ju först.. :/

Nu under lovet hoppas jag att det iaf kommer finnas mer tid för allt annat än skolan.. men har både svenska och so att göra. Men LOV är ju ändå LOV.......e

Only you baby keep me up at night. Well sometimes crazy's alright


Ska vi plocka körsbär i min trädgård, du och jag, Nej, jobbegubbar !


Blev grymt sugen på Jordgubbar idag ! Tänkte att det då var passande att slänga in  en bild på just det.
Bilden är insererad av ANNA PEDERSEN. Besök hennes blogg. en grym fotograf !

oh, heaven is a place on earth..

Idag drar jag äntligen till Gränsen ♥


Happy birthday to you... two ? 15/10 ♥


Lina



Frida

Kom och ta mig långt härifrån !



Nu är det enda jag vill att nån kommer och hämta mig till nåt paradis av nå slag.

Fick idag reda på att vi har ett so-prov som jag trodde var på fredag i MORGON! Så kan inte gå på träningen. Det SUGER! Men får väl ta igen det senare.. Nu blire iaf att plugga plugga och plugga !

Har haft fullt upp i helgen vilket resulterade i Ingen bloggning. I morgon kommer iaf lite bilder från helgen som varit. Ikväll kommer jag nog inte hinna blogga mer pga. pluggandet.

They won't let me out, I'm locked up



Tänkte tipsa er om en superbra programserie. Inlåst.
Där får man följa ett gäng unga tonårskillar som lever ett kriminellt liv. Det handlar om grova misshandel, stölder, drogmissbruk. osv. Killarna flyttar in på en anstalt där dom ska få känna på att leva som isolerade i 12 dygn.
Dit kommer de även sju tidigare fångar som lyckats ta sig ut det kriminella liv de levt som ska agera mentorer för tonåringarna och hjälpa dom att komma ur de liv de lever idag.

Torsdagar kl. 21.00 i kanal 4
En värdig serie att följa (Y) Den går även att kolla på tv4 där du även kan läsa mer om programmet.


I know what it means To walk along the lonely street of dreams



Gå in och lyssna på en grym låt, där textraden i rubriken finns, med ett ännu grymmare band. Here I go again - Whitesnake 

När löven faller av och kvar är vi Då vet jag att du älskar.....



Vi ska Ooa Hela Natten Skrämma Slag På Halva Stan !

Tänkte att jag skulle berätta lite om min helg. Är du inte intresserad så kan du stanna här men jag hoppas att du fortsätter läsandet :)


Igår vaknade jag ovanligt sent. Steg upp vid ett (!) fan, där missade man kuddkriget som var på kupoltorget. Var lite smått nere hela dagen. Gick ut en sväng i det otroligt fina vädret och fotade några bilder som ni får se sen. Men efter middagen steg mitt humör när Julia och Sanna (som jag typ inte har träffat på jättelänge) kom förbi och tog ut mig. Vi gick lite överallt. Upp på stan och sen var vi tvugna att gå på toa vad gör man då? Jo man sticker till akuten! Drog oss tilll Julia och tittade på "körslaget" men blev så trött av att vara inne så jag var tvungen att gå om jag inte skulle somna där. Ringde och gick senare och mötte Josse och hade en helt awsome kväll med henne. Vi stack ner till statoil där på kvällskvisten och satt sen hemma hos henne och bara snackade och hade kul ;) Sov sen där och vaknade vi två då vi såg de härliga täcket med snö utanför fönstret. Fan va härligt! hela Min helg har varit så grymt härlig


jag ser det snöar, jag ser det snöar der var väl roligt HURRA !

Nu är jag så glad. Jag tror snön är här för att stanna! :D Visst det har ju snöat redan men snön har inte stannat på marken särskilt länge. Men nu hoppas jag verkligen att den inte sticker iväg nånstans. Snön är verkligen de bästa jag vet, skoter skidor och man får inte glömma snögubbar ;) Tänk er själva att kura in sig i en stor mysig halsduk och bara vara ute i snön med härlig musik i öronen. Fan det låter läskande. Ska nog nästan göra det nu :)

Var nyss ut en sväng bara för att fota lite slarvfoton på snön <3


Lite info..

jag tänkte att jag kanske skulle berätta lite om de nya ändringarna här i bloggen. Det är inte bara designen som ändrades utan de som även kommer bli lite annorlunda är:

♥ Bloggen kommer inte inrikta sig på foto nå mer, BARA. utan det kommer även hittas mkt musik här som ni säkert redan har märkt. Såklart kommer foto fortfarande ta halva bloggen men jag vill inte att bloggen bara ska förknippas som "fotoblogg"

♥ Jag kommer skriva mer om vad jag tycker och inte tänka lika mkt vad andra ska tycka. Jag kör min stil. Live with it !

♥ Alla rubriker kommer innehålla en bit av en låttext eller en låttitel som jag tycker passar, vi får se hur jag lyckas ;) haha

♥ Jag kommer inte skriva så personliga saker eftersom att alla har möjlighet att läsa detta.


NU SMALL DET !



Nu är den nya designen inne ! Håller fortfarenade på med lite småfix i koderna och så. Blev nöjd. Den är så JAG. Älskar svart vitt och grått så det blev de jag körde på (Y) bakgrundsfägen kan ändras efter tiden och likaså bilderna men det får vi se då. Just nu är jag nöjd :)

Vad tycker ni ?

Är det nå konstigt så säg till så fixar jag de. Nu i början kan det se lite udda ut på vissa datorer men bara ni säger så fixar jag det.


På midnatt smäller det !! :D

Ja, för jag ska försöka att sätta in den nya designen vid midnatt nångång. Så har ni lust att se den först ? Håll ögonen öppna 8)

Dom kom, dom sjöng, dom segrade



Jag snackar ju såklart om Tove och Karolina som tog hem två av platserna i Idol 2009. Precis rätt tycker jag. Dom var grymma i kväll !

Nu kommer jag igång med design !!! :D

ni vet hur jag har vart så irriterad på att jag vill ha photoshop och att de blir så dålig kvalite på designerna jag gör? Nu har jag kommit på hur jag ska göra för att få de lite bättre så nu kör jag igång med headern till ljudet av min kärlek, musiken ♥ !! :D:D:D:D


RSS 2.0