->> Gal-1 gölligt!


ESMU - skolans miffon, o vi vet att ni gillare ;)

Har vart i björkis med bästa klassen i två dagar vilket är en jävligt bra ursäkt till att jag inte har bloggat.
Var tvungen att slita mig upp klockan halv 6 (!!) igår för att åka ner till bussen och vidare uppåt. Sen tröck vi in oss i LKAB's stuga med alla istrumenten och hade de jävligt mysigt med grillning på kvällen och massa sjuka saker ;)
Dock så var vi tvungna att kliva upp innan tio idag oxå för att dra på skogsmulleklädseln och vandra omkring i fjällen. Brant uppförs hela jävla vägen och jobbigt nerför jocken. Fast vi fick oss en jävla uppväckning när vi hoppade i vattnet på vägen tillbax (fast bara tjejerna för att killarna är för fega, som alltid)
Men att dra ett gäng estetare ut och vandra i fjällen är kanske inte den bästa idén en människa kan få men vi skyller på Max!

Såklart var ju tåget försenat oxå när vi skulle hem idag, sällan sj! Så kom hem alldeles för sent så fick rusa iväg till raggarklubben där de var härlig rockmusik och grejs. Nu sitter jag här i min säng, trött som ett as, och väntar på att den där pojken ska höra av sig. Men jag tar nog och lägger mig så länge, de är faktiskt svinigt synd om mig för jag har sträckt mig! :((

Tony och Daniel kirrar statyn (y)




Såklart så följde Lindas vovvsing Otto oxå med ;)


Men tony, vaarför badar du alltid med kläderna på? ;)


Myspys runt elden


Mot kvällen kommer allvaret fram, värma rumpor och dansa på bänkar är de som ger!


Maxen tog en mikro-vila ;b


Bevis på att jag hoppade i vattnet! (men de där var faktiskt andra gången för först hoppade jag i och glömde att nån måste fota. då var jag såklart tvungen att gå i igen ;))



BuildUpYourConfidence,SoYouCanBeOnTopForOnce

Då sitter man här igen, aptidigt på morgonen bara för att de där lovet är slut. Men jag har iaf min fina lilla Ziperall som jag kan krypa in i nu när min onepiese är i pite. Sitter och glufsar i mig lite käk och ska väl börja klä på mig innan fanny kommer och hämta mig så att vi kan dra till den där så kallade skolan. Förhoppningsvis knallar vi inte vilse såhär efter de långa lovet! Men sen efter skolan blir de tårtkalas hos.. ja, hos fanny faktiskt eftersom att den göken fyller år idag, de ser vi tjockisar fram emot ;)


Is this the end? No, it's just the beginning ;)

Nu kan man helt och fullt ärligt säga att sommaren är slut!
Inte för att de gör mig nåt, jag är ju så awsome året runt så ;) haha ne men den här sommaren har verkligen gått upp och ner. Mest ner men de är inget jag hade velat ändra på med tanke på att har tagit mig till vars jag är idag. Jag var helt beredd på att 2011 skulle bli den bästa hittills men jag hade fel. Sommar och jag har nog aldrig riktigt gått bra ihop, men inga sura miner för de. Jag har ju faktiskt en bikinirand ;)

Och om man tänker efter så har jag vart med om ganska mkt. Har lyckats gå ut skolan med nästan all heder i behåll och helt godkända betyg. Haft en fantastisk sista natt med vännerna som mest troligt försvinner nu. Jag har även dragit iväg till Luleå utan nån aning om vars jag skulle ta vägen, men nog fan gick de iaf. Jag har sprungit häcken av mig på festivaler och jag har tjänat mina små kosingar genom biltvätt. Och även vakat inför invigningen av nya gallerian i lilla kiruna, de är ett stort steg för våran lilla fina byhåla ;)

jag måste erkänna att jag ändå har längtat till den här dagen och känner att de kommer bli tre helt fantastiska år framöver, tills sommaren kommer igen ;)



Åhhå, va de är skönt att va naken!...

HejHoppGummiSnopp.
jag var ju på bion "Jag saknar dig" i fredags och jag tror nog jag borde haft med en flytväst så mkt som jag bölade och jag skojar inte! Snyftnngarna ekade genom hela biosalongen 20 min in i filmen och ända till den sista delen av sluttexten, och jag brukar faktiskt inte bli så när jag är på bio med en fullsatt folkan som sedan ser en komma ut med blodsprängda ögon och snoret rinnande ner från näsan, men där kunde man faktiskt inte hålla sig!

Sen har ju faktiskt de här varit sista helgen på sommaren, klart att vi har firat lite. Jävligt lugn men härlig helg som tillbringades med dom jag älskar mest. Ett perfekt slut på sommaren med andra ord! Nu kan man gå tbx till skolan nöjd och belåten, vilket ja oxå ska om mindre än 4½ h och ändå ligger jag vaken här i mitt eget lilla lyckorus som förhoppningsvis får mig i dvala snart.


Jag saknar dig ikväll

God morgon
Sitter och degar i sängen när jag egentligen borde ta mig upp på stan en sväng innan jag ska börja fixa mig för ikväll. De blir bio, "Jag saknar dig". Har lyckats vinna en biljett igår, bäst som man är ;) Sen efter de så blir de utgång och njuta av sista helgen innan skolan drar igång igen och jag måste börja kliva upp i ottan -.-

Men nu måste jag ta mig upp härifrån och ta ett skutt in i duschen, ett tips - om hela du har blivit nerkladdad i grädde av nån anledning, duscha direkt! Annars börjar du stinka spya som fan. Tänkte nån ville veta ;d


And I'm back!.. Again

Tog tåget bussen tillbax till Kiruna på lördag kväll om planerat. Yeey, tror jag börjar bli stammis på sveriges bussar och tåg. Men de var ändå härligt att åka till Gränsen en sväng , var som ett tag sen man var där känns de som - plus att kräftorna var ju inte helt fel ;) (förutom att dom inte hade tinat) men när jag är med så ordnar sig allt såklart iaf, hehe. ne men de var trevligt. Hann även ta en lten sväng ut med båten när jag ändå var där, brumma omkring lite på vattnet = väldigt mysigt!

Men nu ska jag ta och hoppa i lite kläder för ovanllighetens skull och dra iväg upp på stan, TjosanTrosan!







I'm leaving town alive

I förrgår satte jag mig på tåget tillbax till Kiruna igen och idag kryper jag in i baksätet på bilen och glider vidare till Gränsen endast för att umgås med mina fina päron bli bjuden på kräftor ikväll och sen än en gång sätta mig på tåget igen och åka till K-town i morgon för på söndag blir de att gå på konfirmation i kyrkan och få lite flashbacks av gamla härliga minnen!

Nu ska jag ta och dra mig upp från den här sjukt härliga saken som vissa kallar för säng men jag för himmelrike och städa lite innan jag åker iväg. Men först, några avsnitt av Vänner och en chokladmilkshake, mums!


My self and I snackar om Luleåkalaset

Nu var de då en evghet sen!
Men de är så att jag har åkt till pite igen för några veckor sen och har inte haft internet hela tiden i början och så. Plus att jag har gjort världens spontanresa tiill Lulekalaset förra veckan från torsdag till igår. Fick lust att hoppa på bussen och åka dit på torsdagen och gick på kalaset hela helgen. Sen tog jag nattbussen tillbax natten mot igår. Där emellan behöver vi inte gå in på detaljer. Men var lite klumpig under natten och lyckader få en fin fin fläskläpp och sträcka ljumsken men men, är de festival så är de ;)

Men jag ska säga en sak till er som inte redan vet de: KirunaFestivalen är sååå mkt bättre än LuleåKalaset! Så ska ni slösa pengar på nånting nästa sommar så välj hellre K-town ;) Vi kom överens om att kirunaborna är mkt trevligare och inte lika dryga, odrägliga och otrevliga som dom i lule (iaf dom flesta som var på kalaset) och tom. artisterna är på nå konstigt sätt bättre uppe hos oss :b och för att inte tala om de extremt äckliga killarna i Lule! Sen om de är lulebor eller inte vet jag inte men dom kan då inte hålla händerna i styr och trevliga är dom då inte heller! Ne mkt plus till Kiruna! Nu vet jag de, nästa sommar blir de inge LK. (inge illa menat mot Luleå men ;))

De är ju iaf jävligt mysigt att allt är precis vid vattnet :)



RSS 2.0