Studentbal 2013

Nu när det ändå var ett tag sen och jag inte har nåt annat för mig än att ligga i min otroligt sköna säng och glo Tre Kronor så kan jag lika gärna uppdatera lite bilder från balen som var för lite mer än en månad sen, men ättre sent än aldrig!
 
Genom alla år så har alla sagt åt mig att balen är extremt överskattad, att de bara är ett ståhej där man klär upp sig oh går på röda mattan innan man bara sitter och väntar på efterfesten. Fel! Frågar ni mig tycker jag att de var jävligt kul om man får säga så! Även fast man stressade hela förmiddagen för att ha gott om tid så blev de ändå att slänga i sig fördrinkarna vilket resulterade i kisskatastrof i bilen! Okej inte riktigt men panik i blåsan var det iaf.
 
Men kul hade i iaf med bästa folket, jävligt god mat och självfallet dans till bästa banden (inte för att skryta men var ju faktiskt min fina klass som stod för musiken) 
som pricken över iet blev det efterfest på Royal! Längtar faktiskt redan tills nästa år då vi får göra de igen, älsklingen och jag, och då tsm med världens bästa klass! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0