Ser den inte god ut så säg :b mjukglass m...

sp_a0672 (MMS)

Ser den inte god ut så säg :b mjukglass med chokladsås och minimaräng, *mums*


- Vintern rasar ut bland våra fjällar, drivans blommor smälta ned och dö



Canon Rebel 450D

Eftersom ni inte har fått någon ni somrig design än så tog jag mig lte tid och fotade lite blommor i köket ^^ Det gör de lite vårigt här i bloggen, vilket är bra eftersom att de är sista maj i morgon och jag åker faktist inte till gränsen, utan jag stannar i stan och ska ut på malmia med några kompisar. Funderar oxå på att gå upp till luossabacken och titta då dom ska försöka slå rekord i stösta majbrasa. Har ju alltid sett brasan i gränsen så de kan va lite kul att va här.

Men just nu funderar jag på vad jag ska sätta på mig för festblåsa i mon..? hmm.. och håret! vad ska jag göra med de? Jaa, bekymmrena är många, hehe. Under tiden jag funderar över de så måste jag återgå till svenskan som måste in i mon så hörs vi i mon.

Det blir förresten, som ni fått lite smakprov på, lite spontanmobilbloggning då ni får lite större inblick i min vardag. Vette f*n varför nån skulle vela de men de håller mig sysselsatt iaf, haha.

Plugg, plugg, plugg, blä! Kom på att jag i...

sp_a0636 (MMS)

Plugg, plugg, plugg, blä! Kom på att jag inte heller har börjat med den nya designen till bloggen som jag skulle :s det får bli efter allt pluggande som står mig upp till öronen -.-


This COULD be the start of something new...

men man vet aldrig med mig..

Jag fick just en liten snilleblixt och kom på att jag verkligen ska ta och fixa en ny design hit. En somrigare och "frächare". Då får jag förhoppningsvis lite mer blogglust. Nu när våren har kommit och solet tittar fram mer och mer får man förhoppningsvis lite mer fotoinspiration oxå.

Jag har även börjat kolla lite på klänning till skolavslutningen, det känns som att det är kortare tid kvar om jag börjar titta nu ^^ jag vill ha.. hmm hur ska jag förklara detta.. typ en ljusroa kort "volangklänning" och så ska jag ha en skinnjacka, nitbälde och svarta heels till de om jag nu hittar nå klänning som passar in i mina tankar. Vet ni nånstans där de finns nån sån så skriv gärna till mig, känner mig desperat. Jag och Julia ska nog börja planera en luleresa om nån vecka, det behövs verkligen!

Frida åkte hem för ett tag sen och jag ska ta och krypa ner och kolla nån film.. hmm eller kanske one tree hill.. jaja spela roll, jag ska ju bara sova till de :b

Puss o Kram, Skumbanan

There’s always going to be another mountain - I’m always going to want to make it move

Innan jag gå och lägger mig måste jag bara visa ett videoklipp jag hittade på youtube. jag tyckte de var så gulligt så jag tror nästan jag blev religiös. En så underbart söt liten tjej.



Med de vill jag säga god natt, jag har ett tåg att passa ♥

One night in Bangkok they don't care about us when we go together

Ja, så nu har jag suttit halva hela kvällen och velat mellan att visa er alla bilder från Kiruna Esteternas 10års jubileum (de bästa från alla shower som estet har satt upp genom de tio åren) i ett inlägg eller dela upp allt lite. Men till slut kom jag fram till att jag visar allt på en gång så att ni ska få lite helhet på allt. Hur som helst, strunt i mitt skitsnack och hoppa till verkstan.

Hela showen började såklart med ingen mindre än The King of rock'n roll (Robban)


Lite längre in blev det några låtar från Musikalen "chess"


Såklart hade dom med låtar från hyllningsshowen till MJ som ni kanske minns? om inte så hittar ni de HÄR


och nu kommer vi till min personliga favorit. "Grease" (som man förövrigt kan se hela showen på youtube) Ni kanske minns för nästan exakt ett år sen då jag visade bilder från den HÄR. Jag måste erkänna att jag verkligen har utvecklats innom foto om man jämför då och nu.












Det var en sammanfattning av showen. Jag är väldigt avundsjuk då jag oxå hade velat vara med, sp på Grease och MJ showen men förhoppningsvis hittar dom på nå mer kul de kommande fyra åren :)  
Vissa av bilderna är lite dålig kvalité då jag inte hade nå stativ och det var mkt rörelse. Men jag är nöjd med tanke på att jag inte har fotat så seriöst på länge. Synd bara att många av bilderna skulle förstöras pga monitoren som står mitt på scen men vad ska man göra åt de.


NU: "top model" SEN: bjuda på bilder från esteternas 10 års jubileum


I'm a country prins som bara i sagorna finns

Jag kan då säga att det finns två tillfällen i årets Talang som jag verkligen har fått gåshud. Det är så himla bra så.. ja jag vet inte. Musik visste vi ju redan kan ha den effekten på folk men detta är faktist bevis på att trolleri oxå kan ge en gåshud.


lovet ur min synvinkel var amazing

Jag tänkte att jag kan lägga in bilder från lovet, oredigerade mobilbilder då men jag tror ni överlever :)
Ni kommer att märka att de enda jag har gjort är att vart ute och lekt med skotern men det är ju de som har gjort att jag haft ett jättehärligt lov. Har haft sån himmla tur med vädret oxå. Har vart strålande sol varje dag förutom sista lördagen och söndagen men då var min fina Queen Bossan Jossan med mig, såklart körde vi skoter ändå men skit i de xb



Det är verkligen en härlig känsla att köra iväg på i solnedgången och lämna allt bakom sig för några timmar



Hur kan man bara inte älska denna utsikt i strålade solsken? Synd att man aldrig kan få in samma känsla med kameran som de är i verkligheten :/


skulle köra lite högre men de var nog inte värt när de precis gått en lavin där


Var ute och gick på isen i flera timmar under kvällen/natten. Älskar verkligen stället
 



På väg därifran...


...och ska dit


bli inte lurade av den dåliga bilden. de var faktist jättesoligt och fint, bara lite målning nere på isen om man säger så xb
 


Sen blev man F15 och fick tårta och den nya skönheten :D

No more mr. Nice Guy

rubriken är bara för att den låten är fast i min hjärna xb

Nu har jag suttit här hur länge som helst och funderat hur jag ska börja men komme inte alls på nå bra.. jaja. Igår var det iaf meningen att vi skulle ha friluftsdag i Gränsen, jihoo. Fan va skönt tänkte ju jag, men det varade inte så länge. De var lite ostadigt väder där så dom styrde bussen mot dundret ist. vilket menas att jag lämnades här då jag såklart har alla mina saker i gränsen -.-
Ne nu ska jag inte gnälla mer. Jag ska ju faktist på Esteternas 10 års show. Ni kanske kommer ihåg då jag har skrivit om "Grease" och "MJ" showerna. I denna show har dom tagit de bästa av alla shower, bla de två +massa andra såklart, och gjort en hel show av de då estet firar 10 år i år . Så j ä v l a kul på ren svenska :D
Jag har inte laddat ner nå foto redigeringsprogram på denna datan än men de kommer :) Här får ni en mobilbild från mitt älskade hem. det kommer komma fler ikväll eller i mon.



Nu ska jag iväg till folkan :)

Do you remember me? I'm the same but a year older ;)

jag kan helt förstå om ni har glömt bor mig men jag som är expert på att skylla ifrån mig kommer nu säga "det är faktist inte mitt fel!" och de är de faktist inte. Som jag har sagt tidigare så har min data dampat och jag har inte alls på senaste tiden konnat uppdatera. Men sen hände de underbara: jag fyllde nämligen byxmyndig igår och fick en fin liten bärbar bebis! Så nu kommer jag blogga som a l d r i g förr!
Ingen i familjen var hemma igår så de blir att fira idag. Jag ska dessutom ladda upp lite bilder från lovet :) Nu får ni akta er, jag är back on track och jag har ett års mer erfarenhet ;)

RSS 2.0