40 min ifrån sportlov ! ..

sitter på musiken och får sportlov om sisådär 40 min , kan man tänka sig ? lov i en hel vecka !! fan va chill. åker upp till gränsen idag så kommer inte kunna uppdatera. kommer hem på tidag eller onsdag. då kommer de både text och bild ;) så , vi ses då ;*



Kram // Julia Sj

träningsvärk vare här ..

sitter nu här och funderar, vet inte riktigt på vad men..ska snart sova. har vart och tränat så är riktigt trött ! Har ju såklart vart i skolan heeela dan. till fyra, det är inte bland de bästa som finns. släpade mig även ner idag till matto och åkte skridskor. kuuel ;D
Nu ska jag kolla Busted och sova .

Kram // Julia Sj ♥

Top Model är på G..



Är det bara jag som längtar tills Top Model börjar igen ? Ne, tänkte väl det.
Nu kan man börja anmäla sig om man är amrikansk medborgare och
högst vara 174 cm över cat walken. Japp du hörde rätt, nu är det de kortas tur.
Enligt mig är det bra, man behöver ju inte vara en skyskrapa för att drömma om en
modellkarriär eller hur. Nån som tänker göra som jag och sitta bänkade när det
startar igen ? Såklart !

BUBBLEROOM.COM ..



Ja, hade kanske tänkt beställa jeans från bubbleroom.com ! Vad tycker ni ? Snygga ?
Det verkar väldigt bra. finns mest jeans över tusenlappen men jag satsar på dom under femhundra. jävligt billigt för märkesjeans ! måste ju hålla igen på pengarna lite. perfekt pris tkr jag ! Nån som vet nån annan bra hemsida att beställa kläder ifrån ? Ge en kommentar och dela med dej då !! :)

Idag har jag vart i puoltsa nu under kvällen. skönt att komma dit igen, var ett tag sen. Fotade oxå en del. ni vet, det finns ju plåtade älgar ;) haha ska ladda upp i mon. Ingen glömmer väl att det är Gray's Anatomy nu ? har ni gjort det så kolla !! snart är det för sent ;)

Ps. kom ihåg. försöker nån va snäll ska man inte hysa agg tillbaka ! Det har jag bra erfarenhet av, tyvärr.. Ds.

Kram // Julia Sj

Skridskor, G/VG & Jag i 3dje pers ..

Jaja, en nästintill vanlig dag har nu gått.. eller nae, på NO'n fick vi tillbaka våra prov, ni vet det som julia 'pluggade' så duktigt på hehe, och hon fick faktist G eller VG julia är inte riktigt säker. *stolt* haha. annars var det vanliga lektioner. matto drog hon sig oxå ner till och knöt på sig skridskorna. kuuel : D haha fasst hon fick åka halva tiden med oknutna skridskor för julia hann inte knyta dom, men det gick bra ändå. eller egentligen inte men de gör inget.
såklart så skulle hon till hjampis och ta nogra toner ;) det är lite pga det som julia skriver i 3dje person ;) Julia Julia och Linnea kom på den utmärkta idén att prata så så då blev de så ;) var även med julia efter att jag dragit mig hem. hittade fammo på golvet. eller okej inte bokstavligen på golvet men hennes väska var där. visste inte att hon skulle komma. liten överraskning dära. julia och julia gjorde inte mkt, bara det vanliga vilket är : smsar och håller på med varandras telefoner och snackar skit. såklart blev det även "Andra Avenyn", Ingen har väl heller glömt bort att "Den rätte för Rosing" hade start idag ? nä, tänkte väl det. har inte sett den än men kommer såklart att se, det är ett måste ;) nu sitter jag här och hatar mitt hår och ska försöka sova. fan, kan det inte hända nåt så man har nå lite intressant att skriva här ? kan nån komma med skandal ?! hehe. just ja, det finns faktist en. vår självaste kronprinsessa har ju faktist förlovat sig ! okej, det är ju inte en skandal i sig men det är en skandal att det ska visas i verenda tv kanal och alla tider ! det finns faktist intressantare saker att kolla på. ja, "andra avenyn" är ju en av dom ;) hehe



Kram // Julia Sj

Oh yes I'm back !

Efter en skön skön helg är jag nu back on track igen ;) har dock inte vart så bra väder som jag hoppats på, jo det har vart jätte bra väder men inte bra fotoväder om jag ska vara rätt,men har ändå såklart fotat lite. det har vart varmt och jätteskönt men mulet och trist att fota.. i lördags var jag ute med skotern, har längtat såå ! gick på grönan sen, dit hade man oxå längtat ! Såklart blev det melodifestivalen på kvällen. rätt förutspådda som gick till final faktist. inte allt för bra bidrag men .. Molly kan man ju bara inte undvika att fastna för. även fast det inte alltid är min musikstil så är hon nån som verkligen kan få mig att hålla andan ett par sekunder. deras familj är den nya wahlgren ;) hehe
I söndags var det skidor som gällde. fin fint väder. flatljus dock .. inte allt för kul men åkte ett tag och drog sen ner till affären och tog en kopp choklad *mumsigt* sen var den helgen slut. bara att åka hem igen .. har suttit här och kollat One Tree Hill , Gossip Girl och Beck nu på kvällen .. och ja, marcus, jag visste faktist vem mördaren var även fasst du inte tror det ;) nu ska jag lägga mig och försöka sova. ska försöka sova lite mer nu.. vilket inte menas att jag ska vakna senare vilket man skulle kunna tro. nej, jag ska faktist lägga mig tidigare. hur tror ni det kommer gå ? okej, idag lyckades jag inte så bra men jag ska försöka ;) Just ja, ingen har väl glömt att alla ska ha mjukisbyxor i mon ? haha vi får väl se hur många som  egentligen har det.

O'yes gott och varierande godis var det ;)

Åktur i backen - love <3

Okej, jag vet. passar inte så bra framför kameran ;)

Världens bästa ställe - Gränka <3

Världens godaste choklad ;b

Mysigt café, right ?

Bara för att det var vääldigt fina bilder !





Kram // Julia Sj

En hel helg utan blogg ..



Snart bär det av till gränsen !!!! :D var så längesen jag var där nu så jag fattar inte hur jag överlevt !
kommer iaf inte kunna skriva nå inlägg alls under helgen (först på måndag) eftersom vi inte har nå internet där.
Men, det blir mkt skoterkörning och fotning (om nu stormen lägger av) och kanske till backen oxå om det inte är för dåligt väder. Jippie !! Ni kommer få inlägg, förhoppningsvis med bilder, när jag kommer hem :)

Kram // Julia Sj

Bambi på hal is ? ..



Idag vaknade jag helt jävla slut. ville inget annat än somna om men visste
att det inte gick när jag bara hade tio min på mig att bli klar. kollade såklart
film, "Pass Forward", det första vi gjorde på morgonen. hela sjuan i aulan.
blev så jävla trött av det. somnade oxå ett tag där i filmen. nåja fick ändå
hasa sig ner till rasthallen med träsmak i röven och lägga sig i soffan och
plugga til NO-provet, inte så smart.. somnade såklart. haha. var helt borta
hela provet vilket inte direkt ledde till bra resultat men men . hade skridskor
på gympan, jeeeey ! kuuligt (Y) är inte sådär jättebra om man säger men
det går iaf mkt mkt bättre med mina egna skridskor denna gången .
Blev typ klar med min såg på slöjden. allt går bra med lite valrosständer
"kan du förstå !?"
(haha alla på slöjden fattar vad jag menar)
Har även vart och hälsat på moster i hennes nyrepade lägenhet. fin !? nej då !
verkligen inte ! så jävla snyggt, inte för att jag förväntat mig nå annat men ändå !
tänker försöka få mkt sömn nu i natt så ska nog inte skriva här nå mer men
en sista sak bara. ni har väl inte glömt min pix box ? julia-sj - gå in och titta
vettja ! där finns mkt mer bilder !

Ps. i mon bär det av till älskade gränsen ! :D <3 .ds

Kram // Julia Sj

Inte direkt pluggis ..



Sitter nu här och "pluggar" eller ska egentligen göra det men orkar inte just nu.
har nästan läst igenom NOn en gång men det gick inge vidare.. fattar inget !
så måste väl försöka mer nu.. detta blir iaf de sista inlägget för idag.
måste plugga nu och kolla Grays Anatomy såklart.


Kram // Julia Sj ♥

foto ? check !

Idag började vi 8.20 och då var det bara att dra sig till svenskan och chilla med Sandor /slash/ Ida. har sett den dussintals gånger så det var lite långtråkigt mot slutet men bättre än lektion ;) som vanligt släpade man sig upp till bilden och till lunch var det ju Tex-Mex - typ den enda maten som nästan exakt ALLA går och äter ! Engelska lektionen var som vanligt boooring - ängnade den åt att rita eftersom jag inte fick göra mitt glosförhör. hehe.
Måste verkligen ta ork till mig plugga till NO-provet som är i mon :S har inte hunnit med det.. ska oxå göra matte och engelska.. vette fan hur jag ska hinna.. skulle ju till puoltsa idag men de var för kallt så det var väl tur i oturen men jag hade verkligen velat dit, längtade såå !! men men ..

Har suttit med melinda och diskuterat gamla minnen. vi beslutade att beställa en resa den 23 feb för ca 13 tusen. hehe eller inte men vi blev jävligt sugna ! längtar tills de blir av att åka vilket förhoppningsvis blir efter jul. typ januari februari nån gång. längtar som fan ! men nåt ställe jag oxå längtar oerhört mkt till är såklart gränka, och det ligger innom räckhåll. faktist två dagar ! Snackar nu med ida som säger att hon faktist läser min blogg ! Tack Ida <33

Har laddat in lite bilder idag men bilderna från snöfestivalen gick inte.. ska försöka senare. Men här kommer lite piccta ;b

















Kram // Julia Sj

Inge bilder just nu ..

Tyvärr så är de nå fel här så det går ej att ladda upp bilder.. men men. får försöka i mon igen.
Idag har det inte hänt mkt.. skola som vanligt. åkte skridskor på gympan. haha jag brukar iaf kunna åka frammot och bakot och hoppa lite men dom där skridskorna var verkligen omöjliga ! haha, nån hade trampat in dom så det gick inte ens att stå i dom . haha. Kollade såklart Andra Avenyn <3 nu i kväll. sitter nu och kollar på busted. orkar inte egentligen skriva så mkt nu. har red. bilder hela dan idag oxå och är jätte trött. har inte så jätte mkt att säga som jag kommer på nu. Fan att det inte skulle gå att ladda upp bilder men jaja. sånt är livet.

Kram // Julia Sj

kortis..

nu är jag jätte trött så detta blir ett kort inlägg. har suttis hela kvällen och redigerat bilder så i mon lägger jag in vissa här. orkar inte just nu. skriver i mon ist för nu.

Kram // Julia Sj ♥

en söndag med.. ja en söndag ..


Gossip Girl                                                                      One Tree Hill

Idag var jag helt slut på morgonen och steg upp först kring tjugo i två. gick då upp och käkade och kollade ut genom fönstret för att se ett jättefint fotoväder, var ju såklart tvungen att gå ut ! var ute och fotade i typ en timma eller nåt. fick några bra foton, ska ladda upp hit. kom hem och gick till tvättstugan och manglade, fuun ! ;b
har fixad headern till alexandra (aluuxandra.blogg.se) och bloggen till lina (flikkkanlina.blogg.se) tills typ nu. såklart har man ju tittad One Tree Hill, Gossip Girl och Beck . har suttit och laddat upp alla bilder från igår och idag på datan men har inte hunnit fixa dom (ändra storleken och så eftersom dom är för stora för att ladda upp här) men det blir kanske lite nu eller så i mon. får se.

Kram // Julia Sj ♥


Tiden att bli älskad <3 ..



Asså helt seriöst , varför ska alla vi tjejer ta att vi blir behandlade som skit,?
Om vi sminkar oss & har hårförlängning så är vi fjortisar,jag trodde fjortis va ett beteende ^o) om vi försvarar oss så är vi bitchar,men vaddå tycker ni bara att vi ska stå och ta skiten då eller :s
och om vi har uringade tröjor så är vi horor , jag trodde en hora var en som sålde sig för sex ?
så för fan killar säg mig hur fan vill ni att vi ska vara !?


alla tjejer som håller med, kopiera denna texten och sätt in på din blogg, bilddagbok, pix, lunar.. vars som helst!!!

Med det vill jag bara säga: Alla <3-ns dag är dagen då kärleken ska gro <3

Demonstration och gele <3-n ...

Idag var jag ganska så slut på morgonen. skulle iväg till stan 20 över 11 så steg upp 11. skulle gå i demonstrationståget mot våldet i kiruna. T.R.I.K hade ett eget block men själva tåget var typ jävligt långt ! mkt längre än från badhuset till brända !! (ni som bor i kiruna fattar vad jag menar) då gick vi iaf där efter att alla samlats på kupoltorget och lyssnat på folk som höll tal. jag och sara var jäätte duktiga på att bära plakatet, not ! haha.
väl framme på tt som då var slutmålet på demonstrationen spelade massa band och så. fotade jävligt mkt. (ska lägga in bilderna i mon för orkar inte nu) var på tt och chillade från typ 2 till fem och knarkat gele <3-n. gick då hem och på kvällen blev det melodifestival. gick och va med lina och moa och en sak kan jag säga, jag blir verkligen dampig när jag är med dom !! haha, asså mer än vanligt ! kom nyss hem och är jättetrött så ska sova typ nu. i mon får ni in mkt mkt bilder från dagen dom gått.

                                                                         Ps. håppas ni alla haft en super bra alla <3-ns dag !! . Ds.

                                                                         Kram // Julia Sj


fredag den 13 .. whooo.. !

Har det hänt nån olycka då ? jag har aldrig trott på otur på fredag den 13 tills idag, lite.. först när jag skulle duscha hade vi inge schampo. haha simpelt och sen när jag skulle till skolan kom både jag och lina på att vi glömt våra skåpnycklar. som tur var så hände inget allvarligare än så .
Annars har det vart en helt vanlig fredag .. när jag kom hem då så gick ju jag och lina på marknaden med julia minna och moa. just ja. glömde ju att ta med pengarna dit, otur ! hehe. iaf hittade inget .. marknaden kryllar bara av stickade kläder och godis av alla de sorter ! och såklart goooott bröd ! *mums* kom hem och åkte direkt till folkhögskolan för att måla banderollerna till demonstrationen i mon. Hann knappt börja så skulle jag hem och käka. vid sisådär tio nån gång kom julia och va med mig. det var trevligt som vanligt . haha det menas ju med att vi hade damp. orkar inte berätta mer xb kl. 00.00 gick vi upp till stan för jag skulle ut och nattpatrullera och julia skulle hem. vi gick runt hela stan typ mellan tolv och kvart över två. och i mon ska man upp och demonstrera. jaja, tuff helg men nästa helg blire iaf gränka, har längtat som f*n dit !! <33<33
påtal om varför jag var så glad förut, eller är fortfarande bara att jag är lite trött, var en plan igår som gck helt galant ! Jag är så lycklig och jag vet nog minst två till som oxå är det. jag vet att ni nog vill veta vad jag menar men tyvärr. mer kommer jag inte säga för tillfället ;D

Gamla bilder från gränka bara för att ja vill åka dit nu !!













Kram // Julia Sj  ♥

ny design ..

som ni säkert ser så har jag ny design /
header här på bloggen.

vad tycker ni ?
gillar ni den?
eller var den förra bättre ?
eller den gamla ?

det finns frågor och ni vet svaren så ge en kommentar (Y)

Kram // Julia Sj


skrattretande repliker från glaumor ..

vad hemma från skolan idag igen men gick ut på en fotorunda till mommo och moffa. var så fint väder !
efteråt kom julia till mig och vi snackade, käkade glass och kollade film. sen kom josse ett tag och vi fick fan damp på dom jävla skrattretande replikerna från Glaumor (okej jag vet att typ ingen fattar nåt men huvudsaken är att vi gör det ;))
sen gick josse till frissan och jag och julia gick på mamma mia sing along bio. kul ! nu sitter jag här med världarnas huvudvärk och ska äka nåt. laddar upp bilder från fotorundan i mon.

Kram // Julia Sj

sjuk ...

min dag har bestått av: Ben & Jerry , Julia , film , nudlar och data. behöver inte gå in på detaljer . håller oxå på att fixa bilder och ska kanske göra en ny header, får se. ja som ni kanske märker så har jag inte så mkt intressant att säga så jag tänkte lägga in lite bilder från snöfestivalen. Enjoy !











Kram // Julia Sj

håller nog på att bli sjuk ..

Idag var det frissan på morgonen. skönt att ha håret färdigt när man ska till skolan. gick till skolan efter lunch och hade so. fick typ vg på provet :D gratta mig ! det behövde jag verkligen efter att jag fick ig på de förra so-provet. sen var det spanska och sedan bara ev kvar. hade ju bild och gjorde med nästan all min sista kraft för dagen en halft färdig knacka-skylt. slutade redan vid tre då jag julia och fanny drog oss till stan för att dom skulle käka så jag åt typ upp halva julias mat xb sen stack jag till gitarren och det var svinkallt att gå hem men det är skönt med kyla. har pratat med julia i typ en och en halv timme. men vi har skäl till det.

Halv ligger nu här i sängen och tittar på "Björn Gustavsson ett livsvärk" (tack för lånet frida. det är jätte bra. du har tur om du fåt tillbax den ;)) Får se om jag kommer mig till skolan i mon. har typ feber och ont i skallen plus halsen.. typisk förkylningstid !

Kram // Julia Sj


Bilder ..















Kram // Julia Sj

en helg av ris och ros är nu över ..

nu kan jag nog börja skriva lite oftare :) jeii . typ iaf ett inlägg per dag.

har inte hänt så mkt.. var på masage i torsdags, skönt. sen i helg var det fest hos julia och linnea. jättekul och jätte tråkig. ris och ros alltså. men halva riset värkar vara löst. iaf jag julia elsa sara och kajsa stod och började steka köttfärs till tacosen och dansade till mamma mia skivan. sen kom linnea sanna och josse som vart och handlat så blev det fart på fräsandet ;)  käkade och sjöng ABBA-singstar och hade kul ! sen gick det som det gick och kajsa och julia sprang ända till statoil för att köpa glass ca. ett på natten. men jag ska säga att Ben & Jerry är jättegod glass ! på lördag stack jag linnea julia och sanna till sanna och började laga wook med strips, mumsigt ! sen kom sara och vi käkade. till våran räddning kom sen josse med två drickor och nåågra bilpåsar plus nåågra choklader, just vad i behövde ;) sen blev det lite lugn och ro med GH. på kvällen var det ju Melodifestivalen. typ inten låt med WoW-känsla ! rätt dåligt faktist.

nu ska jag kolla beck och ladda upp bilder.

                     

Kram // JuliaSj

skolan ..

ja, nu är jag i skolan igen vilket menas med att jag kan slinka in med ett inlägg här och nu. har inte fått nå tangentbord hem än så.. men det kommer väl nån gång.. har fotat mkt på sista tiden efterson det vart snöfestival och så har jag fotat i backen. jag ska sätta in allt när jag fått tangentbordet. eftersom att det är pappa som måste fixa det så kan det ta ett tag..

har just nu svenska och ska försöka hitta betydelsen till massa ord som: bisexuell, flata, garderoben, HBT mm. men google är så segt på denna data så det finns inte ! så juag skriver här ist. igår var det AA <3 ett av det bäste avsnitten faktist. i morse var det ju vakna med the woice och dom hade kenza som gäst. just det. jag ida lina och isabelle träffade jakob från vakna med the woisefolkets hus i fredags. han stod där och snackade med oss innan han skulle upp på cenen. det var rätt collt ;)

Ska försöka få pappa att köpa ett tangentbord så snart som möjligt så blir jag back on track ;)

Kram // JuliaSj

RSS 2.0