Baby, Please Come Home to Me..


Desperate Housewife, that's me

Halliihallåå, Här sitter jag på min röv och kollar på 2½ Men medans jag väntar på att klockan ska bli halv tio så jag får bli smått paralyserad av Frank Wagner. Ja, jag väntar på att Johan Falk ska börja, även om man har sett dom ett x-antal gånger förut men så länge inte ögenen blir fyrkantiga så är de lugnt.
Ska nog ta och dra mig till köket och hämta mina muffins jag har stått och bakat idag, jajjemensan ni hörde rätt jag har blvit hemmafru! ;)




-'' 831


One of a kind - Drink don't think!

Godkväll på er. Ellar ja, kväll iaf.
Sitter här i en nybäddad säng och känner doften av nystädat rum, om de nu doftar nå? Menmen, de är ju söndag och då finns de inte så mkt annat att göra än att städa.
Hoppade i bilen och brummade tillbax till Kiruna i torsdags och har vart här sen dess men funderar på om man inte skulle stannat ist. Här är man instängd i en lägenhet hela dagarna och den enda solen man får är från den lilla plaststolen ute på balkongen. Där borta kan man bara gå ut och dra fram en solstol och lägga sig ute, inte helt fel va?

Men här får jag ta och göra de bästa av situationen och krypa ner under täcket med en kopp te och kolla på.. hmm, ska man ta Andra Avenyn, One Tree Hill eller Unga Mödrar? De får bli en överraskning ;)



Visst har jag en härlig mugg btw? ;) Min mugg från de senaste konfalägret som jag var ledare på.

Vart ska vi sova i natt? Jag har en skamlig idé ;)


Kan inte låta bli att tycka att den här är ganska härlig xb

Just idag är jag stark, Just idag är jag glad

Hejsan svejsan i lingonskogen!

Ni vet sån där så kallad utväxt som vissa konstiga människor får alldeles för ofta? Nu är min puts väck! Har suttit på Hårstudion i ett x-antal timmar idag så att jag tyvärr missade de fina vädret som faktiskt kom tillbax idag men de kan jag överleva, för nu har jag ingen utväxt och inga kluvna toppar! :D
Fick även lite tid att springa runt på stan och köpa lite kläder och grejs.

Nu ska jag ta och väcka mina ben som redan har somnat och lägga mig och kolla unga mödrar som jag på nå konstit sätt blivit helt fast vid :b


10 små moppepojkar skulle gå på bio... blablabla

Godkväll alla moppepojkar, blivande pensionärer,  fjortisraggare,  datanördar och resten av sveriges befolkning!
Tänkte bara säga att de går vääldigt segt här nu när de är dåligt väder så de händer typ lika mkt som i en isoleringscell vilket menas: ingen intressant bloggning! så då vet ni varför jag inte bloggar sp mkt. jag skonar er från eländet!
Min dag har typ bestått av lite bastu, lite tv, lite johan falk och mkt jobbegubbar. och ska nu fortättas med lite facebook och "It's complicated" tills jag somnar.
Morsning korsning!



If you ever loved somebody put your hands up


Det är hit man kommer när man kommer hem

Eifeltornet! Okej, ne kanske inte men jag vet aldrig hur jag ska börja så de blev bara de första jag tänkte på. Fattar inte varför jag tänkte på just "Eifeltornet" haha men skit samma.

I morse kom en viss modermoder och knackade på dörren och sa att de bara var att kliva upp om man skulle med ut på vattenskid-turné sisådär klockan sexton över tio i morse. Jag hade knappt hunnit öppna ögonen så orkade inte åka just då men följde iaf med på båten när Marcus och Niklas åkte och måste säga att dom var helt okej duktiga i år oxå. Inte som mig då förstå men vem fan är de ;) hehe. Några riktigt snygga vurpor lyckades dom tom. få till!

Skulle egentligen åka hem med den där väldigt punktliga saken som kallas SJ men de var så fint väder och så stressigt så vad gör man då? Jo, man trasslar in sig i bikinin och känner sig som en död sill i solstolen ist (och såklart sover lite, de går ju inte att låta bli när man kliver upp mitt i natten ;))
Sen tar man och bastar och plaskar omkling i poolen som om jag vore samma gamla femåring jag var för.. ja, ett x-antal år sen. Och såklart så blir man serverad grillspett och majs, de är sommar de så inte klagar man!





Jag hjälper gamla damer över gatan, halvvägs

Det här måste ändå vara världens bästa klipp nånsin. Har sett den ett x-antal gånger och tårarna sprutar av skratt varje gång! Antingen så är de bara jag som har dålig humor eller så är den helt enkelt grym! Jag gissar på en blandning för publigen skrattar ju faktikt oxå ;)

Ni måste bara ta och kolla hela klippet om ni inte redan har gjort de! Hur kan man inte bara älska berättelsen om gaffeltuppen? x'D


Vi var en gaffel kort hos familjen annorlunda

Ligger nu i sängen och dunkar musik efter en superhärlig kväll med familjen. Då var de bara moster som saknades ;(

Har klivit upp för jävla tidigt! Eller iaf innan tolv för då var de bara gå upp, dra på sig mommos mycket sexiga arbetsoverall, agera arbetsmyra och kladda lite färg på de halvfärdiga staketet. Men de gillar vi!

På kvällen kom mor och far hit igen och vi har suttit ute hela kvällen och kladdat runt med grillade marshmallows, bränt oss på grillade äpplen med socker och kanel och.. ja bara haft de allmänt mysigt! Suttit och lyssnat på allt från Ole Ivars till Eddie Meduza till Grotesco till allsångsvisor.. ja, allt mellan himmen och jord. Men då står ju allt till som vanligt här hos familjen annorlunda.

Var man deppig innan så kan man absolut inte vara de efter en sån här kväll. Just nu vet jag inte nåt som heter bekymmer, så så får de förbli ett tag till ;)


En papaya coconut och en plats i solen

Vet ni vad jag hade velat just nu? Ta bussen till Kallax flyplats och dra på en sista minuten till spanien. Eller Grekland. Eller Bulgarien. Eller vars fan som helst!

Tänk själv att bara kunna ligga på nån strand eller vid nån pool hela dagarna. Bada i havet och ta de lugnt hela dagarna och ha kul hela kvällarna. Inte helt fel va?
Nog för att de är utlandsvärme här just nu oxå men de är ju ändå inte samma sak, de här är fortfarande.. sverige. Men men, utlandet blir de nog inte på ett bra tag nu. Men drömma kan man ju alltid, och vem vet. Har man tur så kanske man får komma iväg innan 2012 då jorden går under ;)
spanien 2010

I'm fine.. or maybe not fine.. but let's say fine.

Hejhej, kommer ni ihåg mig? klart ni inte gör, jag har ju inte bloggat sen mitt förra liv! Eller ja, nu ska jag inte överdriva men nåt sånt är de ju. Och jag som sa att nästa gång ni hör från mig är de när jag är tillbax i Kiruna, de kan ni ju glömma. I'm back in piteå stad ;)

Ne men de har vart väldigt mkt med allt sen förra gången så har verkligen varken kunnat/haft lust/haft tid så de kanske inte är så konstigt att jag ha typ två läsare, haha
Men nu är jag iaf här i stugan med hela familjen annorlunda. Dagarna går typ ut på att: sova, ta på sig bikinin och gå ut och fortsätta sova, vakna av att de är för varmt och tar ett dopp, fortsätta sova och kanske läsa lite däremellan. Ja, ni hör ju vilket händelserikt liv man lever här borta. Men nog är de skönt de oxå ibland. Inget liv man anske skryter om i bloggen direkt men ;)


RSS 2.0