Hästpromenad :)


Raesir ♥

Logi ♥

Förlåt för att jag inte skrev igår men flög helt och hållet in i bloggdesignen att jag glömde.
I morse åkte jag och Ida till Tuolla och gav mat och promenerade med hästarna. Har saknat dom ♥ Sen så har jag även varit ute och joggat och bastat (oh yes, hurtbulle ? Nej nej, det kommer mer..) sen har jag käkat Pizza som grädde på mosen xb hehe så, så nyttig var jag ju kanske inte.

Om ni undrar vrf jag hela tiden säger att jag håller på med designen men så kommer den ändå aldrig in så är det för att jag inte riktigt vet hur jag vill ha den så jag gör massa olika tills jag blir nöjd ;)

Kram // Julia Sj

julia har en kompis ! ;)

Idag har det dessvärre inte uppdaterat nå. Har kollat "bröllopsduellen" som Frida hyrt på morgonen och sen åkte vi och hälsade på mammas kusin som har fått en liten son. Men jag lekta såklart mest med Sanne (hennes treårige dotter) där har jag en lekkompis på min nivå xb

Nu sitter jag hos mommo och moffa och har ätit middag här. Det blev fisksopp och till efterrätt blev det morsdags tårta (en dag för tidigt jag vet ;)) Blir mer bloggning senare när jag kommer hem :)

Kram // Julia Sj

Fredag ..

Förlåt för den dåliga uppdateringen idag. Direkt efter skolan gick jag och Julia en sväng på stan och sen gick jag och hälsade på mommo och moffa så har inte hunnit. Plus att jag har tittat Talang och suttit och trixat med den nya bloggdesignen :)


En bild från min och Josses joggingtur gör inlägget lite roligare ;)

Kram // Julia Sj ♥

Sommaren é kort, Det mesta snöar bort..

I morse när jag tog steget ut genom huset såg jag snöflingor i luften. Jag är inte förvånad. Jag menar, snön brukan ju i vanliga fall inte försvinna ändå förrens i juni så.
Som jag sa så har vi ju haft konser i järnvägsparken. Det har vart storm/snö/regn hela dan men på kvällen sprack det upp lite lagom till "sommaren är kort" Där sjöng även gubben som sjöng i Talang som var från Kiruna och sen såklar Emma Risbo oxå. Hon var riktigt bra (som alltid)

Håller nu på med sommardesignen till bloggen. Ni får se när den kommer.

Kram // Julia Sj ♥

Flygande kapsar xb

Sitter med lina, carro, nora och mirre i datasalen och kollar ut genom fönstret där massa småbarn jagar kepsar xb haha okej det låter inte så kul men det är svinkul !! Det blåser asmkt och allas kepsar bara flyger av. om inte så kastar dom iväg dom så att dom börjar flyga iväg xb

Hahahaha, måste bara sätta in denna som är kopierad från carros blogg. Så jävla kuul !!

En kille kommer en på en bar:
- Har ni bröd här?
- Nej, det här en krog, svarar bartendern.
- Har ni bröd här?
- Nej.
- Har ni bröd här?
- Nej.
- Har ni bröd här?
- Nej, är du helt jävla trög eller?
- Har ni bröd här?
- Nej och om du inte slutar fråga så ska jag ta och spika fast käften din i golvet så det blir tyst!
- Har ni spik?
- Nej
- Har ni bröd här?

Kram // Julia Sj

Vittangi ? yes ! Lite folk ? Yes !

kom typ nyss hem från vittangi (eller för några timmar sen) har vart där sen fyra med kören och sjungit. Var typ jättelite folk och tittade och vi var inte ens halva kören som var där så det var lite folk i största allmänhet. I mon blire oxå att sjunga här hemma i järnvägsparken. Kom och titta kl 20 i 7, torsdag i järnvägsparken asså ;) hehe

Btw. Jag fick hjälp av josse och nu ska jag skriva om High School i USA :) Tack Josse


Kunde inte gå och rida idag pga. vittangiresan .. :(  (Jag och älskade Sokki ♥ bilden är från förra veckan när vi hoppade.)

Kram // Julia Sj ♥

Engelska problem och redigerade bilder..

Sitter på engelskan och ska skriva en uppgift om USA. Jag vill inrikta mig på USA's film och musik industri men hittar inge fakta. Nån som vet nån bra fakta sida om de ? Eller nåt annat jag kan skriva om ?

Här får ni lite redigerade bilder från min fotorunda i Marcus rum. Btw. hans rum är jätteroligt att fota i xb kanske är det för att han har massa grejer överallt !



















Här är samma bilder fast oredigerade ;)

      


Shoppingsugen !



Åh, vad jag är s h o p p a r s u g e n ! Har lust att åka typ till lule eller stockholm eller nånstans bara och shoppa innan skolavslutningen men det ¨går ej. Tur iaf att mommo och moster vart och shoppat i pite och investerat klänning och skor åt mig :) Vet inte hur dom ser ut men det blir en överraskning när dom kommer hit (Y)

Btw. hehe det här javla kommentarsfelet går mig på nerverna ! xb

Kram // Julia Sj ♥

Komentarfel !

Jag vill bara förvarna er att när jag skriver och tar emot kommentarer så skickas dom till mig /dig långt efter dom är skrivna !

Tävling hos Kamilla !



Detta är mitt bidrag till Kamillas fototävling med temat sommar. Hon kommer att välja ut några bilderna den 25 maj som går till en slags final. Dessa bilder får då vem som helst rösta på
Kamillas blogg: http://kamillush.blogg.se/
I sammarbete med: tvspelsweb.se

Fuck you !

Långhelg slut och skolan.. ja den börjar igen. Åkte då som ni vet till gränsen på onsdag och på torsdag var det väl inte så värst bra väder. På fredag däremot så var det super fint och jag satt ute och solade och på kvällen blev det after-ski (inte för att jag åkt skidor just innan men ändå xb) det var nån gubbe som spelade och sjäng men mitt i allt kom det två killar och började spela för att en av dom fyllde år och jag ska säga, sångaren var oh, ja ni fattar. *mums* sjöng superbra oxå !

Kom faktist hem i lördags men han inte uppdatera då för jag och Julia hade filmkväll. Vi kollade "she's the man" (superbra ! verkligen ett filmtips !) och sen hyrde vi "twilight" oxå jättebra ! men man har ju hört att den ska vara superbra så då var ju  förväntningarna väldigt höga. I morse kollade vi "hairspray" åh, gud va snygg Zac Efron är i den filmen !!
Jag, Julia, Lina och Linnea har även vart ute och tagit vara på gamla minnen. Lekt jakt, taland och bara "lekt omkring" i lekparken. *härligt*

ps. om nu funderar över rubriken så var den bara för att jag gått och nynnat på låten "fuck you" med Lilly Allan hela dan ;)


Ett collage från min och julias filmkväll.

Kram // Julia Sj ♥


Nu drar jag !

Kom nyss hem från träningen (ridning) hoppade och jag och Lollo recade lite xb hehe tävling 4 ever ;)
Nu åker jag till gränsen och blir borta till söndag vilket menas ingen bloggning..:( men jag kommer tillbax med massa bilder !

Kram // Julia Sj ♥

Om den älskade kameran !

Nu sitter jag här i skolan och får snart lov ! Jag, julia och miranda sitter och letar finfakta om den älskade k a m e r a n . Jag skriver om olika slags kameror. ex. skillnaden mellan systemkamera och kompaktkamera mm.



ni får en liten fin bild från google ;)

Kram // Julia Sj ♥

Redigerade bilder ..

Här får ni två av bilderna från igår fast nu något redigerade lite snabbt. jag vet, inte de bästa resultatet men jag testade bara lite med de nya programmet :)





 
Kram // Julia Sj ♥



 


Teränglöpning o vg !

Snacka jag är nöjd ! Fick VG på NO-provet, haha måste få skryta lite, är stolt. Det är faktist sällsynt ;)
Har även joggat två varv runt sandstensberget. Nu har sommaren äntligen börjat komma på riktigt vilket beskrivs med: joggingturer, glass och solglajjer ! Var ute och sprang igår och märkte dom små söta gröna knopparna på träden. Okej, dom syns bara på nära håll men dom finns där.

Kram // Julia Sj ♥

Vårkänslor..!

Nu funkar allt igen :) Här har ni tre bilder från helgen. Vårkänsla eller hur ? ;)






Detta är dom oredigerade varianterna

Kram // Julia Sj ♥


Bildproblem..

Förlåt att jag inte har uppdaterat men det är för att det inte har gått att logga in på hela dan och nu när jag väl är inne går de inte att ladda upp bilder. Ska jobba på de så kommer jag tillbax sen

Sommaren är här !

Ja, rubriken lan väl inte va så svår att tyda ? ;)
Har vart supervarmt hela helgen. Idag har jag vart i backen och åkt. Lite sörjig snö annars bra. Sen har jag bara legat och solat hela dan. Oj, så skönt de var ! Hehe känns ju förstoss lite konstigt att ligga och sola bland snöhögar men om det fortsätter vara så här varmt är nog dom borta snart.

Håller på att ladda in bilder på datan men det är nå fel med USB'n men förtsätter försöka nu så kommer nog in om ett tag. brb ;)

Kram // Julia Sj ♥


Sorry in the sun ..

Förlåt för i veckan, jag tror ni vet vad jag menar. Precis, uppdateringen ! Har haft så mkt prov och har vart helt slut och typ sovit hela veckan då jag inte pluggat så .. men nu är proven över så nu är allt chill för ett litet tag till iaf ;)
Är nu  i Gränsen, som ni kanske redan förstår, och det har vart superfint väder ! I veckan hemma oxå för den delen !
Har vart ute med skotern i dag och så har vi vart på "Pelikanhyllan" och myst. Hemma har nu sommarkläder och skor åkt fram och solen har nästan fixat bort all snö. Lite är såklart kvar i stan oxå men inte så sp mkt. Här däremot är de hyfsat mkt :) Bilder kommer i mon då jag kommer hem :)


Ni får en gammal bild..

Kram // Julia Sj ♥

at home I guess ..

Jag är hemma från pite nu :D det har vart en grymtkul helg ! musik typ hela tiden. Kom dit på fredag kväll och gick då och kollade runt i skolan och lockade in lite killar, mer än så säger jag ej ;b På lördag var de sång hela förmiddagen och sen bastade jag, julia, julia, linnea, anna och josse (jag vet, typ alla mina kompisar heter julia xb) och körde såklart lite opera i duschen xb haha. på kvällen tittade vi på film "Camp rock" haha fan va kul de är när den är dubbad och dom snackar skånska XD (ni vet vad jag menar om ni ett den dubbade) På söndag var de konsert. det gick bra men lite lite folk ;/ och sen fick vi shoppa i lule ! jippie !

Har såklart tagit massa bilder som kommer in i kväll

Kram // Julia Sj ♥


Pite here I come ! :D

NU DRAR JAG TILL PITE ! SES PÅ SÖNDAG ! :D

Bildcollage och nytt program :D



Här har ni ett collage med bilder från i måndags ;) Och jag vill bara be om ursäkt att jag vart lite off men har så jävla mkt läxor och prov nu när de är slutet på terminen så.. Var iaf med Sanna idag <3 Hon hjälpte mig att fixa ett nytt photo program - Tack Sanna, älskar dig :*

Kram // Julia Sj ♥

Lång dag och krashig kamera ;s ..

Ja, nu är jag hemma igen !! Kom egentligen hem igår men de blev så sent så..
Iaf. för er som har intresset att läsa om min otroligt långa dag läser här, om inte ? Hoppa ner till nästa stycke isf ;)

Först börjar skolan som vanligt halv tio. och slutar halv fyra men fick sluta tio i tre så jag och Carro gick runt typ hela stan och snackade :) sen blev det Hjampis för min del och bussen för henne. Efter gitarren möttes jag och mamma på stan och skulle kolla skor men hittade inge. Sen blev de bara hem en snabbis och hämtade kameran och ut och fota. gick typ på en gång hem till Sanna där Julia var och så satt vi där i några timmar och dampade lös innan vi stack ut på stan typ vid sju och då gick vi bara runt på stan med Linnea sen oxå och gick till järnvägsparken och gungade och åkte linbana (vadå? det är ju faktist kul !! och äkta sommarkänsla fick man xb haha) efter det gick jag Julia och Linnea och hälsade på Josse och typ nu kom vi hem efter allt rännande xb Har massa bilder från dagen som gått men kameran är typ lite krash :s Ska försöka fixa den..

Jag vill oxå bara förbereda er att vi ska åka till Pite med bästa gänget på fredag till söndag så kommer nog inte kunna uppdatere då.. men kommer ta suuper mkt bilder !! men det är då de, ville bara förbereda er ;) 

Andra chansen för veckan ;)

Nu fick jag en chans igen att kika in här ;)
Har vart superfina väder typ hela veckan ! Idag var vi och åkte i backen och det var så varmt och skönt och jättefin backe ! :) Igår var vi på pelikanhyllan och tittade på "pelikanhoppet" har nog fått lite bränna av alla dagar med sol här uppe. Hoppas jag iaf ;) i mon blire att åka hem så då kommer de daglig bloggning igen :D

Kram // Julia Sj ♥

RSS 2.0