Jag har dragit till piteå..

sp_a1122 (MMS)

Jag har dragit till piteå..


Every rose has its thorn..

"We both lie silently still In the dead of the night. Although we both lie close together We feel miles apart inside Was it somethin' I said or somethin' I did Did my words not come out right Tho' I tried not to hurt you Tho' I tried But I guess that's why they say Every rose has it's thron Just like every night has it's dawn Just like every cowboy sings a sad, sad song Every rose has it's thorn Yea it does I listen to your favourite song Playin' on the radio Hear the DJ say love's a game of Easy come and easy go But I wonder does he know Has he ever felt like this And I know you'd be here right now If I could have let you know somehow I guess Though it's been awhile now I can still feel so much pain Like a knife that cuts you The wound heals, but the scar, that scar remains I know I could have saved our love that night If I'd known what to say Instead of makin' love We both made our separate ways Now I hear you've found somebody new And that I never meant that much to you To hear that tears me up inside And to see you cuts me like a knife..♥"
 





 


Axis of Awesome - 4 Four Chord Song

Var inne och kollade lite på Ellen Ahl Axelsson's blogg och hittade det här klippet. Asgrymt! Nog för att man vet att man kan spela de flesta låtar med några få enkla acord men man får se de så jävla bra här. Lyssna och njut !


8-point rose - This is it || Tatoo

Som jag sa igår skulle jag berätta vad de var jag och Frida var uppe och trixade med hela natten innan studenten. Nämligen Marcus present, en tatuering i form av 8-point rose loggan som han var och gjorde idag.
Grattis från världens bästa lillasyster och världens bästa flickvän.
Kom ihåg Macke vad du ska köpa till mig när jag tar studenten, de är du skylldig mig ;)

Voilá ! (ni får även deras bästa låt, enligt mig :b)


I had a dream

Jag lykades faktist vakna vid ett idag, duktiga jag! Men jag låg oh drog mig till lite över två.. men de är ändå framsteg ^^ Innan jag vaknade däremot så drömmde jag en riktigt härlig dröm. Jag drömde att jag piercade tungan (vilket oxå kommer bli min nästa) Och det gjorde inte ens nästan ont!  Eftersom att jag har i navel, näsa och öron så finns det inte så många andra ställen kvar då jag inte vill ha i läppen eller ögonbrynet. Oj oj, den drömmen var härlig. Men verkligheten får vänta i typ tre år kanske -.-


Bilder från google

God morgon, nu sover jag kanske

Klockan är kvart i sex på morgonen. Solens strålar har visat sig och jag ser joggare ute på sin morgontur. Det är tecken på att man ska gå och lägga sig. Så nu har jag sett "Beck" - Advokaten, Den svaga länken oh De tysta skriket. Slår nu på "I stormens öga" Beck #25 och försöker sussa. I mon SKA jag upp klockan ett vare sig jag vill eller inte. Tänker inte sova bort hela dagen som jag brukar (plus att i mon kommer ni få veta vad de var jag och Frida pysslade med för hemligt till Marcus som jag skrev om i det HÄR inlägget ;))


just nu utanför mitt fönster

Gunvald Larsson med stort G

Detta är fan världens bästa klipp i Beck's historia! Garvar som f*n, Gunvald är då min idol.
Detta är lätt hans bästa förhör xD


B - B - B - BECK

Min kväll har hittills bestått av "Beck - advokaten" och ett gäng plommon, Det är fan jävligt gott btw :b
Nu är klockan kvart i två och jag drar igång "Beck - den svaga länken" nog för att jag har sett nästan alla Beck men det var så längesen så man har ju glömt hälften. Tack Frida för att jag får låna dom :)



Mer bloggning kommer senare inatt ;*

Sommartider hey, hey !






Här har ni Några av bilderna som togs i fredags/lördags (de togs över 200) när jag var och tältade m. Fanny, Julia, Ricke & Daniel. Nog vare allt en härlig natt med mkt grillning, bad, musik och prat inpå morgonen. Ja, biderna säger allt. Vill ni se mer får ni gå in på min facebook (y)

Sitter ute vid elden. Härlig kväll och än ...

sp_a1116 (MMS)

Sitter ute vid elden. Härlig kväll och än är den inte slut :)


Skogsmulle, that's me (y)



Nu drar jag ut i sherwoodskogen och tältar med gänget till i mon. Kommer förhoppningsvis hem med massa bilder. hare bra så hörs vi i mon ♥


Just gonna stand there And hear me cry ..


Tidsfördriv - Sitter och kollar "VÄNNER"

 


Upp och hoppa, ligg inte och dra dig!



Hittade bilder från Pite med Ida och Lina :b

Stange Ideals @ KF 2010

Som sagt så var jag på festivalen och fotade lite när Strange Ideals (Fanny Danielsson - sång, Dennis Kalla - Gitarr o kör , Elin Tannerdal - bas o kör & Johan Kalla - trummor) spelade. Blev ganska mkt bilder men jag orkar inte visa alla. Tar mina favoriter så kan ni se resten på min facebook.
(haha märkte att alla jag tog med här var svartvita)







when love fades away ..


JUST NU - dagen efter


Igår var sista festivaldagen. Kom hem vid tre/fyra kanske och vaknade halv fem och sitter nu här nyduschad o ofixad med min nya übersköna DIO tröja och dricker cola. Helgen har vart helt awsome med härliga människor. Men måste erkänna att man är lite sliten nu. Tur att man inte ska upp och jobba i mon iaf. Borde ta och städa rummet men de orkar jag verkligen inte med idag, får bli i mon. Blir nog oxå att beställa thaimat idag. Men först ska jag kolla igenom alla bilder på kameran och mobilen och se om det finns nå bilder. Kan vara roligt att se :b

Skit i vad jag gör Pissenisse!




Sista dagen på jobbet är nu avklarad och jag har SOMMARLOOV!! Sitter och fixar mig. Blir att fira med festival som man drar iväg till snart. Sitter och tagga genom att lyssna på Nanne Grönvall som spelar åtta. Fan va jag är taggad!! och fint väder är det oxå, kommer bli en lång och rolig natt :D

Nu äre festival som gäller! Vilket menas ...

(e)sp_a1078 (MMS)

Nu äre festival som gäller! Vilket menas lite blogg. Första kvällen är över och nobben är bara nästan hel. Berättar mer om de sen. Ska upp till sista dan på jobbet i mon, sliitet nu efter kvällen! Fullt ös, medvetslös!


RSS 2.0