Pengar rullar in som de ska, det går bra nu!

Sitter här och agerar businesswoman som aldrig förr, har nämligen fått rull på min fina affär jag har här i mitt sovrum i koppling till facebook och "Kiruna Fyndtorg" ;)
 
Haha ne men jag har faktiskt fått ihop lite pengar. De senaste tre dagarna har jag tjänat ca. 700 spänn - inte helt fel va? De sitter väldigt bra i mina tomma fickor; men känner jag mig själv rätt så kommer dom ta slut innan helgen.. Men men, inget varar för evigt,
 

I'm a hard working businesswoman!

Då är de söndag (tänkte att jag måste berätta de för er som inte har koll lixom) och jag sitter här och käkar på min risifrutti samtidigt som jag underhåller mig med den bästa helgsysselsättningen nånsin - "Kiruna Fyndtorget" på facebook. För mig som inte har en enda krona i plånkan och absolut inget att göra passar de perfekt! Hade aldrig kunnat tro att de är så kuligt att rota fram saker som man inte använder, klicka in dom på fb och sen kommer nån och ger en pengar och hjälper en att få bort skitet! I love it ;) Har faktiskt redan tjänat 350:- utan att sätta foten utanför dörren, ett jobb helt i min smak med andra ord! 
 
Nu ska jag ta och fortsätta äta min Risifrutti och hoppas på att jag hittar mer saker att sälja ;)
 
 

elfte september tvåtusentolv

Då var vi här igen, den dagen som de flesta kopplar ihop med attackerna mot World Trade Center eller Anna Lindhs död; vilket såklart är väldigt viktigt och hemskt men själv kopplar jag ihop de med något lite mer muntert - födelsedagar!

Idag fyller nämligen min fina klasskompis hela 18år, Grattis Sunkan!
Även ett stort grattis till Sara som var så snäll och bjöd oss till tårtkalas. Så efter skolan blev de en sväng till Thai och sen födelsedagskalas med tåårta, nomnom! Julia tackar inte nej!


One of us is gonna die young

Igår blev de utgång igen, fast de kanske jag sa senast? hmm.. jaja man börjar väl nästan bli gammal och senil.
 
Kvällen började lite smått med Linda då vi var hos mig en liten stund innan vi sedan drog till Jesper för lite förning innan feststationen hos Kantis och som vanligt blev slutstationen Statoil! Det var hur som helst trevlans, tråkigt bara att de var många som inte kunde komma som man gärna hade velat ha där men de var ju absolut inte sista gången så de kommer mer tillfällen!





Nästan som Alice i underlandet..

Oupps, nu råkade jag falla ner i en liten grop utanför min dörr. De är dagens anledning varför jag inte bloggat på.. ja väldigt länge. Men som alltid så var de min vän Elin som påminde mig att jag faktiskt hade en blogg. Fast de är inte så lätt att blogga från en grop ;)
 
Nu har skolan iaf börjat, eller de har tom. hunnit gå två veckor av skolan - hoff så tiden går. Men de känns faktiskt bra att vara tillbax bakom de trygga väggarna igen, man ska väl ändå njuta så länge man kan, det är ju faktiskt bara  två år minus två veckor kvar! Men jag kan lova att jag kommer var en sån där föredetting som alltid hänger kvar i gamla goda estetkorridoren och hälsar på, de är de jag ska bli när jag bli stor - En estethängare!
 
Men nu behöver man ju faktiskt inte tänka på såna tråkigheter när man precis börjat tvåan, de kan man ta senare för i morgon blir de första festen med de nya ettorna. OM jag är taggad, de ska faktiskt bli riktigt roligt för de finns ett litet gäng med härliga nya människor. Och såklart så är de alltid lika kul att festa med klassen (och då menar jag 1an, 2an & 3,an) Ska försöka ta mig i kragen och blogga i mon oxå, ska försöka hålla mig borta från de där jäkla hålet! Men nu vill jag faktiskt gå och sova så att den här förbaskade förkylningen kanske blir bättre till i mon!
 
Godnattinattisfnattis!
 
 
 

RSS 2.0