Fick chansen att sticka in med ett inlägg :)

Ja, sitter hos mommo och moffa här som hade internet så kan slinka in med ett litet inlägg. Har ju åkt i backen hela dan. Dåligt väder men skit skön backe ! mot slutet blev de lite solsken. Nu ska jag snart gå hem och titta "One Tree Hill" :D

Jag har mkt att älska <3



Här har jag nu satt ihop en liten bild med kläderna i korthet
. inte allt men det andra var bara ett par till vanliga jeans, underkläder, en vit och en svart kofta och en svart huvtröja + de nya pilotisarna :)
Älskar  verkligen jeansen i bilden ovan. såå sköna och super snygga !!
Älskar allt annat oxå. Vi hittade även världens bästa affär ! Solgården. (de två tröjorna till höger av de stora bilderna är därifrån)

I mon blire att åka till Gränsen så tyvärr inge bloggandes fören söndag ! *hoff*

btw. gissa vem som blev lycklig när jag kom hem och hittade One tree hill säsong 4 under brevinkastet !? :D JAG ! Ska sitta och nöta den hela helgen !

Så vad har vi fått ut av detta ? Jag har mkt att älska: Nya kläder, Solgården, Gränsen och One tree hill <3
Livet är härligt ;)

Vad har hänt med bilderna ?

jag vet inte vad som är felet, jag lovade ju er bilder men det går inte att ladda upp bilder..:S ska testa i mon igen. Men i lule köpte jag lite kort: fyra t-shirts två par jeans ett par solbrills två koftor och en huvtröja :) när vi skulle köpa glass träffade vi även på alskade Isabell och hennes kompis Liz samt hennes syster Meg (?) och åt med dom. Det var superkul att träffa dom igen :D i mon är det iaf sista vanliga skoldagen under denna vecka kvar sen är de ju friluftsdag och då är jag i gränka hela veckan :D !! Ska verkligen försöka ladda in bilder i mon . 

Kram // Julia Sj ♥

Hemma och några tusen spänn fattigare ;)

Nu är jag hemma ! För er som inte vet de så har jag vart i lule med Julia hela dan och shoppat. Har slösat ca. 2000 kanske ;) Men nu är jag så supertrött så ni får bilder i mon.

Kram // Julia Sj

Talang och rostbiff ..

Nu är jag här igen och uppehåller / tråkar ut er. välj själv ;)
Kom in ung halv nio (jag vet, det skulle bara bli en kort sväng ut men de var så himla skönt väder så kände att jag verkligen inte kunde gå in) och började då kolla Talang och rensa garderoben. Kom helt plötsligt på att jag inte ätit middag så tog och började fixa ihop rostbiff och potatisgratäng *mums* och satte mig då och bara tog det lugnt framför tv'n. Nu måste jag sova så att jag orkar upp i mon. Mobilen ringer kl. 04.30 prick !

Ps. fotoade även när jag  var ute. Bilder kommer i mon på kvällen eller på söndag :)

Kram // Julia Sj ♥

Ut i våren och redo att slösa !

Nu ska jag ta på mig solbrillorna (inte mina utan jag ska nog lyckas sno Mackes ;b) och ta en promenad i den fina vårsolen innan jag kommer hem för att rensa allt gamalt i garderoben så att jag får plats med mkt nya somriga outfits ! ;)


Du kan inte döma en tjej förens du gått en mil i hennes skor..

Har ni nå klädtips på vad som hettar i sommar ? ;)

Behöver fortfarande hjälp !!


Vad för färg/er tkr just du att jag ska ha på designen till sommarn ?!
Vad som helst. Behöver mer förslag. Det är ju ändå ni som läser denna blogg ;)

Kram // Julia Sj ♥

Ändrade planer ;D

Datan försvinner inte alls idag :) Ska ta med den på bussen på onsdag ist så då kan jag blogga iaf !

Det var den korta lilla överraskningen jag skulle komma med. Blir mer bloggning ikväll :)

Kram // Julia Sj ♥

Visst, nu är sommaren på väg :)

Förlåt för dagens dåliga uppdatering. Men jag har först vart i skolan, slutade 20 i fyra. Gick en sväng på stan med Fanny och åt årets första mjukglass *mums* gick även till TT en sväng. sen har jag vart förbi mommo och sen har vi hela kvällen suttit och färgat håret på mig och mommo + ögonbryneneverybody ;) och nu sitter jag här. Har äver ätit årets första jobbegubbar. jammie, känns som att sommaren är på väg nu :)

För er som har missat det så ska jag och Julia ta tåget till luleå på lördag och slösa lite penki ;) okej, det där var ett skämt, MYCKET penki xb och nästa onsdag ska vi till älskade gränsen på friluftsdag och då stannar jag där hela resten av veckan och 1:maj helgen. så datan åker dit i mon redan och stannar där ända tills jag kommer tillbax. Kommer ändå kunna uppdatera men endast när Macke inte är här ;) men kommer inte kunna lägga in bilder så här kommer det en sista bild på mer än en hel vecka !


Vägen hem <3

Kram // Julia Sj

Hjälp mig läsare !!


Tänker såklart senare emot sommaren fixa en ny sommrig bloggdesign. men då behöver jag eran hjälp. Vilken/vilka färg/er tycker ni jag ska satsa på ? Vad som helst för färg. Kom med ideer ! :D

Kram // Julia Sj ♥

Kort inlägg + bilder :)

Är på väg till träningen nu. har endast hunnit vara i skolan och allt bara flyter på.. ja så ist för att jag nu ska berätta om ja.. ingenting så får ni tre bilder från fjällen ;)






Årets första ananas splitt ! :b



Idag åt jag årets första ananas splitt.
Världens goaste glass ! har inte ätit den sen sommarn för vi har den tyvärr inte på skolan.. men nu fick jag min helado !
Har annars vart på stan en sväng och sen Hjampis. ska såklart kolla Andra Avenyn ikväll. Tips ! slå på tv'n på kanal 1 kl.21.00 då är världens bästa svenska serie ! (jag kan inte bara säga serie för "One tree hill" är nästan snäppet bättre ;))¨
ps. jag vet att jag har stavat "årest" i bilden men vem bryr sig ? xb

Kram // Julia Sj

One tree hill vs. Kirunatjejer xb



haha hade mkt roligt i skolan idag. jag Julia och Lina har suttit och diskuterat vilka vi skulle vara i "one tree hill" så här blev resultatet. (själva one tree hill-bilden har min käraste vän julia gjort dvs. att "me" är hon och "julia" är jag ;) har bara lånat den av henne :)) haha som hon sa. Mogna vi är. men om man var mogen skulle ju livet bara vara ett svart trist hål. det är kul att vara lite omogen xb haha vi har typ lite namn på andra oxå ink. killarna men det är och förblir en liten hemlis ;)

Har du lust att följa en blogg som denna ?



Följ min blogg via bloglovin.se  ja, om du nu gillar den och tycker att den är värd att läsa ofc.

ja, vad ska man säga ..?



Idag var första dan i skolan efter lovet.. allt rullar på som vanligt. efter skolan tog jag en promenad. gick bara utan att veta vars. solbrillorna på och lika så musiken. fråga mig inte om bilden ovan. vet själv inte riktigt vad de betyder. kanske just därför.. känns bara tomt.

Kram // Julia Sj ♥

Vårkänsla ! ..



Har suttit och kollat igenom lite bilder från påsken. Får verkligen vårkänsla !
Färgerna och ..ja, allt bara gör mig så glad. Våren är verkligen härlig !

Kram // Julia Sj ♥

Man kan ju alltid drömma, but I want !



Vill verkligen ha detta ! Eller mest vill jag ha kläderna och gladiatorskorna. Ska till luleå nästa helg och shoppa så blir väl kanske att jag köper nåt av det här. Vad tkr ni ?

Har förövrigt var ute med skotern idag, Har kommit super mkt djupsnö så såklart fastnade jag men de gick bra ;) Mamma kommer även hit idag om nån timma så måste väl städa lite så inte hon börjar plocka så fort hon kommer innanför dörren xb

Kram // Julia Sj ♥


Gillar du min blogg !?

Följ min blogg med bloglovin

Kram // Julia Sj

Jag är in love <3


Åh, måst verkligen säga att jag älskar mina nya skor !! det var btw dom jag fick när jag fyllde år ;)


Glaaad !

Nu har jag för inte så längesen kommit in. har vart ute och lekt med skotern. har vart riktigt fint väder idag. på morgonen var det bara på med ryggsäcken och skidorna och ta skotern upp till backen. härligt härligt.
var lite sådär allmänt deppig (fråga mig inte vrf) men var det ända tills isabell ringde ! :D har inte pratat med henne på jättelänge och blev så glaad ! vi pratade ett tag och efter det känndes det bara så att det spelar ingen roll vad som händer för jag kommer vara lycklig i flera veckor framöver xb saknar henne såå !

Kram // Julia Sj

FÄRG GÖR DIG GLAAD !!



Vem blir egentligen inte glad av en massa färger ? Personligen får det mig att känna vår och sommar. Hur dåligt man än mår får man alltd ett leende på läpparna av en stor färgbomb ! xb

Har suttit o trixat med lite bilder och färger. Detta är en del av resultatet ;)

Dukat för två ..

ja, tänkte att jag kunde slinka in med ett inlägg nu när jag sitter och vänta på att maten ska bli helt klart. bordet är då färdigt och dukat för två (vilket menas mi y mi padre) och gillen är i full fräs. sitter här och leker med lite bilder och kommer nog bli de resten av kvällen oxå. vädret är ju lika med haleg/regn/snöstorm så det blir inge mer skoter idag men var faktist ut en sväng tidigare men det var så dålig sikt och haglet piskade i ansiktet så här kommer jag tillbringa resten av min kväll till 100% ;)

Kram // Julia Sj

PÅSHELG = över ..

ja, då var påskhelgen över. som ni vet så kan jag inte blogga så mkt nu under lovet. vill ju vara ute mesta tiden men nu är de inge bra väder så jag tog en sväng in hit nu ;)

iaf. har mest vart ute med skoten hela helgen. hälsat på lite folk och så. Fyllde ju oxå fjortis i lördags x) var ute med skotrarna. pimplade lite. sjön villle ge mig en liten present så jag fick en fin fin röding. hade även en riktigt stor på kroken men dän släppte..*hrmm*  fick såklart andra paketisar oxå. bla. "one tree hill" säsong 2-3 och så lite kläder såklart. plus en jättefin tavla från Frida, Tack så mkt ! ja, va fick jag mer..? lite pengar ofc. och super fint väder ! det var så soligt och fint ! gick till grönan på eftermiddagen. stod på pelikanhyllan där solen gassade. stod även där vid baren och snackade med nån norman xb haha, en trevlig typ det dära. men jag sätter in bilder på alla presenter lite senare :)

ja.. utöver allt.. har jag inte så mkt att säga.. Life goes on.. mkt poliser här nu under påsken annars riktigt lugnt.. för lugnt faktist men det kommer väl ändras ;) blir iaf kvar här ända till söndag så, tiden finns för roligheter ;)

Kram // Julia Sj ♥

TÄVLING !




Jag är med och tävlar. va me du me :D

Boliviabasar och påsklov !

Nu ska jag snart dra till skolan på basaren, sen får vi påsklov ! :D
Får se om jag hinner skriva innan vi åker till gränsen men vi får se.

Kram // Julia Sj ♥

GRATTIS IDA !


Grattis min lilla fjortis. Hoppas du fick en jättefin födelsedag <3

Påsklov !! :D

ja, nu har vi fått påsklov. eller i mon är det ju basar men det räknas ju inte som skola direkt.

efter skolan iaf gick jag med mamma på stan och kollade in rea'n på domus men hittade inget kul.
(hann inte gå på kören vikket verkligen SUGER eftersom att jag var sjuk förra veckan och ville verkligen gå och träffa alla älskade vänner) vid sex åkte jag och lina till ida som fyllde fjortis och fikade. supergod tårta var det ! Grattis gumman :D
vi blev kvar där till typ nu.. ne men kom väl hem typ elva. har suttit med tjejerna hela kvällen och snackat om allt mellan himmel och jord. var så kul att träffa alla igen. speciellt sanna som jag inte vart me på länge <3

Nu när jag kom hem kollade jag Andra Avenyn och nu ska jag sova. I mon blire sovmorron men kommer väl ändå vakna typ vid nio. ska på stan med lina, ida och sanna och sen på kvällen är alla på basaren. sen blir det att alla drar till ida för att fira.. ja, jag vet inte. kanske fira ida, kanske fira påsken. vad vet jag ? iaf fira ;)



Kram // Julia Sj

Ett leénde på läpparna & en klump i magen ..

Idag har det vart en helt vanlig dag, eller nästan. har vart helt lycklig. vet inte varför. kände mig på nåt sätt fri när jag inte har haft nån mobil. har bara vart ute och gått i det fina vårvädret i flera timmar efter skolan. inge sträss. bara solen i ryggen, vinden i håret och solgjallerna på rätt plats. det var så härligt. då kände jag mig helt lycklig utan andledning. men har fortfarande en klump i magen och en tår på insidan av ögonlocken när jag inte kan sluta tänka på simon stridsman. kan  inte hitta en mening med varför sånt ska få hända människor !? varför !? även fasst jag tror att allt som händer har en mening men jag skulle gärna vela veta vad.. men ingenting kan förstöra mig lyckliga dag och även fasst man alltid har nå problem eller sorg så ska man inte undvika att vara glad för de bra sakerna i livet oxå. haha jag tycker jag har låtit som Tomas Di leva nu hela inlägget xb

Niklas var även här idag, det var ett tag sen man såg han.
Har oxå fått två tidiga födelsedagspresenter av familjen :) ett par skor som jag tänkt köpa länge nu och en ritbok som jag oxå velat ha. Tack så mkt <3 (ni får bilder efter påsk för har nämligen slått in dom igen och ska öppna dom på lördag då Påskharen kommer med ett extra år på nacken till mig)
 
Kram // Julia Sj ♥

DESIGNEN !

så nu vet jag att vissa ser att headern är annan färg än bakgrunden och att bilderna är ljusa/suddiga och vissa ser att de är helt rätt. det beror på vikken data man har men jag håppas att de flesta ser de rätta. tack för er som sagt hur det blir för er :) fortsätta säga till om ni ser nå konstigt eller fel i designen ;)

Tack på förhand // Julia Sj ♥

en slagen hjältinna..

sitter nu här efter en lång och jobbig arbetsdag och tar det lugnt med en kopp te och en varm baguett *mums*
kom hem för lite mindre än en timma sen och känner att jag gjort en god gärning för männskligheten denna helg. (eller iaf för mig och min burs xb) nog känns det bra att jobba för stålar, eller som lina skulle sagt, laxar ;)
min dag kan man i stortsätt uttrycka med orden: frukt, mjöl och kladdkaka. japp har gjort typ tre-fyra frukttallrikar och tre kladdkakor. plus att mamma skulle ta och fyla på mjöl så, tja.. en 30-kg påse mjöl hade spruckit så allt typ hamnade på golvet så där fick man ta och börja städa xb jaja, man ska ju inte klaga, det finns ju dom som har det värre. på onsdag får vi ju iaf påsklov och då drattar man orc upp till gränsen och stannar där ! :D kommer nog ha nät lite då och då men det får vi väl se då ;)
förresten, nog för att jag är van att se renar men kom igen ! det tog extra tid att komma hem bara för att dom var utspridda lite här och var efter vägen. rättare sagt 25 st. måste dom stå i vägen !?
jaja, vi ses väl i mon.
ps. sitter nu på pappas data från jobbet. en ny bärbar. rätt skön faktist ;) men jag ser att min blogg, asså designen och bilderna är väldigt suddiga, asså typ ljusa och headern får inte samma färg som bakg. är det så på era datoror oxå eller är det bara på denna ? snälla hjälp mig med det så jag får veta och kan räta till det. ds.

Kram // Julia Sj ♥

"Jag vet hur det känns att hata" - Englas syster Sol ..


Artickeln är från aftonbladets hemsida : http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4826927.ab


arbetsmyra..

sitter nu här och har faktist jobbat idag. det blev att hacka sallad och så lagades det pasta med skinksås. sen har jag från 12-13 suttit i kassan och nu är det lungt och skönt så håller på att leta fram lite bra muffinsrecept för nu blire att baka ! ;D

Kram // Julia Sj

`Talang 2009 ! |eller| Lasse !





Nu börjar talang 2009 ! bänka er framför tvn och njut / lid. vad du nu vill !


.. eller ..




Vill bara göra reklam för lasse lindh som spelar på TT i kiruna nu i kväll kl. 20.00 ! för er som nu vill gå. Gratis inträgde och drogfritt !

ps. bilder tagna från google. ds.

planer för en fredag.. och bloggen ..

kommer hem nu, slutade iofs skolan 20 över 12 men jag Lina Ida och Ida drog ner till stan och bokstavligt sprang överallt. sen försökte vi komma ifatt bussen men missade den så vi fick gå hem till ida där hon skulle hämta kläder för kvällens planer, iaf för dom, själv ska jag skaffa fram gott snacks och krypa ner framför "Talang" kanske går till TT en sväng oxå men de får vi se om jag ids.

Jag har funderat på att ändra lite på min bloggning. ska nog inte skriva så mkt om mitt liv. känner att det inte är särskillt intressant och det som är till något intresse skriver jag ändå inte pga att jag inte vet vikka som läser det. (ja, mamma. jag menar bla. dig ;) men oxå andra, man vill ju inte att alla ska veta allt så då skriver man de ju inte på sin blogg) haha. detta är ju faktist en foto blogg så jag kanske bara skriver om sp. saker och inte så mkt om mig för jag är ju inte särskilt sp. men men, vi får se..

Kram // Julia Sj ♥


Aprilskämt, födelsedagsbarn och one tree hill ;)

jag vet att jag inte har skrivit men det är för att jag har vart sjuk.. men nu är jag typ frisk igen :D iaf mina senaste tre dagar har bestått av aprilskämt från julia (som jag tyvärr inte gick på ;)) två födelsedagsbarn, Malin 1 April, Lollo, 2 April. GRATTIS ! själv fyller man ju år nu på påskafton ;b och så har jag nött första säsongen av One tree hill :)


vinter möter sommar...

Som jag lovade så kommer de nästintill bild/er i varje inlägg ;)

Kram // Julia Sj ♥

RSS 2.0