Nattinlägg med collage ..


Nu ska jag lägga mig men tänkte bara bjuda på ett litet collage med bilder från dagen som vart så jävla fin ;)

KirunaFestival - dag 3

Här kommer tredje och sista festivaldagen i text, ljud och bild ;)





Nåt man absolut inte fick missa var ju E.M.D Dom var g r y m t  bra ! Så sjukt snygga irl oxå btw ;)
Vi stod och hoppade mitt i ett stort jävla gäng med Gällivarebor. Haha men det var så skukt bra tryck i hela konserten !
Sen fick jag oxå Dannys autograf på min ena sko ♥ (har Adam Tenstas på den andra ;)) ps. här ovan har ni då en av mina fovoritlåtar med E.M.D. ds.





Måns Zelmerlöw fick man ju inte heller missa. Inte för att jag kanske är hans största fan men han var bra live. Nästan bättre tom. tycker jag nog. Från publiken hördes "ja må han leva" när de nämdes att han fyllt 23 i veckan. Till extra nummret hade han även hunnit byta om till en t-shirt med texten "king of pop rest in pease" en hyllning till M.J


En karusell jag tyvärr inte åkte (eller varför tyvärr ?) skulle inte ens vela åka den. Människor är inte skapta för att hänga upp och ner xb Och det är helt sjukt. En åkbiljett kostar 40 spänn ! Jag åkte då bara en.

Då var ännu en festival över. Nu har de tionde året med KirunaFestivalen flygit förbi och det är bara att vänta tills nästa år igen.

Oj, va klockan så mkt !?

..jag trodde typ klockan var typ tio men så är den efter midnatt !!

Vaknade dock nån gång efter tre av att faster kom och hälsade på så det var bara att stiga upp. Sen har jag gått runt en sväng på stan och sakta sett hur mitt liv de tre senaste dagarna plockats ner. Nästan hela festivalen var nu borta. Känns konstigt att sitta hemma nu. De senaste dagarna har jag vanligtvis kanske stått och hoppat till nåt bra band, suttit i en karusell eller bara snackat med roliga främlingar xb Det har fan vart livet men så är det en gång per år. Men..

Jag ska till stockholm den 19 juli !! :D Ska dit med julia. det blir att åka den 19 och hem den 26. Fan va kul ! Så jävla mkt shopping och ofc. G r ö n a n ! Så nu på onsdag/torsdag blir det att åka till Gävle. Sen Pite och sen stockholm ! Plus att direkt efter stockholm blire PDOL (pite dansar och ler)

En jävla kul sommar med andra ord !!

KirunaFestivalen - dag 3 får vänta ..

Kom hem ganska nyss frånn stan. har vart en skitkul kväll men nu ska jag sova så jag fskiver i mon. Puss ciaoo ♥

KirunaFestival - dag 2

Nu har jag kommit hem för typ 2h sen. riktigt kul ikväll oxå men hade typ asmkt huvudvärk nästan hela kvällen men det får man tåla ;)

Fredag:

På dan gick jag och lina och kollade när ida skulle springa TeamSportia-loppet och så kollade vi MoraTräsk (låten nedan) ! *grymt*
Vi fick även varsin ros och till middag blev det grillat. Yumm !  (bilder tagna med systemkameran)


Julias festival frisyr ! ;) hehe hade inte riktigt samma kläder som igår men nästan. Flätan på bilden ovan gjorde frida åt mig när jag var hem och bytte kläder. Tack Frida :) (bilder tagna med systemkameran)



Vid sex gick vi till stan eftersom att Evermoore (dvs. bla. mi hermano ;)) Dom var faktist riktigt bra. var längesen jag hörde dom senast. (bilder tagna med systemkameran)


Sen vid sju blev det Johan Palm. Jag har alltid tyckt att han har vart speciell (på ett bra sätt) och tyckte han var jättebra på skivan men trodde inte att han skulle va så bra som han var live ! Han var faktist riktigt bra ! (bilder tagna med mobilkamera)


Takida fick man ju inte missa. Vi trängde oss igenom all folkmassa från plats till plats men fick nästan aldrig nå bra men dom var oxå j ä v l i g t bra live ! (bilder tagen med mobilkamera)

R.I.P eller ?



Jag hörde nåt om att Michael Jackson dog i eftermiddags. Stämmer det ? Det verkar då så. Jag har lixom aldrig tänkt på att en av världens kändaste musik-ikoner faktist skulle dö..

ja.. han kommer då leva 4-ever i folkets hjärtan, R.I.P


KirunaFestivalen - dag 1



Kom hem från festivalen typ redan halv ett. Dom stänger redan ett på torsdagarna men i mon/idag och lördag är de öppet till tre och senare så då blire nattröj ! ;)
var på stan en sväng på dan sen kom jag hem käkade tacos och dorg vid sex på stan med julia. Vi satte oss i ungdomstältet och lyssnade på lite musik och snackade me folk. Gick runt och kollade lite. Blev först mest fart vid halv tolv då John ME spelade. Först stod vi rätt långt bak (nu hade julia stuckit hem och jag dragits med in i gänget julia&linnea co.) sen när Love is my drug (låten ovan) började strömma ut ur högtalarna trängde vi oss in i smeten och började hoppa/skrika xb De såg lite flummigt ut men vad gör man inte för lite liv ?


Dagens och kvällens outfit. Är ni nyfikna vars nåt är köpt ? Fråga ;)


Middag, yammi


Coolaste färgen på armbandet. Kan fortfarande gå in som BARN tom. ! Hur kul är inte de ! xb

Nu är de bara vänta och se..


Just nu är väl vädret helt okej men inte ens nästan perfekt. Men dom har ju lovat att de ska klarna upp så vi får väl se. I kväll blire festival ! :D Det blir såklart roligare på fre och lör men man måste ju få en liten mjukstart ;)
Nu sitter jag bara här i sängen och ska snart ut och springa. Sen blire duschen och stan.

Det behöver inte vara som de alltid har vart !


I mon (eller egentligen idag) börjar KF (kiruna festivalen)  jippie ! :D Hoppas bara för guds skull att det är bra väder. Det är nästan alltid regn. Snälla vädergud, eller em fan de nu är som bestämmer vädret. Låt oss få gå lättkladda under bar himmel i helg !

Midsommarafton kommer alltid lite efter ;)


Massa folk jag inte riktigt vet vilka det är dansade runt stången xb


We was here midsummer 2009


Hehe den bjuder jag på bara för att ni ska få se min fina krans som mamma gjorde åt mig, Gracias ♥

Nu är jag back on track !

Så, nu är jag hemma från pite och har suttit hela kvällen och läst massa blogginlägg som jag legat efter med vilket oxå förklarar den dåliga bloggningen. Men nu under sommaren kommer jag ändå inte blogga så mkt. man måste ju passa på att va ute när det är bra väder. Ríght !? ;)
Nu ska jag ta nåt och äta sen kommer jag tillbax och bloggar och så kommer de massa bilder :D

Btw. har fixat så att det går att kommentera igen :D

Midsommarstång ..


Tänkte ladda upp bilder från fredags idag och jag började göra det oxå men märkte att nätet är jätte segt så det tog enorm tid. Ni får dom typ i mon ist ;) tills dess får ni nöja er med denna lilla.. ja vad de nu är xb

Idag jag det vart väldigt fint väder och jag har mest legat ute och solat tagit ett dopp och cyklat bort till badstranden och fotat lite. (bilder kommer eftersom nu i sommar ;)) har käkat grillspett och majskolv *mums* och såklart kollat "beck" även fasst jag har sett alla avsnitt typ 100 ggr ;)

Nu ska jag se "one tree hill"  blir ni förvånade ? :O 
                                                     Jo jag med ! xb

NÄR DU LÄSER DETTA, LÄMNA EN KOMMENTAR. OM DET INTE GÅR SÅ MEJLA TILL [email protected]. JAG MÅSTE FÅ VETA OM DET ÄR NÅ FEL ATT MAN INTE KAN KOMMENTERA !

Tack på förhand

Heej och gladsommar ! :D

Har ni alla haft en bra midsommar ? Det jag jag, helt okej. Var ju som ni säkert redan vet i byn där allt började på logen vid tre tiden då det var dags att klä och resa midsommarstången. Såklart dans oxå men jag ängnade mig mer åt att fota (bilder kommer i mon) sen var det fika och bål och på kvällen blev det käk. Lax,sill,potatis. ja ni vet allt de vanliga ;) Tog även en sväng in till byn då jag fick veta att Isabell var där på fest. Åh. saknade henne såå mkt så jag var tvungen att sticka dit en sväng. Just det, nämde jag att det var två som gifte sig där påfesten oxå ? jovisst, det gjorde dom men de är en annan historia ;)

Det där var lite kort om vad som hände. Nu är jag i pite och har inte gjort mkt mer idag än att vart på Dollar och ute och sprungit. Har även kollat "Jump in" bra film ! och sommarens första dopp i poolen. Jätteskönt. Har oxå haft 100+ inlägg att läsa på blogglovin och är ännu inte klar. Kommer nog inte orka läsa alla nu. Får bli i mon.

Nu hade jag tänkt kolla på "one tree hill" I mon kommer bilder från midsommar'n

NÄR DU LÄSER DETTA, LÄMNA EN KOMMENTAR. OM DET INTE GÅR SÅ MEJLA TILL [email protected]. JAG MÅSTE FÅ VETA OM DET ÄR NÅ FEL ATT MAN INTE KAN KOMMENTERA !

Tack på förhand  ♥

Seeya

 jag vet inte om det är så men jag tror att det är nå fel i min kodmall så att det inte går att skicka kommentar. Men testa. om inte så skriv till [email protected] OCH i mon direkt på morgonen åker jag till byn och hinner nog inte skriva på morgonen så isf ses vi kanske på lördag. Vi får se.. vi ses när vi ses okej ? seeya ♥

OM DU LÄSER DETTA, SKICKABARA EN LITEN KOMMENTAR OCH OM DET INTE GÅR SÅ MEJLA MIG SÅ JAG VET DE SÅ FÅR JAG FIXA DE !!

Julia älskar livet ! <3



G i s s a   v a d   ! ?

Jag satt här i sängen och läste bloggar och plötsligt hörde jag brevbäraren komma, tänkte inte mer på det (eller såklart jag gjorde men) tills jag hörde en duns i golvet. Jag sprang direkt  dit och där låg den ! "one tree hill" säsong 5 !!!! :D
Nu ska jag klä på mig och ta en kort sväng på stan. Sen ska jag komme hem och gosa ner mig i soffan och titta på de älskade ♥

En ny midsommar i byn ..

Egentligen har jag inte så mkt vettigt att komma med just nu. Kände bara för att skriva ;) Iaf. kan ju medela att midsommarafton kommer firas i byn (!) har alltid vart i Pite med mommo och moffa o gänget men i år blire nå nytt. En heldags migsommarfest. Kan säkert bli kul, får bara hoppas på att det kommer åtminstonde nå roligt folk.
Detta betyder oxå att jag nog inte kommer kunna blogga på hela fredagen och kanske halva lördagen : /  Men i mon blire såklart mkt bloggning och jag hoppas att jag lyckas komma på nå sätt att ta mig in på datan eftersom jag ska anmäla mig till en fototävling som avslutas på lördag. Men de får ni höra mer om sen ;)


Julia är G L A D !


Julia är  g l a d  ! "One tree hill" säsong 7 startar den 31 Augusti 2009 !!! :D Wohoo, kan knappt vänta.

En glimt av ljus ..



Förlåt för den dåliga uppdateringen idag men som ni kanske ser har jag jobbat lite på designen. Ändrat lite smådetaljer som såsmåningom ska göra allt perfekt ;)
Vad har jag annars gjort idag ? Tja.. jag har suttit spänt och väntat på "one tree hill" som jag hoppades skulle komma idag men ikke . Nu blir jag  g a l e n  om den inte kommer snart ! xb Har även vart ute och sprungit en sväng. Det var faktist lite solsken på dan men sen när jag var på väg hem började de hagla. Haha jaja man får va nöjd med de lilla.

Kvällspromenad..

Kom alldeles nyss in från en liten kvällspromenad. Har inte vart utanför dörren på flera dagar nu så fick en känsla av panik och var tvungen att gå ut. Äntligen har de regniga vädret blivit något bättre men det är fortfarande kallt. Tog ofc med kameran så här får ni massa blommbilder ;)

Älskar verkligen denna ! ...


...och denna ! ;)


Träffade på en liten hare oxå ;)

Katina med föl ..

Ni som följer bloggen kanske kommer ihåg då jag berättade att Katina fått sitt föl ? Iaf. här har ni några urgulliga bilder :)



Katina vaktar sitt fina föl. Endast en vecka gamalt. (synd bara att hon blundar med ena ögat xb)






Gratis5.se

Gratis5.se
klicka på bilden för att registrera dig

Nu har jag faktist äntligen efter mkt om och men registrerat mig på Gratis5.se. Registrera dig du oxå via mig och du får 25 bonuspoäng !

Vad är Gratis.se ?
Jo det är en sida där man som medlem samlar på sig så mkt poäng som möjligt för att sedan växla ut dom mot presentkort helt gratis från http://www.presentkortstorget.se/ !

Hemklickad ! :D



Nu har jag klickat hem "One tree hill" säsong 5 från CDON :D Den kommer typ om två dar, snacka jag  l ä n g t a r !

Har för ovrigt inte gjort mkt idag. Kollat lita tv och suttit på datan. Plus suttit och snackat med Frida.

Dagens låt - Bethany JoyGaleotti . Mr. Radioman

En riktigt bra låt. Hennes låtar hon oftast kör är inte riktigt min musikstil men Jag gillar henne verkligen !


Jag har tänkt börja med  d a g e n s   l å t  lite då och då ;) Här kommer den första.

Tack för alla fina kommentarer ! <3

Jag ville bara slinka in och tacka alla som har kommenterat min nya design, d e t   v ä r m e r
Det kanske inte så många men jag tar åt mig av var enda en :)

Ny design !

Nu har det äntligen kommit in en ny design här ;) Inte riktigt som jag tänkt mig från början men.
Egentligen är det lite smågrejer som ska fixas men jag kunde inte hålla mig med att lägga in den. Komentera gärna vad ni tycker ;)

Någon har vart duktig ! ;)

Jag har faktist vart inne på datan nästan hela dan även fast jag inte uppdaterat. Jag har nämlige rensat och sorterat bland mina bilder och nu är jag äntligen klar ! Stolt ;)

Annars har min kusin med fam. från Östersund vart här och hälsat på. Har inte träffat dom på ett ½ år så det var kul! Sen har jag och mamma kollar "she's the man"

Ni får nöja er med detta tråkiga inlägg men det kommer mer i kväll/natt ;)

Kram // Julia Sj ♥

Gårdagens bildbomb !

Dagen:
Lina,Isabelle,Ida och jag käkandes på valentinokällaren :b


Matilda,Elina och Annis kom typ när vi ätit klart ;)


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kvällen:
Grillmästarna ! ;b


Idas/Isabelles mat :)

Gänget käkar (Y)

Ida

Julia

Hehe unda vad Isabelle försöker göra, flyga ?


Här var det volleyboll mästarna ! xb




Isso

Julia o Linnea

Som sagt, jag startade dagis xb


Mathilda

Nämde jag att jag hade dagis ? xb

Julia drog upp i trädet




Lina råkade från början ta havregryn ist för socker till gubbarna xb


Ett av de söta "dagisbarnen"


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Natten:


Så här ser lina ut som en kille ;)


Vi käkade bran flakes xb



Kram // Julia Sj

04.05

Efter studentutsläppet gick jag, Lina, Ida och Isso på valentinokällaren och käkade. träffade även på Annis, Elina och Matilda där. sen gick vi hem och började förbereda feasten. och kom nu hem för typ 2 h. sen. Kortfattat: Allt börjar kl.18.00 och vi grillar och äter plus spelar lite volleyboll och musik. Sen kom massa barn som jag började leka med så vi fick värsta dagiset där xb sen satt vi och snackade ute innan vi drog ner till mommos och moffas hur där vi fortsatte snacka. Lina körde lite snygga danser plus sånger och dök ner i fönstret för att fota en hare xb Sen kom det in lite spanjortema oxå och resten är historia xb haha men det slutade med att vi fick ställa oss och diska rätt så mkt glas och kom hem typ kl. 02.10. Men mer exakta detaljer för dagen/kvällen/natten får ni i mon för nu måste jag sova.

Kram // Julia Sj ♥

Byebye 7:an hello 8:an ;D


Jag älskar er tjejer <3 tyvärr är nog inte alla med men nästan ;) Tog denna bild endast för att alla nästan har så sjukt fula miner XD   ps. kommer mer bilder från dagen och kvällen/natten i morgon. ds.

Tänk att vi har klarat oss igenom hela 7:an. Det känns ju som nyss man gick in genom dörren till aulan. Nervös över vilken klass man skulle hamna i, men jag måste säga att jag hade tur. Det har vart ett g r y m t  bra år men nu har jag längtat jag tills allt är över ;) Bara två år kvar nu och sen släpps vi fria. Ut i världen xb Jag tror jag vet vad jag vill göra och vars jag ska ta vägen men jag har märkt att om man säger vad man önskar sig och vad man vill så blir det aldrig som man tänkt sig, så jag ska nog hålla tyst ;) Hehe, livet finns där ute och den börjar, för mig, om två år exakt !
Idag kändes det inte alls som att sommarlovet var nära när man satt där i aulan och lyssnade på Asta, pratande om tiden i livet. Wester, ofc. pladdrande på om en massa sportmänniskor och så rektorn om.. ja egentligen allt och inget. Plus höra alla lärare sjunga "den blomstertid nu kommer" det var nog dagens höjdpunkt xb men det känns som att man ska ställa klockan på måndag igen, men de slipper jag nu i över  t v å   m å n a d e r ! !

Kram // Julia Sj ♥


SOMMARLOV !!! :D


kommer bilder i mon ;)

Nu har jag äntligen sommarlov ! Fan va s k ö n t  !!!  Nu ska jag ut och äta med lina ida och isabelle och sen ska vi på studentutsläppet såklart ! ;) Skriver och sätter in bilder i kväll.

Kram // Julia Sj ♥

juliasj, eget klädmärke ?

sitter hos mommo och moffa och syr om min klänning till i mon plus kollar lite smycken. Kanske ska skapa ett eget klädmärke eller vad tycker ni ? hehe. Pratar även med julia i telafonen men det mesta hon säger är "gå fot ronja !" haha.

Ne nu måste jag sy klart denna klänning ;)

Kram // Julia Sj ♥


showtime !

Idag började vi kl. 9 med frågesport. En lugn start på dagen :) sen var det rockshow och spel innan lunch. Vi var även på niornas slutshow. Det var g r y m t   b r a  ! Har även vart på stan och köpt lite smink, mallar för fransk manikyr och ett armband. Har provat alla kläder till fredag och vet nog nu vad jag ska ha, men de för ni se då ;)
På kvällen blire grillfest, kul start på sommarlovet :D


en liten sommarbild som höjer upp detta inlägg ;)

Kram // Julia Sj ♥

Nu behöver jag verkligen hjälp !

Snälla, alla som går in hit. Lämna ett förslag på färg till bloggbakgrunden/designen. Annars kommer denna var för evigt för jag kan då inte bestämma mig xb hehe

btw. jag gick aldrig ut på en fotorunda. Sprang ut och joggade och gick och väckte moster, hehe hon blev sådär lite glad xb Sen har jag vart på stan från 10-16 men hittade endast tre par trosor. I denna stad finns inte så mkt mer. Nu är jag jätte trött och ska äta och fortsätta kolla "one tree hill"

Kram // Julia Sj ♥

God morgon,god morgon. Rise and shine !

Nu kom jag precis hen från skolan och ja, klockan är typ snart halv åtta ;) Har haft skola mellan halv fem och nu. Var vid  lompissjön och fågelskådade = bara gå runt sjön och snacka och sen såklart grilla. Det var ändå sjukt kul xb och jag var faktist inte ens trött på morgonen . Nu är jag sugen på att gå ut och fota men vi får se. Ska snart och jogga och sen ska jag och lina på stan. Vid ett ska jag till frissan, j a a  ! :D
Jag har kommit på att den bästa tiden för fotorunda är typ mellan 5-6 på morgonen. haha, måste kanske börja stiga upp så tidigt varje dag ;)

Kram // Julia Sj ♥

Gina trico love


I  w a n t ! Sitter här och kollar kläder på Gina och ofc. "One tree hill" ;) Funderar på att sova. Eller har funderat på de länge nu. Ska ju med Lina till gruvtrollets lekland i mon, haha fan va kul ! Så jag antar att jag ska sova nu. god natt.

Kram // Julia Sj ♥

Lördag..

Jag sitter här och har nyss ätit. Det blev att steka potatis och kött. * m u m s *  Tänk, igår var sista skoldagen. Nästa vecka innehåller bara shower, brännboll, fågelskådning och avslutning typ xb Så jävla skönt ! Orkar inte med nå mer nu, jag vet inte vad jag sulle gjort om det inte snart skulle bli lov.
Ang. designen så håller jag på med den men vad jag än gör så blir jag missnöjd.. jag har inga ideer alls. Och så fort jag gör nå som jag gillar så ser jag att nån annan har nästan exakt likadan. Nån som ha nå tips för jag är helt tipslös xb ??
Och, har inge ideer för detta inlägg heller så, förlåt men jag skriver mer i kväll :)

Kram // Julia Sj ♥

Ps. såg att förra inlägget kom in först nu.. jag vet inte men min data dampar lite men jag skrev den iaf 12.50 i morse. ds.

Jag ser det snöar..

Just nu springer nog Lina och spelar på nån plan och jag sitter här. Förlåt att jag inte kommer men det just nu när jag skulle cykla dit så såg jag att de vräkta ner snö så jag kan inte ta mig dit. Men jag hejjar på er ;) *hejja* hehe

Kram // Julia Sj

Studentbal 2009 Kiruna ..

Här har ni nästan alla bilder från balen. Redigerade är dom oxå.


Förlåt, jag vet att alla bilder är korniga. Jag ska fixa de men nu får ni nöja er med detta
.

Kameraredovisning, nu ? snart ?

Har no och jag, julia och miranda ska redovisa om kameran, nu eller snart eller.. vette ? Men julia är i Happis den jäveln så jag och Miranda får fixa de själva ;) men Förhåppningsvis kommer hon hem med nå kuliga saker åt mig :b om hon gör det, vilket är bäst för henne ;) så kommer de in på bloggen typ i mon :)

Haha btw. kan inte sluta garva åt Sebbes snygga frills xb

Kram // Julia Sj

Fina klänningar och 3 grader = passande

Sitter här och kollar i "one tree hill" och kan tyvärr inte ladda in bilder förres i mon eftermiddag. När jag kom hem och skulle sätta in  bilderna från balen var nämligen batteriet slut så nu är den på laddning.
Jag kan iaf säga att balen bestod av sjukt mkt fina klänningar och 3 härliga grader xb hehe svinkallt var de men man ska ju inte bo i Kiruna om man inte tål de ;)

Detta blev ett kort inlägg men nu vet ni iaf att bilderna kommer i mon ;)

Kram // Julia Sj ♥

Nu kan de väl lika gärna komma snö ?

Ja det är sommarlov om ca en vecka och jag är så jävla s k o l t r ö t t ! Har nog inte vart så trött som de senaste två veckorna nån gång. Kan det inte iaf snöa ist för att regna, vilket är det enda det gör nu för tiden och ikväll är det studentbal. Jag tycker synd om dom som ska gå. Själv ska jag va där och fota så förhoppningsvis får ni bilder ikväll ;)
Igår var jag och red. Vi tog hästarna till kalixfors typ och red efter vägen. Sokki var helt nervös över transpoten men det gick bra. Jätteskönt att gallopera på grusväg förutom att all grus kom i mina ögon xb

Här har ni lite udda bilder ;) Gillar dom på nå vis. sp. dom "lila/blå"  (jag har satt dom i årdning. min favvo först)



   
För större bild ? Klicka ;)

Kram // Julia Sj ♥


Svartvit & färg i sommar ;)

Jag vet att ni har hört detta förr men jag har inte hunnit skriva idag. Mest för att jag har trixat med designen men även för att jag såklart har vart i skolan. Sen har jag vart och sprungit plus hälsat på hos mommo och moffa. Nu sitter jag och tittar på "one tree hill"  hehe, snacka känslig jag är ibland nu för tiden. Igår såg jag några avsnitt och så sa dom bara "we got married last night" och jag börja böla. Det var ju så lyckligt men de mest komiska va att dom sa det i en snabbrepris så det var inte ens särskilt romantiskt. OCH så har jag sett det typ hundra ggr. xb

Jaja, här har ni två sommarbilder. Svartvit o färg. Vilken gillar ni bäst ?





Kram // Julia Sj ♥

Alla mammors egna dag ..

Har ni alla firat era mammor ? Själv gav jag en liten bok om mammor och en bild som tyvärr blev väldigt misslyckad och ful men jag hade inte tid att göra nå nytt..
Hehe, ett kort inlägg nu men vad mer ska jag säga ? Hoppas du hade en dag mamma


RSS 2.0